pazar günü ablamın sözü oldu. alışverişe ben ablam kayınvalide bide damat gittik:):)aslında ablam enişteyle yalnız gitçekti ama kayınvalide piyangodan çıkınca yalnız kalmamak adına beni çağırdı.. ablama alınanlar elbise, ayakkabı, çanta, sütyen takım, atlet takım, söz tepsisi, ev terliği bizim damata aldıklarımız gömlek, kravat, kol düğmesi pijama takımı, terlik, çamaşır çorap şeklindeydi..
bohçalar geldiğinde kayınvalide yazma patik, yelek, havlu ve şal koymuştu ikişer üçer tane..çok şık kavonazlar da kahve ve şeker getirdiler..
biz boşnağız sözde iki kere kahve yapıldı ikinci kahve onların getirdği kahve ve şekerle yapıldı.. kaynatası ikinci kahve içildiğinde 1000 tl para bıraktı tepsiye 9 erkek gelmişti onlarda 50 şer lira koydular..sözde yüzük dışında damat bey pırlanta taktı kaynatada ayriyetten çarşıya gittğimizde bir bilezik almışlardı onu taktı.. he bide kayınvalide çantanın içine çeyrek koymuştu:):) ablamın hasılat baya iyiydi gün sonunda:):):)
Vayyy iyimiş ha :)) normalde bunlar nişanda olur diye biliyorum. kuzenimin sözünde elbise ve ayakkabı alındı .
pazar günü ablamın sözü oldu. alışverişe ben ablam kayınvalide bide damat gittik:):)aslında ablam enişteyle yalnız gitçekti ama kayınvalide piyangodan çıkınca yalnız kalmamak adına beni çağırdı.. ablama alınanlar elbise, ayakkabı, çanta, sütyen takım, atlet takım, söz tepsisi, ev terliği bizim damata aldıklarımız gömlek, kravat, kol düğmesi pijama takımı, terlik, çamaşır çorap şeklindeydi..
bohçalar geldiğinde kayınvalide yazma patik, yelek, havlu ve şal koymuştu ikişer üçer tane..çok şık kavonazlar da kahve ve şeker getirdiler..
biz boşnağız sözde iki kere kahve yapıldı ikinci kahve onların getirdği kahve ve şekerle yapıldı.. kaynatası ikinci kahve içildiğinde 1000 tl para bıraktı tepsiye 9 erkek gelmişti onlarda 50 şer lira koydular..sözde yüzük dışında damat bey pırlanta taktı kaynatada ayriyetten çarşıya gittğimizde bir bilezik almışlardı onu taktı.. he bide kayınvalide çantanın içine çeyrek koymuştu:):) ablamın hasılat baya iyiydi gün sonunda:):):)
bizde yugoslav göçmeniyiz canım benimde hafta sözüm var sözde iki bilezik takılacak ailelere bir bohçe hdiyleik şeyler bana bir bohça sözlüm bir bohça bohçada alt üst sabahlık olmak üzere üç parça bir gecelik takımı iç çamaşırı takımı iki tane atlet kilot sütyen kilot olmak üzre bir parfüm (iyiki sözlümle gitmişimburbury aldırdım kaynanam olsaydı zordu ) bir elbise bir ayakkabı bir çekrek bohçanın üzerine ben birde gösterişli olsun diye kendime gelecek olan bohçaya sandık aldırdım ben teklif alırken pırlantamı aldım diye almadı ama belki nişanda birdaha tektaş aldırırım hediyelik birşeyler daha olaakmış ama ne olduklarını söylemediler onşlarıda haftaya yazarım sözümden sonra
bizimkiler seviyor abartmayıama olsun ben yinede seviyorum adetlerimizi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?