🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Korkma korkma allah sana onu nasip ettiyse her türlü zorluğa rağmen gelir kucağına.
Bu sene bitmeden doğurursun artık eylülde
Eylül sonu mu ekim başımı nedir terazi olur o zaman.
Herşey yolunda gitsin sağlıkla tamamla inş.

Ahhh evet bu sene gelir eğer sağlıkla ilerlerse bonusum şaka gibi burdaki gebelik topiklerinde bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum her ay sanki hiç bana sıra gelmeyecek gibiydi

Ahhh evet bu sene gelir eğer sağlıkla ilerlerse bonusum şaka gibi burdaki gebelik topiklerinde bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum her ay sanki hiç bana sıra gelmeyecek gibiydi

Takdiri ilahi o koyuyor sıraya işte nasıl olur ne olur bizde izliyoruz sadece. Bekleyenlere de allahım nasip etsin inş

İnsallah teşekkür ederim, keşke
Bugün o kadar zor bi gün geçirdim ki çocukluk arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim bi de. Çok üzgünüm
Nasıl bir duygu çok zoebisey biliyorum çocukluk arkadaşım daha 8 yaşındayken benden bir yaş büyüktü düğün de yanlışlıkla vurulmuştu

Rabbım yardımcisi olsun ya 3 tane çocuk içim sızladı
Evet daha gencecik 28 yaşındaydı. İkiz bebekleri 40 günlüktü bir de 3 yaşında kızı vardı. 3 çocuğu kaldı arkasında inanamıyorum çok çok üzüldüm.

İkizlere hamileyken kalp rahatsızlığı olduğunu öğrenmiş ama beklemiş doğumu. Bebekler tam 40 günlükken de kimseye haber vermeden anjiyo olmaya gitmiş. Anjiyo sırasında damarlardan biri zarar görmüş ve aniden vefat etmiş. Ablasının haberi bile yoktu, hasta diye çağırmışlar kadını farklı bir şehirden. Hastalığından bile haberi yokmuş. Gelince vefat haberini almış. Çok üzüldüm inanamıyorum hala.

Ay ne kadar zor aile için ya hiç beklememisler

Çok şükür o salgın olan influenza değilmiş canım. Kan testi filan yaptı büyük bir problem yok dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu, bir süre antibiyotik kullanacağız

bizim de üst solunum yolu enfeksiyonu vardi ama antibiyotik vermediler kuzum. ateşi dört beş gün kadar devam edebilir bizim öyle olmuştu. başka hangi ilaçları verdiler. geçmiş olsun bu arada

bizim de üst solunum yolu enfeksiyonu vardi ama antibiyotik vermediler kuzum. ateşi dört beş gün kadar devam edebilir bizim öyle olmuştu. başka hangi ilaçları verdiler. geçmiş olsun bu arada

Ishal filan da başladı canım dün sabah. O yüzden sanırım antibiyotik verdi doktor çünkü çok yükseldi ateş. Bugün daha iyi çok şükür. Bizim kendi doktorumuz yoktu başka bir doktora gittik mecburen cumartesi olduğu için. Biraz fazla ilaç verdi ama pek kullanmıyorum. Ventolin diye bir şurup verdi mesela ne alaka anlamadım. Apirex verdi ondan da çok kullanmamıza gerek kalmayacak sanrım. Antibiyotik de çok düşük miligramlı birşey, yanımda değil şu an unuttum ismini.
Çok şükür toparlıyor gibi haftaya kontrolde de kan ilacı verecekmiş biraz düşük gördü kanını.

bize calpol ve iburamin vermislerdi. bide influenza salgını var diye grip şurubu kullandık.
ishal için de şase probiyotik alin isterseniz tosiam çok iyi geliyo. suyuna dök karıştır bi yudum bile içse farkediyo.

Allah acil şifalar versin. benimki de kansız çıkmış testlerde doktor tekrar kan verin duruma göre ilaç baslayal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…