• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemezsem pişman olur muyum?

yalana ortak olamam galiba. büyük konuşmak istemem ama 'iyi arkadaş' bana göre kendince krakterli olmalı. ahmet baya karaktersiz şerefsizin önde gideni.
yinede siz bilirsiniz. 'iyi' arkadaşınızı kaybetmek istemiyosanız kendinizce sebebiniz vardır.

unutmayın sizde kadınsınız. bi gün başınıza gelir ve herkes tarafından salak yerine konulduğunuzda anlarsınız belki. umarım öyle bişey olmaz gerçi.

Bence ahmetle sen konuş. Kıza söyleme bence .üç aylık bebeği var sütü kesilir kızcağızın. Eğer bunu öğrenirse küçücük bebeği ile evi terk edip gitmek zorunda kalır. Düzeni bozulur. Insanın kendi anası babası da olsa bir kere evden evlenip çıktı mı hele bebeği varsa hiç bir yerlere sığamıyor. Eğer evi terk edip gidemezse de bu sefer Ahmet karım bilmesine rağmen çekip gidemiyor, gidecek yeri yok ,kabulleniyor diye iyice her şeyi rahat rahat yapar

Eşim geldi konuştuk. Senin mudahil olmanı istemiyorum dedi. Ben konusacağım ama sen konuyla alakadar olmayacaksın dedi. Mailde gördüğümü de söyledim, senin üzerine vazife miydi diye de kızdı biraz. Ahmetle muhataplığımı da gözden geçirmemi istedi. Burası küçük bi yer, bu yaptığına devam edecekse eşi mutlaka duyar... mudahil olmamaya karar verdim.

Bence Ahmet'in eşi durumun farkında, yani yolunda gitmeyen bir şeylerin varlığını hissediyor ama bilmektense bilmemeyi tercih ediyor. Düzeni bozulsun istemiyor, yeni bebeği olmuşken, kocası da ona karşı "ilgili"yken gerisini bilmek istemiyor, gözünü kapatıyor diyeyim. O yüzden siz de gözünüzü kapatın derim, çünkü kadın da en az sizin kadar durumun farkında zaten ama "bilmek istemiyor".

masum olduğunu falan düşünmüyorum. Öyle olsaydı ne eşine whatsappweb fikrini verirdim ne de kendisini arar çıkışırdım. Kızla fiziksel bir yakınlığı olamayacağını biliyorum çünkü bu mesajlaştığı kızı da tanıyorum sosyal ortamdan.

Karısını sevdiğini düşünüyorum. Evlerinin içinde ne yaşanıyor tam olarak bilemem ama gördüğüm, eşinin de kendinin de gösterdiği anlattığı bu.

Bu tarz erkeklerin olduğunu düşünüyorum ben. Eşini severken iğrenç şekilde egosunu tatmin eden, ahmakça heyecan arayan tipler olduğunu düşünüyorum.

Sevginin yetip yetmeyeceğine tabii ki eşi karar verir ben değil.

Burada hayatın kesin kuralları var gibi konuşuyoruz ama yaşanınca öyle olmuyor. Her doğruyu söylemek erdem mi bilmiyorum. Ayrıca mesajlaştığı kızın ablasına makara yapıyorduk diyen ahmetin eşine hazırladığı birşey vardır muhtemelen diye de düşünüyorum buna ek olarak.

Eşim geldiğinde konuşacağız.
Sizi asla suclamiyorum. Boyle bir gercegi arkadas olarak bilmek istemezdim. Buyuk bir yük vicdanlarda. Tabi eşi ogrenip affederse bu Ahmeti dahada cesaretlendirebilir. Offf cok karisik tek uzuldugum kadin ve cocuk. Yalniz Ahmet pis bi sapik

Bunlar senin duyduğun ve sahit oldukların. Duymadığın daha neler var acaba? ? Ben olsam kesinlikle söylerdim karısına. Çünkü bana söylemesini isterdimu,eğer o kişi gerçek arkadaş ise.

Eşim geldi konuştuk. Senin mudahil olmanı istemiyorum dedi. Ben konusacağım ama sen konuyla alakadar olmayacaksın dedi. Mailde gördüğümü de söyledim, senin üzerine vazife miydi diye de kızdı biraz. Ahmetle muhataplığımı da gözden geçirmemi istedi. Burası küçük bi yer, bu yaptığına devam edecekse eşi mutlaka duyar... mudahil olmamaya karar verdim.
Eşiniz çok yerinde kararlar almış.
Her kim olursa olsun mailini okumanız etik değildi.
Ahmetin Eşine bir kere w app web kur diye imada bulunmuşsunuz vicdanınız elvermemiş,orda aldığınız cevaptan sonra eşinin kondurmayıp bilmek te istemediğini farketmeniz gerekirdi
Her ilişkinin kendi içinde farklı bir dinamiği var hiçbir çiftin özel hayatına çiftlerden bi taraf birşey öğrenmemeyi yeğliyor size de bunu söylüyorsa bu kadar müdahil olmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
Ahmet değişmez, hem eşini seviyor hem de flörtöz ,
heyecandan vazgeçemiyor
Ahmet in eşi bir bebek dünyaya getirecek kadar ona güvenmek istiyor ve kendi kaldırabileceği zaman hazır olduğunda zaten kendi de araştıracak
Bir de iş ilişkiniz var dostluğun yanısıra iş ile özel hayatı ayırmak ta başka bir konu eşiniz onun patronu iken,işini çok iyi yapan biri ise eşiniz onun sadakatsiz olmasıyla değil nasıl bir personel olduğuyla ilgili kararlar alır.
Belki de dediğiniz gibi küçük bir yerde olduğunuzdan bütün ilişkiler bütün kavramlar birbirine girmiş ben de bir dönem küçük bir yerde bulundum gözlemleme fırsatım oldu;
herkes sürekli birbirinin hayatıyla ilgilenip kendi burnunun ucunu görmüyor
İnsanlar yolda durdrurup birbirine nereye gittiğini soruyor
insanlar yüzyüze baktıkları insanların aileleriyle birbirlerini aldatıyor herkes herşeyi biliyor dedikodu esnafa kadar yayılıyor ama kişiye söylenmiyor ama herkesin herkeste koz gibi bi dedikodusu var zaten vs
Sonuç olarak
Herkes kendi tekamülünü kendi yaşayıp kendini geliştirecek izin verin buna, herkes yaşayacağını deneyimleyerek sindirerek yaşasın.
Sevgiler saygılar

Back