• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz attımı söylediğimde ayrılan çocuk 1 sene sonra döndü, amaç kullanmak mı?

melisaas901

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
10
4
1
39
Hanımlar Merhaba,

Öncelikle bayramınız kutlu olsun.
1,5 yıl önce bir çocukla görüştüm yaşlarımız aynı 31 ve mühendisiz. 3.görüşmede söz attığımı söyledim ve birden bana patladı ki kendisi nişan yapmış atmış bir insandır. Sonra da ayrıldı.
15 gün konuşmuştuk, gün içince 2-3 msj atar aramazdı da.
Neyse, 2 haftadır yalvarıyor görüşelim diye, neler neler yazdı. Ne bedel ödememi istersen razıyım yazdı.
Bu yıl içinde değişen tek şey FİZİĞİM, SIFIR BEDEN oldum:) çok güzelleştim herkesin dediği bu. kendimi spora vermiştim.

2 gün önce görüştük saat 16:30. Beykoza gittik, bir kahve ısmarladı saat 20İ:30 eve döndük, bir yemek yer misin bile demedi, bir gül bir şey almamış. Bunlara önem veriyorum pişman mı anlamak için?
Seni alıcam, annemle tanıştırsam tabi 4-5 ay sonra ne düşünürsün filan diye sordu? neden 4-5 ay kafanda heralde süre var diyince, yok sen tepki verirsin diye diyor. Ama bir insanın bilinçaltı düşüncesi neyse onu yansıtır.

Sizce bu çocuk samimi geliyor mu?
Nasıl anlayabilirim.
Kaç gün oldu yine aynı günde 3-4 mesaj atıyor ve 1 kere arayabiliyor.

Ya seven adam ki bu kadar pişmansa bence hep düşünür arar, özler.
Ya çelişkili sözleri var. Telini 1,5 yıldır silmedim silemedim dedi, sonra buluşunca silmiştim simkart içinde kalmış ordan yükledim vs dedi. Bu masum bir yalan gibi mi?

Ben bu ikili ilişkilerde akışına bırakamıyorum. Ki söz attın deyip giden biri nasıl olurda tabularını aştı? Niyeti kullanmak mı? Eğer kullanmak olsa 1,5 yıl önce neden ayrıldı? Düşün düşün bayramım mahvoldu. Kimseye hayır diyemiyorum. Ah ya olursa, Allah gönderdiyse karşıma düşünceleri beni yiyor bitiriyor.

Size güveniyorum.

Ben olsam asla görüşmezdim bir daha neden buluştunuz? Sırf söz attım diye brakıp giden kişiyi bir daha adam yerine koymazdım. Üstelik ne o öyle annemle tanışıracağım demeler cidden bunu romantik bulan var mı? Bana işgüzarlık gibi geliyor.

Pek tekin gelmedi bana , bi öyle diyor bi böyle diyor.. Bir kaç defa buluşun görüşün zaten anlaşılır amacı. Söz atma yüzünden ayrılması bahane gibime geldi bence biraz takıldı gezdi etti baktı siz evlenilecek bir kızsınız döneyim dedi bana böyle göründü olay.

Ben olsam asla görüşmezdim bir daha neden buluştunuz? Sırf söz attım diye brakıp giden kişiyi bir daha adam yerine koymazdım. Üstelik ne o öyle annemle tanışıracağım demeler cidden bunu romantik bulan var mı? Bana işgüzarlık gibi geliyor.
canım çok haklısın
kalbimde bir ağrı psikolojik, pişman olamaz mı?
Ha 1,5 yıl önce sende atmışsın dediğim zaman; sen bel altı vuruyorsun deyip kızmıştı da.
ertesi gün aradım başım ağrıyor demişti.
sonraki günde, aklıma geliyor başka bana anlatmadığın neler var acaba demişti.
İçimde kalmasın diye görüştüm fakat kalbim ısınmadı, ve bu sözlerini kafamdan silemiyorum.
Dün konuşmayım dedim pişman oldum.
Ne olur bir akıl verin bazen duygular ağır basıo, bir sevgi sözü duymak uğruna birilerinin peşinden koşuyoruz
dün ayrılalım dedim, elimden geleni yaptım içim rahat yazdı mesajla, aramadı bile
ya bu kadar annesiyle tanıştırma evlilik lafları edip de aramaması samimi mi?

Benden çekinmiş cevabı bu

Ben de hiç görüşmezdim.Kendince saçma bi rest çekip gitmiş aradaki boşlukta Ne yaptığı belli değil.Sinirlendim ya .

