- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Temassız ateşölçer almaya gönderdim şimdi eşimi
Simdi biraz iyi atesi düştü ilaç verdim dediğin gibi. Bu geceyi atlatalım da inşallah sabah götürücem doktora. Of gerçekten ne kadar zor insan ne yapacağını şaşırıyor. Sabah 5 te bi uyandım, ateş gibi yanıyor hemen eşimi çağırdım ilaç verdik biraz yüzünü filan yıkadım toparladı uyudu geri.
Olmazsa duşa sokarım ben de.
Aa şükür kavuşturana şamdan ım. Nasılsın görüşmeyelibenim gözüm ariyo senibonusun da ariyodur eminim
Aa şükür kavuşturana şamdan ım. Nasılsın görüşmeyeli
Geçen yıl bizde olmuştu. Ateşi düşmüyordu. Kanında yüksek derecede enfeksiyon vardı. Doktor acil yatış verdi. Eşim istemedi yatmasını. Sonra infulanze testi yaptı pozitif çıktı. Antiviral ile 1 haftada düzeldi.Dünden beri kızımın ateşi yükseliyor gribi atlattık biraz burun akıntısı ve ateş var. Delireceğim
Bonus
@Amecey
kk birinci noteri
C Cay6
C Calcifer
Hemen hastaneye koşmayayım dedim ama yarın sabah götüreceğim sanırım. Niye olur ki ateş enfeksiyon filan mı kaptı acaba korkuyorum havale filan geçirirse diye
Canim cok cok grcmis olsun kac derece atesi ve ilac yahut ilik kompresle dusurebiliyir musunDünden beri kızımın ateşi yükseliyor gribi atlattık biraz burun akıntısı ve ateş var. Delireceğim
Bonus
@Amecey
kk birinci noteri
C Cay6
C Calcifer
Hemen hastaneye koşmayayım dedim ama yarın sabah götüreceğim sanırım. Niye olur ki ateş enfeksiyon filan mı kaptı acaba korkuyorum havale filan geçirirse diye
Hadi hayırlı olsuniyiyim kuzum:) yorgunluk var işe döndüğüm için:) ama dönmeden önce de yorgunum diye sizlanan bi insandim bensen napiyosun nasılsın:) bebisin nasıl
Hadi hayırlı olsun ❤. Ay sonu yıl sonu ay başı derken baya yoğunum. Oğlum da çok iyi şükür
En ennn korktugum sey gece bi uyanip atesler icinde olmasi cnmm Allah sifalar versin insallah duzelir sen hemencik bi ilik dus aldir bence zarari olmaz ama usutme tabiSimdi biraz iyi atesi düştü ilaç verdim dediğin gibi. Bu geceyi atlatalım da inşallah sabah götürücem doktora. Of gerçekten ne kadar zor insan ne yapacağını şaşırıyor. Sabah 5 te bi uyandım, ateş gibi yanıyor hemen eşimi çağırdım ilaç verdik biraz yüzünü filan yıkadım toparladı uyudu geri.
Olmazsa duşa sokarım ben de.
Yaa samdan ben ise basladgm zamanlar stajerkendir belkide patronum bana bi yazi bilgisayara gecirmem icin vermisti ve ben o yaziyi bosu bosuna excelle yazicam diye ugrasmistm word dururken trajikomik animdir o aklma geldiofff al benden de o kadardosya devretcem kaç gündür excele liste yapiyom sayfa sayfa. bugün birleştirirken bı kaç sayfayi imha ettim yanlışlıkla çok sinirim bozuldu
En ennn korktugum sey gece bi uyanip atesler icinde olmasi cnmm Allah sifalar versin insallah duzelir sen hemencik bi ilik dus aldir bence zarari olmaz ama usutme tabi
Dusurebiliyorsan hastanelik durum oldgnu sanmiyorum bide cocuk oylece halsiz bitkin hareketsiz yatmiyirsa tabi...
Sevindim canim o uyurken sende uyu hemen gecenin nasl gececgnj bilemeyiz cnkuYok çay maşallah keyfi çok yerinde, oyununa devam ediyor yemesi icmesi de fena değil. O kadar halsiz değil çok şükür
Sevindim canim o uyurken sende uyu hemen gecenin nasl gececgnj bilemeyiz cnku
En onemli sorulardan birisi atesi ilacla yahut ilik kompresle dusurebiliyomusun digeri de hali vakti nasjl normal seyrindeyse hali cok korkma ama tabiki ates her daim korkutucu cocuk hastaligi uzucu
Allah sifalar versn
beni hiç aramıyor mu gözün. Ne bilim hiç özlemiyor musun ben gelmeyince
Temassız ateşölçer almaya gönderdim şimdi eşimi
Geçmiş olsun kuzuya, şimdi nasıl oldu
Şu an biraz daha iyi teşekkür ederim ama 2. Ateşli gün bugün, ilk defa bu kadar uzun sürdü. Düşüyor yine çıkıyor muhtemelen kızların dediği gibi enfeksiyon varyarın bakalım artık