• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemezsem pişman olur muyum?

Söylemeyin ama lütfen öğrenmesini sağlayın...Sonra kararı Ahmet'i eşi versin. Başka çare yok.lutfen öğrenmesini sağlayın. Çünkü resmen eşini kandırıyor aldatıyor. Hastalık olmuş bu adamda.mutlaka devam edecektir.

Allah kahretsin 3aylik bebeğin var babasın sen terbiyesiz herif o bebeğin yüzün e nasil bakacaksın bence hem eşiniz konuşsun hem siz 3 aylık çocuğuna bunu nasil yaparsın büyüse bunları duysa tukurmezmi suratına karina soylucem yeter artık çizmeyi astin de bak bakalım napcak yoksa söyle karısına bilmek hakki

çok zor bir karar. eğer kızın hayatında olmak ona destek olmak istiyorum diyorsanız siz söylemeyin. bilmesini sağlayacağınız bir yol muhakkak vardır. Ahmet'in aile büyüğü falan varsa tanıdığınız onunla konuşabilirsiniz. ben kadınların bilmesi taraftarıyımdır ama yeni bebeği olmuş yazık bu durumda nasıl başa çıkar.

Şimdi siz Ahmet 'i mi koruyorsunuz , eşini mi ? Bu durumda illa birini koruyacaksanız kendinizi koruyun. Ahmet'le daha önceden arkadaşsınız , söylediğinizde karısı affederse Ahmet ile olan arkadaşlığınız söylediğiniz için bitecektir tabii eşiyle de. Eninde sonunda size kalacak ihale. Şahsen arkadaşım bunu bilip de bana söylemeseydi çok bozulurdum. Ahmet olacakları göze alıp yapacagını yapıyorsa, siz bu durumda hiç zor durumda kalmayın söyleyin derim . Zira olay sizi de aşmış, aldatmasına vesile olan kızın ablasına kadar ulaşmış. Ahmet'in eşi yıkılacaksa yıkılsın. Yalancı bir adamla ömür boyu sahte sevgiyle aldatılarak yaşamasındansa , yıkılsın 3 ay 5 ay hadi 1 yıl. Sonra dimdik ve musmutlu hayatına devam eder evelallah.

mevzunun özüne sadık kalarak birtakım şeyleri ve isimleri değiştirerek anlatacağım...

Çok sevdiğimiz aile dostu bir çift var. Ahmet'le 10 yıldan fazla oldu, çok iyi arkadaşız. Her ihtiyacımız olduğunda yanımızda olmuştur. Çok hakkı vardır üzerimizde. Dostluğu çok iyidir. Yaklaşık 5 yıl önce evlendi. Eşi de çok yakın birkaç arkadaşımdan biri oldu. Ahmetten daha iyi dostum oldu hemcinsim olduğu için.. Kendisini çok severim. Güzel bir dostluğumuz oluştu. Ailecek görüşürüz, birlikte güzel vakit geçiririz.

Yaklaşık 2 yıl önce ahmetin mailinden acil birşey bulmamız gerekti. Pc başında değildi, şifresini verdi bana sen bak sana zahmet diye. Mailini açtım, facebook messenger bildirimi mailine düşüyormuş. X'den özel mesajınız var maili gördüm üst üste. X dediğim kişi de bulunduğumuz yerde bekar evli farketmeden sevgili olan, bundan rahatsız olmayan ve bunu duygusal olarak değil güzel vakit geçirmek için yapan bir hatun.

O yüzden Maili açtım. Mailin ayrıntısını hatırlamıyorum geçmiş gün ama kurlaşıyorlardı. Ahmeti aradım. Nasıl yaparsın böyle birşey karına dedim. O kız seni 5 dakikada boşar ne halt yiyeceksin dedim. Yanlış anladın ne alakası var dedi. Arkadaşca sohbet ediyorduk dedi. Oğlum bana okuma, bekarlığından beri seni tanıyorum bu pisliği kesmezsen karına söyleyeceğim, çok sevdiğin o kız suratına bakmayacak dedim. Yanlış anladığımı yine söyledi ama sonra kesti muhabbeti. X'i stalklıyordum yeni sevgili yapmıştı.

Bir süre sonra eşi; ahmet karşı cinsle konuşurken gereksiz samimi davranıyor, telefonu da şifreli, bişeye baksam gözü üstümde deyince ben whatsapp webden bahsettim. Aslında kurmak takip etmek lazım bu herifleri diye üstü kapalı akıl verdim. Rahatsız oldu kızcağız. Yok ya yapmam öyle bişey, çirkin geliyor dedi.

3 ay önce bebekleri oldu. Gayet mutlu mesud yaşıyorlar. Çocuk bebeğe deliriyor. Kız lohusa sendromunu yeni atlattı.

