Söz attım, lütfen yardım edin…

Sakın barışma , hatta engelle bitsin gitsin . Böylesine yüzgöz olmuş bir ilişkiden evlilik olmaz olsada hayır gelmez. kendi kültürüne uygun birini bulursun bir kaç send sonra. Sözlüden ayrılmak hayatın sonu değil .

Bu adam saygısız ne ailene aile olur ne sana koca seni sürekli ezer ailesine de ezdirir

Yazını okumadım bile sadece başlıktan yola çıkarak sana şunu diyebilirim ,evlenip bosanmamissin çocuk yok ,söz atmışsın için rahatsa çok kolay bir şekilde bosvermelisin hakkında hayırlısı olsun şükret

Başta nasılsa sonrası da aynı oluyor, binlerce örneği var burada. Gencsiniz önce işinize girip ayaklarınızın üzerinde durun, yeni biriyle yeni bir başlangıç yapın bence. Bu arkadaş ve ailesinin geçinmeye pek niyeti yok, bırakın başkasının başına bela olsunlar.

Valla soz atmakla cok dogru yapmissin. Anne baba asla evladi uzulsun istemez. Sana ailene simdi boyle davranan evlenince duzelmez daha beter olur. O defteri kapa onu engelle yoluna bak. Ve lutfen sende isini gucunu eline alip evlen. Dunya hali belirsiz evlilik ya da o adamlar bi yere kacmiyor o gider baskasi gelir ama su zaman ve anne baban gelmez.
Sen dogru olani yapmissin geri adim atma

Baban coook haklı. Aslaaaa ama asla barışma. Daha evlenmeden sanslisinki gerçek yüzlerini görmüşsün

Yavrum aman aman aman kaç kurtul... Nefesini başka yerde alsın. Evlenirken varya bir avuç ateşle gezersin. Yanar yanar durursun

Zaten arkadaşlar yazmıştır ama ben de yazayım normalde kolay kolay birine ayrıl, bitir diyen ya da barışma diyen birisi değilimdir. Ama lütfen bu kişinin sana ulaşıp aklını karıştırmasına izin verme, biraz daha zorlasa affedecek gibisin, ileride boşanmak çok daha zor inan.

Vallaha baban annen harıka insanlar senın için sabr etmişler. O adam ıcın değmez. Rezıl olursun evlenırsen. Sevgı karın doyurmuyor. Benden solemesı

Ev yok, iş yok bu evlenme meraki nedir anlamadim.Elalem ne der diye acele etmenize ne gerek vardi ki.Adamda ailesi de size gerçek yüzünü göstermiş.Zaten aile asiretse kendilerinden olmayan gelin istemezler.Evlenseniz bile siz onlarla yapamszdiniz.
Allahin sevdiği kuluymusunuz kurtarmış sizi bu adamdan.Evlensenizde bosanirdiniz yada mutsuz sekilde elalem ne der? diye boşanamazdiniz .Asla ger dönmeyin.

Bu adam ilerde sizi çalıştırmaz da. Çocuk bakar, evi temizler durursunuz. Okurken ne sözü ne evlenmesi. Evliliğin ilk kuralıdır bir işte çalışmak. Okumamış, işsiz, evi olmayana, askerliğini yapmamışa kız vermezler ki. Bu adamla lütfen her türlü ilişkinizi kesin, baba ahı almayın vebalini çok çekersiniz. Adam evine beleş temizlik görevlisi arıyor. Siz şanslısınız ki böyle bir aileniz var. Benimkiler olsa adama 1 kuruş bile vermez, böyle biriyle evlenirsen bizi unut derlerdi. Ne söz ne nişan yaparlardı. Babanız yine sizi kırmak istememiş.

Sen böyle şerefsiz bir adam icinmi ağlayıp yardım istiyorsun. Babana çok üzüldüm ya. Adamın yediği laflara bak

Sakın dönme. Sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…