Eşim geldi konuştuk. Senin mudahil olmanı istemiyorum dedi. Ben konusacağım ama sen konuyla alakadar olmayacaksın dedi. Mailde gördüğümü de söyledim, senin üzerine vazife miydi diye de kızdı biraz. Ahmetle muhataplığımı da gözden geçirmemi istedi. Burası küçük bi yer, bu yaptığına devam edecekse eşi mutlaka duyar... mudahil olmamaya karar verdim.
Eşiniz çok yerinde kararlar almış.
Her kim olursa olsun mailini okumanız etik değildi.
Ahmetin Eşine bir kere w app web kur diye imada bulunmuşsunuz vicdanınız elvermemiş,orda aldığınız cevaptan sonra eşinin kondurmayıp bilmek te istemediğini farketmeniz gerekirdi
Her ilişkinin kendi içinde farklı bir dinamiği var hiçbir çiftin özel hayatına çiftlerden bi taraf birşey öğrenmemeyi yeğliyor size de bunu söylüyorsa bu kadar müdahil olmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
Ahmet değişmez, hem eşini seviyor hem de flörtöz ,
heyecandan vazgeçemiyor
Ahmet in eşi bir bebek dünyaya getirecek kadar ona güvenmek istiyor ve kendi kaldırabileceği zaman hazır olduğunda zaten kendi de araştıracak
Bir de iş ilişkiniz var dostluğun yanısıra iş ile özel hayatı ayırmak ta başka bir konu eşiniz onun patronu iken,işini çok iyi yapan biri ise eşiniz onun sadakatsiz olmasıyla değil nasıl bir personel olduğuyla ilgili kararlar alır.
Belki de dediğiniz gibi küçük bir yerde olduğunuzdan bütün ilişkiler bütün kavramlar birbirine girmiş ben de bir dönem küçük bir yerde bulundum gözlemleme fırsatım oldu;
herkes sürekli birbirinin hayatıyla ilgilenip kendi burnunun ucunu görmüyor
İnsanlar yolda durdrurup birbirine nereye gittiğini soruyor
insanlar yüzyüze baktıkları insanların aileleriyle birbirlerini aldatıyor herkes herşeyi biliyor dedikodu esnafa kadar yayılıyor ama kişiye söylenmiyor ama herkesin herkeste koz gibi bi dedikodusu var zaten vs
Sonuç olarak
Herkes kendi tekamülünü kendi yaşayıp kendini geliştirecek izin verin buna, herkes yaşayacağını deneyimleyerek sindirerek yaşasın.
Sevgiler saygılar