🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

bize calpol ve iburamin vermislerdi. bide influenza salgını var diye grip şurubu kullandık.
ishal için de şase probiyotik alin isterseniz tosiam çok iyi geliyo. suyuna dök karıştır bi yudum bile içse farkediyo.

Allah acil şifalar versin. benimki de kansız çıkmış testlerde doktor tekrar kan verin duruma göre ilaç baslayal dedi🙈

Of kan vermek de ölüm gibi. Çok zor :KK43:

Of kan vermek de ölüm gibi. Çok zor :KK43:

sorma benimkinin elleri hala mosmor mahfettiler ellerini kollarını çocuğun 🤦
o yüzden hemen gitmicem kan için:KK43:

siz de iyileşince kan verin isterseniz. hastayken yanıltıcı olabiliyomus bu testler. bebek iyilesip toparlasin ac karna alsak daha iyi olur dedi doktor.

Nolsun samdancım, aynı beaaa
Yeni hastalık defettik, çoluk çocuk belimizi doğrultmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın?

al seni vur bana aynı amecey:KK70: :KK70:
oğlan doğrulttu da ben kuyruğu titretcek gibiyim.
geçmiş olsun ciddi bisey değildir inşallah. mevsimsel diye düşündüm ama bilemedim şimdi 😬

al seni vur bana aynı amecey:KK70: :KK70:
oğlan doğrulttu da ben kuyruğu titretcek gibiyim.
geçmiş olsun ciddi bisey değildir inşallah. mevsimsel diye düşündüm ama bilemedim şimdi 😬
Amaann dikkat, anneler hasta oldu mu evin bütün sistemi iptal.
Teşekkür ederim canım, yattım kalktım ortaya karışık.
Mevsimsel viral enfeksyondu, atlatabilmişizdir umarım

Amaann dikkat, anneler hasta oldu mu evin bütün sistemi iptal.
Teşekkür ederim canım, yattım kalktım ortaya karışık.
Mevsimsel viral enfeksyondu, atlatabilmişizdir umarım

tabiki anlatabildin amecey😍 geçmiş olsun canım. kış kış gibi geçmiyo ki her yer salgın 🤦
sen iyileştin mi peki tamamen

tabiki anlatabildin amecey😍 geçmiş olsun canım. kış kış gibi geçmiyo ki her yer salgın 🤦
Hastalığı atlatabilmişizdir, tamamen çıkıp terketmiştir evi anlamında, yani anlatmak değil ay :))
Burnum parçalı bulutlu hala tekrar nüksetmese
Çocuklar olmasın da, atlatılıyor bir şekilde

Gecmis olsun kızlar. Bunlar hep yağmur ve kar yeterince yagmadigindan, mikropların kirilmamasindan diye koca kari konuşmamı da iliştireyim 🙈

Hastalığı atlatabilmişizdir, tamamen çıkıp terketmiştir evi anlamında, yani anlatmak değil ay :))
Burnum parçalı bulutlu hala tekrar nüksetmese
Çocuklar olmasın da, atlatılıyor bir şekilde

kör görmez uydurur olmuş benimki:KK70: :KK70:

benim burnumda öyle ya🤦 is yerinde ha bire tuvalete gidip burnumu temizliyom 🙈
ama çocukların hastalığı daha zor oluyo dediğin gibi onlar iyi olsunlar da🙃

Gecmis olsun kızlar. Bunlar hep yağmur ve kar yeterince yagmadigindan, mikropların kirilmamasindan diye koca kari konuşmamı da iliştireyim 🙈
[/QUOTE

ama doğrusunu yazmissin canım:) kocakarilar biliyoda söylüyo:KK70::KK70:

ben bilimsel bilgiden ziyade kocakari bilgisini ciddiye alıyorum:KK70:

X