BU SABAH: eski bir arkadaş aradı. Sanimiyetimiz yok. Telefonumu birinden bulmuş. Eşim ahmetin patronu diye beni aramış. Ahmet kardeşimle mesajlaşıyor dedi. Kıza inanamıyormuş gibi davrandım. evli barklı adam, yeni bebeği oldu dedim. Eşimden bahsederek x abi konuşşun ve bence yanında tutmasın o pisliği dedi. Sonra da bana kardeşiyle ahmetin yazışmalarını gönderdi. Rezalet, iğrenç yazışmalar... kız da ahmetin evli olduğunu biliyor, düğüne eşinle mi gideceksin, bebeğiniz çok tatlı diyor. Nasıl buluşalım buluşunca ne yapalım diye plan kurmuşlar. Fiili bir durum yok gibi.

Kızın ablası, yani beni arayan kız ahmete facebooktan yazmış utanmaz herif diye, ahmet de makara yapıyorduk demiş. Onun görüntülerini de yolladı.

Kıza dedim lütfen eşine söyleme, daha yeni doğum yaptı. Mahvolur.... o da kardeşimi babam resmen öldürür bunu duyarsa dedi.

Eşine söyleyemem. Gerçekten söyleyemem. Bir gün kendisi öğrenirse ilk bana soracak muhtemelen, ahmet iyi arkadaşım. Kötü insanlardan da iyi arkadaş olabiliyor evet... eşi beni anlayacak mı, niye söylemedin, niye kandırılmama göz yumdun diyecek mi bilmiyorum. Yine ahmetle mi konuşşsam? Yoksa eşim mi konuşsa? Kıza söylemezsem pişman olur muyum?

Bilmiyorum... çok üzgünüm tanık olduğum şeye...

Üzülmemek elde değil. Burada oturduğum yerde ben bile hem size hem yeni doğum yapan kıza çok üzüldüm. Afedersiniz ama o ahmet mi ne şerefsizin önde gideni. Bence onunla arkadaşlığınızı kesin ve kız kendini biraz daha toparlayınca söyleyin. Geç de olsa sizden öğrensin. Keşke keşke en başta x le olan münasebetini hemen söyleseydiniz. Kızcağız en azından çocuk yapmazdı böyle bir şerefsizden. Bu çok ağır bir şey ya... Çocuk oluyor ve adam aldatıyor. Çocuk olduktan sonra boşanmak iki kat zordur. Şimdi o bebek de düzgün bir aile ortamına sahip olamayacak boşanırlarsa. Kız arkadaşınız çok zor bir durumda. Keşke baştan söyleseydiniz ona x'i falan. Yine de hiç değilse bu olayı anlatın. Kanıtınız da var. En fazla size diyecek ki neden daha önce söylemedin. Bunun telafisi yapılır söylemek kolay değildi yeni bebeğiniz olmuştu dersin sen olsan öyle kolayca söyleyebilir miydin dersin, anlar. Ama anlatmazsanız bu illa bir yerden patlak verecek o kız senden olmazsa başkasından illa duyacak ve senin bunları çok önceden beri bilip sakladığını anlarsa kızın gözünde bitersin. Ahmet mi? Eşi mi? ikisinden birini seçeceksin illa ki bir gün. Ama bence hemcinsin olarak o kız artık sana daha yakındır ben olsam kızı kaybetmek istemem. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. Ben çoook eskiden bekarken benzeri bir durum yaşadım. O kızın konumundaydım aldatılmıştım. Aradan zaman geçse de arkadaşım bana anlattı. Ve ben arkadaşıma kızamadım küsmedim. Çünkü kolay değil böyle birşeyi söyleyebilmek. Ama ne olursa olsun geç de olsa anlattığı için kızmadım kırılmadım arkadaşıma. Bence siz de anlatın başkasından duymadan. Ben arkadaşımdan değil başkasından duysaydım arkadaşımı affetmezdim.

Ben olsam dolaylı yoldan felan söylemezdim. Direk kızın yüzüne karşı söylerdim çünkü kimse böyle bir durumu yaşamak istemez hele bebeği varken böyle bir adama katlanmak istemez. Ve herkesin gerçekleri bilmeye hakkı vardır.
Suç size kalmaz yuva bozmazsınız zaten ortada yuva kalmamış adam her şeyi batırmış.

kendini kızın yerine koy...
sen olsan bilmek istemez miydin?
yoksa evli-mutlu-çocuklu yalanıyla yaşamayı mı tercih ederdin?

şimdi bu kızın ablası size kadar ulaşmış anlatmış.
dikkatimi çeken cümle 'babam duyarsa kardeşimi öldürür' dedi değil mi size yanlış hatırlamıyorsam.
ne olursa olsun o bir abla.kardeşinin yanlış yaptığını kabul etse de zarar görmesin diye herkesi yakacak birgün.
size ulaşmış,ahmetin karısına da ulaşacak.
ve belki de ilk önce bunu size söylediğini Ahmet in karısına da söyleyecek.
işte o zaman daha zor durumda kalabilirsiniz.

