🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Evet daha gencecik 28 yaşındaydı. İkiz bebekleri 40 günlüktü bir de 3 yaşında kızı vardı. 3 çocuğu kaldı arkasında inanamıyorum çok çok üzüldüm.

Ayyy burada ben dağıldım 40 günlük iki bebek, 3 yasında bir bebek rabbim kuzularını koruyup kollasın insallah

Yaa samdan ben ise basladgm zamanlar stajerkendir belkide patronum bana bi yazi bilgisayara gecirmem icin vermisti ve ben o yaziyi bosu bosuna excelle yazicam diye ugrasmistm word dururken trajikomik animdir o aklma geldi

bu daha güzelmiş cay

ama kaç gündür bunlarla uğraşıyorum ya sinirim bozuldu ya artık oturup tekrar yazcam yapcak bisey yok

Evet daha gencecik 28 yaşındaydı. İkiz bebekleri 40 günlüktü bir de 3 yaşında kızı vardı. 3 çocuğu kaldı arkasında inanamıyorum çok çok üzüldüm.

resmen kalbim ağırlaştı ne kadar üzücü bi haber ya Allah yavrularını korusun bütün kötülüklerden arkadaşının mekani da cennet olsun

Yaaa cok uzuldum canim benimmm allah sabir versin ailesine o cocklari ne yapacak smdi vefat sebebi ne cnm

B BUSR4 görüşemedik nasılsın büşra? İş durumunu merak ettim.
Bebek durumu ne alemde?
Bonusummmmm iş durumunu boşver anlatırım hiç umrumda bile değil artık, sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı, şimdi acilde kan verdim bekliyorum

O testte çıktıysa tamamdır gebesin çok sevindim büşra ne güzel telaşlar allah hayırlı uğurlu etsin
İnşallah bonusum 2019 un sonu o kadar kötü geçmişti ki bu ay o kadar umursamamıştım ki 3-4 aydır deliler gibi ovulasyon yapıp takvim tutuyordum bu ay hiçbir şeye hevesim kalmamıştı iş durumları cabasıydı, ama Rabbim öyle bi hediye verdi ki 2020 nin daha başında çok mutluyum inşallah güzelce artar değer, çok korkuyorum aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…