bize calpol ve iburamin vermislerdi. bide influenza salgını var diye grip şurubu kullandık.
ishal için de şase probiyotik alin isterseniz tosiam çok iyi geliyo. suyuna dök karıştır bi yudum bile içse farkediyo.
Allah acil şifalar versin. benimki de kansız çıkmış testlerde doktor tekrar kan verin duruma göre ilaç baslayal dedi
Of kan vermek de ölüm gibi. Çok zor
Nolsun samdancım, aynı beaaa
Nolsun samdancım, aynı beaaa
Yeni hastalık defettik, çoluk çocuk belimizi doğrultmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın?
Amaann dikkat, anneler hasta oldu mu evin bütün sistemi iptal.al seni vur bana aynı amecey
oğlan doğrulttu da ben kuyruğu titretcek gibiyim.
geçmiş olsun ciddi bisey değildir inşallah. mevsimsel diye düşündüm ama bilemedim şimdi
Amaann dikkat, anneler hasta oldu mu evin bütün sistemi iptal.
Teşekkür ederim canım, yattım kalktım ortaya karışık.
Mevsimsel viral enfeksyondu, atlatabilmişizdir umarım
Günaydın minikGünaydın güzellikler :))
Hastalığı atlatabilmişizdir, tamamen çıkıp terketmiştir evi anlamında, yani anlatmak değil ay :))tabiki anlatabildin ameceygeçmiş olsun canım. kış kış gibi geçmiyo ki her yer salgın
sen iyileştin mi peki tamamen
tabiki anlatabildin ameceygeçmiş olsun canım. kış kış gibi geçmiyo ki her yer salgın
sen iyileştin mi peki tamamen
Hastalığı atlatabilmişizdir, tamamen çıkıp terketmiştir evi anlamında, yani anlatmak değil ay :))
Burnum parçalı bulutlu hala tekrar nüksetmese
Çocuklar olmasın da, atlatılıyor bir şekilde
Gecmis olsun kızlar. Bunlar hep yağmur ve kar yeterince yagmadigindan, mikropların kirilmamasindan diye koca kari konuşmamı da iliştireyim
[/QUOTE
ama doğrusunu yazmissin canım:) kocakarilar biliyoda söylüyo
ben bilimsel bilgiden ziyade kocakari bilgisini ciddiye alıyorum