- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
benim aralıkta sözüm oldu.. söz bohçası yapmadık cnm.. nişanda yapacaz sadece aşkıma ve bana olacak.. gerek yok dedik anaya babaya bohça, zaten kısıtlı bütçemiz.. anamın babamın herbişeyi var zaten ihtiyaçları yok.. keza aşkımınkilerin de öle.. onun yerine sadece bize olur tam olur kalitelisinden olur dedik...
kömürüm varsa önce senin bohçanı görsek fotoğraflarla nasıl olardelikafadulden
bızde söz bohçası yok cnm nışan bohçası var olsa tukkan senın bılıyon demı
nışan bohçasınıda sadece nışanda nışanlanan cıftlere yapıp aılesıne düğünden sonra el öpmeye gıttığımızde götrmek ısterım cünkü elım boş gıtmek ıstemem zaten gıderken artı bışey alıp masraf olmasın dıe ne kaa uyanıkım ben demi:jeyyar:
Şeniz
sen varya çok tatlısın Şeniz
uyanıklık ne kelime hayatım sen bu evlilik hazırlığı üzerine 12 cilt kitap yazmış kadar bilgilisin
Biz Hataylıyız, aşkım Erzincanlı. Söz ve nişanı bir arada yapacağız. Bizde nişanda sadece gelinle damata, düğünde de ailesine ve yakınlarına hediye konulur, öyle büyük büyük bohçalar yapılmaz. Onlar da nasıl bilmiyorum maalesef.
benim hiç söz bohçam olmadı
nişan bohçamda olmadı
düğün bohçam olacakmı bilmiyorum
benim sadece küçükken içine oyuncaklarımı koyduğum yeşil bohçam vardı o ka
bizdede söz bohçası olmadı çünkü bizde nişanda bohça olur canım ama her tarafın adetleri farklı tabiii
Hiç ama hiç gerek yok derim cnm,fuzuli bir masraf bence.Biz nişandada yapmadık ,bunun yerine şık bir yerde nişan yaptık paramızı oraya harcadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?