- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
Olsun bence o 5 saniyeye değer :))
Hasta olmadan deneyesim geldi
O zaman olmaz suçlu olursun, ben senin iyiliğini istedim namkör diyeceksin ters birşey derse :))
Hımm anladım şimdi ısın raconunu
Aman herkeste aynı etkiyi vermez, sonra kötü şeylere sebebiyet vermeyelim. Benimki öyle sevildiğini hissediyor alışmış, tepkisiz sakin olunca canın mı sıkkın diye sorup duruyor
Çocuklar için biraz atıştık ben hep izin vermeyen anne oluyorum onun yüzündenNiye küstünüz :)
Çocuklar için biraz atıştık ben hep izin vermeyen anne oluyorum onun yüzünden
çok gezmesin ama. ben gezemiyorum o geziyorBırak gezsin o zaman adam yaa boşver, nereye gittiğini ne yaptığını biliyorsan takma :))
İşini yapıyormuş işte sen de kafanı dinle.
Çocuklar için biraz atıştık ben hep izin vermeyen anne oluyorum onun yüzünden
kahve fotoğrafı, arabada giderken müzik videosu, direksiyon saat yol üçlüsüKahve paylaşımlarına ne kadar kızdığımı sevmediğimi bilmeyen yoktur.
Facepuh anılarda 2012 de kahve paylaşmışım onu soktu gözüme
8 sene önce bişeyi çıkmamış demek ki yeni akım olucakken daha
beni hiç aramıyor mu gözün. Ne bilim hiç özlemiyor musun ben gelmeyincemavitosbik07 gözüm aradı seni
3 senedir araç kullanıyorum bir foto yada videom olmadı ya lakahve fotoğrafı, arabada giderken müzik videosu, direksiyon saat yol üçlüsü
mutlu yıllar hayatımın anlamisiDün yoğun bi gündü bakamadım.
Görüşemediğim hatunlar
@Kendinisevenbirii
kk birinci noteri
@Limonsuzzcay
@Jenna16
Size de hepi nev yiiıır.
beni hiç aramıyor mu gözün. Ne bilim hiç özlemiyor musun ben gelmeyince
Dünden beri kızımın ateşi yükseliyor gribi atlattık biraz burun akıntısı ve ateş var. Delireceğim
Bonus
Amecey
kk birinci noteri
C Cay6
C Calcifer
Hemen hastaneye koşmayayım dedim ama yarın sabah götüreceğim sanırım. Niye olur ki ateş enfeksiyon filan mı kaptı acaba korkuyorum havale filan geçirirse diye
biz de enfeksiyon çıkmıştı kanda kuzum. ilaç falan kullandik ama serumla düştü ateş öyle iyileşti. ve geçen hafta çarşamba gidip öğrendik biz enfeksiyon olduğunu.
influenza salgını varmış ondan korktu doktor. bebek hiç dışarı çıktı mı ya da evde falan hasta olan var miydi. ateşi kaç derecede seyrediyo
Ateşini ölçtürmüyor deli oldum, ama belki 39 u bulmuştur sabaha karşı çok kötüydü. Ben griptim ve benden sonra grip oldu. Ben iyileştim şu an ama onun ateşi başladı daha yeni. Ben bulaştırdım yani
Ay çok kötüyüm ilk defa böyle ateşlendi resmen, meğer diş çıkartırken ateşi olmuyormuş ki hiç
ateş 39 olduysa ılık duşa sok tosiam 10 15 dk duş aldir demişti doktor. dört saatte bir ateş düşürücü şurup verebilirsin. ben 38.5-39 dan aşağı dusuremeyince hemen acile götürmüştüm ateşi koldan verilen ateş düşürücü ve serumla düştü.
ağlasa da çök üstüne ölç. eğer 39 sa hemen duşa sok. cikarinca tekrar bak. devam ederse hemen acile götür. vakit kaybetme derim ben. sana da geçmiş olsunAllah bebisine sağlık versin bebeklerin hasta olmasi çok zor ya