🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

tamam kuzum. dikkat et bu gece. bide sirkeli su falan yapacaksan soğuk suyla yapma şok etkisi yapmasin. ılık soğuğa yakın bi su yap olur mu. eklem yerlerine kasiklarina alnina boynuna kompres yaparsan da çabuk düşer. bide ben soyup beziyle bırakıp üstüne çok ince bi caraaf gibi bisey örtüyodum. o da çabuk düşürüyo ateşi.

bide eğer çocukta titreme olursa ateşin yükseleceği anlamına gelir dedi doktor. mesela ateş 38.5 titriyosa dikkatli ol ateşi daha da yükselecek demek.

Geçen yıl bizde olmuştu. Ateşi düşmüyordu. Kanında yüksek derecede enfeksiyon vardı. Doktor acil yatış verdi. Eşim istemedi yatmasını. Sonra infulanze testi yaptı pozitif çıktı. Antiviral ile 1 haftada düzeldi.
Geçmeyen ateş ise tehlikeli olabilir dikkat et

Canim cok cok grcmis olsun kac derece atesi ve ilac yahut ilik kompresle dusurebiliyir musun

iyiyim kuzum:) yorgunluk var işe döndüğüm için:) ama dönmeden önce de yorgunum diye sizlanan bi insandim ben sen napiyosun nasılsın:) bebisin nasıl
Hadi hayırlı olsun . Ay sonu yıl sonu ay başı derken baya yoğunum. Oğlum da çok iyi şükür

Hadi hayırlı olsun ❤. Ay sonu yıl sonu ay başı derken baya yoğunum. Oğlum da çok iyi şükür

offf al benden de o kadar dosya devretcem kaç gündür excele liste yapiyom sayfa sayfa. bugün birleştirirken bı kaç sayfayi imha ettim yanlışlıkla çok sinirim bozuldu

En ennn korktugum sey gece bi uyanip atesler icinde olmasi cnmm Allah sifalar versin insallah duzelir sen hemencik bi ilik dus aldir bence zarari olmaz ama usutme tabi

offf al benden de o kadar dosya devretcem kaç gündür excele liste yapiyom sayfa sayfa. bugün birleştirirken bı kaç sayfayi imha ettim yanlışlıkla çok sinirim bozuldu
Yaa samdan ben ise basladgm zamanlar stajerkendir belkide patronum bana bi yazi bilgisayara gecirmem icin vermisti ve ben o yaziyi bosu bosuna excelle yazicam diye ugrasmistm word dururken trajikomik animdir o aklma geldi

En ennn korktugum sey gece bi uyanip atesler icinde olmasi cnmm Allah sifalar versin insallah duzelir sen hemencik bi ilik dus aldir bence zarari olmaz ama usutme tabi

Ben de üşütür diye korktum valla yaptıramadım o yüzden
Bir de çok ağlıyor banyoda
Kendim de birlikte girip öyle yikayabiliyorum ancak çok kötü bi duygu gerçekten allah kimseye yaşatmasın

Yok çay maşallah keyfi çok yerinde, oyununa devam ediyor yemesi icmesi de fena değil. O kadar halsiz değil çok şükür
Sevindim canim o uyurken sende uyu hemen gecenin nasl gececgnj bilemeyiz cnku
En onemli sorulardan birisi atesi ilacla yahut ilik kompresle dusurebiliyomusun digeri de hali vakti nasjl normal seyrindeyse hali cok korkma ama tabiki ates her daim korkutucu cocuk hastaligi uzucu
Allah sifalar versn

Evet bu sabah da gayet güzel uyuyordu ben fark ettim ateşini sarılırken. Bazı çocuklarda ateş uyku da yapıyormuş o yüzden uykusunu çok baz alamıyorum. Daha yemek yememiştik eşimle kızla uğraşmaktan, şimdi o uyurken birseyler yedik. Uyumaya çalışırım artık canım

Şu an biraz daha iyi teşekkür ederim ama 2. Ateşli gün bugün, ilk defa bu kadar uzun sürdü. Düşüyor yine çıkıyor muhtemelen kızların dediği gibi enfeksiyon var yarın bakalım artık

Keşke bebeler hiç hasta olmasa İnsallah ferah haberle dönersin yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…