Keşke bebeler hiç hasta olmasaİnsallah ferah haberle dönersin yarin
İnsallah teşekkür ederim, keşke
Bugün o kadar zor bi gün geçirdim ki çocukluk arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim bi de. Çok üzgünüm
Evet daha gencecik 28 yaşındaydı. İkiz bebekleri 40 günlüktü bir de 3 yaşında kızı vardı. 3 çocuğu kaldı arkasında inanamıyorum çok çok üzüldüm.Basın sağolsun, allah rahmet eylesin, üst üste gelmiş ☹
Evet daha gencecik 28 yaşındaydı. İkiz bebekleri 40 günlüktü bir de 3 yaşında kızı vardı. 3 çocuğu kaldı arkasında inanamıyorum çok çok üzüldüm.
Yaa samdan ben ise basladgm zamanlar stajerkendir belkide patronum bana bi yazi bilgisayara gecirmem icin vermisti ve ben o yaziyi bosu bosuna excelle yazicam diye ugrasmistm word dururken trajikomik animdir o aklma geldi
Evet daha gencecik 28 yaşındaydı. İkiz bebekleri 40 günlüktü bir de 3 yaşında kızı vardı. 3 çocuğu kaldı arkasında inanamıyorum çok çok üzüldüm.
Yaaa cok uzuldum canim benimmm allah sabir versin ailesine o cocklari ne yapacak smdi vefat sebebi ne cnmEvet daha gencecik 28 yaşındaydı. İkiz bebekleri 40 günlüktü bir de 3 yaşında kızı vardı. 3 çocuğu kaldı arkasında inanamıyorum çok çok üzüldüm.
Geçmiş olsunAlicja son durumu yaz
Bonusummmmm iş durumunu boşver anlatırım hiç umrumda bile değil artık, sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı, şimdi acilde kan verdim bekliyorum
Bonusummmmm iş durumunu boşver anlatırım hiç umrumda bile değil artık, sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı, şimdi acilde kan verdim bekliyorum
PozitiffffNey çıktı ney çıktı neyyyyyy
Pozitiffff
Kan verdm 1-1,5 saate çıkacak sonuçlar elim ayağım titriyor
İnşallah bonusum 2019 un sonu o kadar kötü geçmişti ki bu ay o kadar umursamamıştım ki 3-4 aydır deliler gibi ovulasyon yapıp takvim tutuyordum bu ay hiçbir şeye hevesim kalmamıştı iş durumları cabasıydı, ama Rabbim öyle bi hediye verdi ki 2020 nin daha başında çok mutluyum inşallah güzelce artar değer, çok korkuyorum aynı zamandaO testte çıktıysa tamamdır gebesinçok sevindim büşra ne güzel telaşlar allah hayırlı uğurlu etsin