İnsan tamam zayıflıyor,ben yiyip yiyip kilo alamayanlardandım.Hamilelikte aldım napıcaz şimdi.3 ay oldu dün.Duruyor kilolarım.Sıfır bedenine geldiyse gene gider.

Pek tekin gelmedi bana , bi öyle diyor bi böyle diyor.. Bir kaç defa buluşun görüşün zaten anlaşılır amacı. Söz atma yüzünden ayrılması bahane gibime geldi bence biraz takıldı gezdi etti baktı siz evlenilecek bir kızsınız döneyim dedi bana böyle göründü olay.

Dün sordum gece 1 saat konuştuk
hiç kimse olmadığını söyledi bu süre zarfında hayatında

Ya yıllar sonra keşke demek istemem görmek istedim

canım çok haklısın
kalbimde bir ağrı psikolojik, pişman olamaz mı?
Ha 1,5 yıl önce sende atmışsın dediğim zaman; sen bel altı vuruyorsun deyip kızmıştı da.
ertesi gün aradım başım ağrıyor demişti.
sonraki günde, aklıma geliyor başka bana anlatmadığın neler var acaba demişti.
İçimde kalmasın diye görüştüm fakat kalbim ısınmadı, ve bu sözlerini kafamdan silemiyorum.
Dün konuşmayım dedim pişman oldum.
Ne olur bir akıl verin bazen duygular ağır basıo, bir sevgi sözü duymak uğruna birilerinin peşinden koşuyoruz
dün ayrılalım dedim, elimden geleni yaptım içim rahat yazdı mesajla, aramadı bile
ya bu kadar annesiyle tanıştırma evlilik lafları edip de aramaması samimi mi?

Benden çekinmiş cevabı bu
Bırak bırak ardına bile bakma. Söz atmış insana daha neler saklıyorsun benden diyen kişi normal değildir. Yetişkin kadınsın, meslektaşımsın. Yapma bunu kendine. Ne ara yeniden ilişkiye başladınız da ayrılalım diyorsun ayrıca? 1,5 sene onu beklemişsin gibi. Sil gitsin.

bence o zamanlar bişeyler karıştırıyodu. söz attığınızı öğrenmesi fln bahanesi olmuş.
sonra işleri planladığı gibi gitmeyince ve boşlukta olduğu için size geri döndü. ha bide güzelleştim diyosunuz :). ondandır.
boşverin bence.

Bırak bırak ardına bile bakma. Söz atmış insana daha neler saklıyorsun benden diyen kişi normal değildir. Yetişkin kadınsın, meslektaşımsın. Yapma bunu kendine. Ne ara yeniden ilişkiye başladınız da ayrılalım diyorsun ayrıca? 1,5 sene onu beklemişsin gibi. Sil gitsin.

İşte takıntıları var sanıyor o çocukla yakınlaştık
Bende bu insanın içinde olan bişi, karaktere bak deyip azarlamıştım canım
Şuan bambaşka biri olmuş
Sen şunu yapmaz bunu yapmazsın diyo
anasının gözü
Çorlulu oranın insanı biraz daha insan sarrafı oluyor
ve İstanbullu
Şuan oynuyor mu ama neden? Boşlukta benle mi konuşuyor

bence o zamanlar bişeyler karıştırıyodu. söz attığınızı öğrenmesi fln bahanesi olmuş.
sonra işleri planladığı gibi gitmeyince ve boşlukta olduğu için size geri döndü. ha bide güzelleştim diyosunuz :). ondandır.
boşverin bence.

Dün ben iç güzelliğe bakarım
fiziken değişmen önemli değil, biblo aramıyorum eve dedi
ama aynen söz bahane diyosunuz bence de öyle ama beğenmediyse neden bahane aradı?

• Beğen
Reactions: KV_
Dün ben iç güzelliğe bakarım
fiziken değişmen önemli değil, biblo aramıyorum eve dedi
ama aynen söz bahane diyosunuz bence de öyle ama beğenmediyse neden bahane aradı?

belki o zamanlar görüştüğü biri daha vardı. aklıma sadece bu geldi

Ne yasadiniz da vazgecemiyorsunuz onu anlamadim 2 hafta gorustuk demissin nedir yani adamdan vazgecememe sebebin?
Kendisi nisan atmis sen sozlenip ayrildin diye baska seyler de yasamissin diye sorgulamis ona mi kalmis sorgulamak...
Adam istediginde geliyor istediginde gidiyor siz vermissiniz bu yuzu .
Son olarak sanki hep iyi birseyler soylememizi bekliyor gibisiniz yorumlari sorguluyorsunuz biz okudugumuzu yorumluyoruz.

Back