B

Bence siz zihninizde Ahmetcigi az da olsa masum goruyor ya da yaptigina goz yumdugunuz icinbonemsemiyorsunuz. Neden mi boyle dusundum
1 ) bu kizla fiziksel bisey yasama imkaninin olmadini ya da yasamadini nereden biliyorsunuz. Bununla olmaz bu adam oburuyle yasar. Yoksa sadece mesaj fantazisi mi seviyor sapik adam

2 karisini cok seviyor demissiniz. Esini seven adam yapmaz bunlari. Siz kendinizi dusunun esiniz bi kadinla sapikca msjlassin ve size gelio affet seni seviyorum desin yer miydiniz?

masum olduğunu falan düşünmüyorum. Öyle olsaydı ne eşine whatsappweb fikrini verirdim ne de kendisini arar çıkışırdım. Kızla fiziksel bir yakınlığı olamayacağını biliyorum çünkü bu mesajlaştığı kızı da tanıyorum sosyal ortamdan.

Karısını sevdiğini düşünüyorum. Evlerinin içinde ne yaşanıyor tam olarak bilemem ama gördüğüm, eşinin de kendinin de gösterdiği anlattığı bu.

Bu tarz erkeklerin olduğunu düşünüyorum ben. Eşini severken iğrenç şekilde egosunu tatmin eden, ahmakça heyecan arayan tipler olduğunu düşünüyorum.

Sevginin yetip yetmeyeceğine tabii ki eşi karar verir ben değil.

Burada hayatın kesin kuralları var gibi konuşuyoruz ama yaşanınca öyle olmuyor. Her doğruyu söylemek erdem mi bilmiyorum. Ayrıca mesajlaştığı kızın ablasına makara yapıyorduk diyen ahmetin eşine hazırladığı birşey vardır muhtemelen diye de düşünüyorum buna ek olarak.

Eşim geldiğinde konuşacağız.

Son düzenleme:
şimdi bu kızın ablası size kadar ulaşmış anlatmış.
dikkatimi çeken cümle 'babam duyarsa kardeşimi öldürür' dedi değil mi size yanlış hatırlamıyorsam.
ne olursa olsun o bir abla.kardeşinin yanlış yaptığını kabul etse de zarar görmesin diye herkesi yakacak birgün.
size ulaşmış,ahmetin karısına da ulaşacak.
ve belki de ilk önce bunu size söylediğini Ahmet in karısına da söyleyecek.
işte o zaman daha zor durumda kalabilirsiniz.

Ablası diyor ki eşin konuşsun, ama benim adım geçmesin. Kardeşim duymasın. Dedim ki sen çocuğa mesaj atmışşın, senin bilgi verdiğini tabi ki anlayacak. Eşin onu yanında çalıştırmasın dedi. Ama bu benim vereceğim bir karar değil, söylerim konuşur uyarır diyebildim. Babasından korkuyor evet. Ben de aynı fikirdeyim. Uzaktan tanıyorum ama o kızı da perişan eder babası, çocuğu da benzetir tahmin ettiğim kadarıyla.

Ablası diyor ki eşin konuşsun, ama benim adım geçmesin. Kardeşim duymasın. Dedim ki sen çocuğa mesaj atmışşın, senin bilgi verdiğini tabi ki anlayacak. Eşin onu yanında çalıştırmasın dedi. Ama bu benim vereceğim bir karar değil, söylerim konuşur uyarır diyebildim. Babasından korkuyor evet. Ben de aynı fikirdeyim. Uzaktan tanıyorum ama o kızı da perişan eder babası, çocuğu da benzetir tahmin ettiğim kadarıyla.
şimdilik bunu söylüyor ama iş devam ederse inanın kendi adının geçmesi bile umrunda olmayacak.
başka biri gibi arayacak belki Ahmet in karısını.ya da başkasına aratacak.
ama sizin adınız geçecek bu konuda emin olun.
o bir abla ve her yolu deneyecek.
bakız siz arkadaşınız için bile üzülecek diye endişelenirken bir abla neler yapabilir bir düşünün

mevzunun özüne sadık kalarak birtakım şeyleri ve isimleri değiştirerek anlatacağım...

Çok sevdiğimiz aile dostu bir çift var. Ahmet'le 10 yıldan fazla oldu, çok iyi arkadaşız. Her ihtiyacımız olduğunda yanımızda olmuştur. Çok hakkı vardır üzerimizde. Dostluğu çok iyidir. Yaklaşık 5 yıl önce evlendi. Eşi de çok yakın birkaç arkadaşımdan biri oldu. Ahmetten daha iyi dostum oldu hemcinsim olduğu için.. Kendisini çok severim. Güzel bir dostluğumuz oluştu. Ailecek görüşürüz, birlikte güzel vakit geçiririz.

Yaklaşık 2 yıl önce ahmetin mailinden acil birşey bulmamız gerekti. Pc başında değildi, şifresini verdi bana sen bak sana zahmet diye. Mailini açtım, facebook messenger bildirimi mailine düşüyormuş. X'den özel mesajınız var maili gördüm üst üste. X dediğim kişi de bulunduğumuz yerde bekar evli farketmeden sevgili olan, bundan rahatsız olmayan ve bunu duygusal olarak değil güzel vakit geçirmek için yapan bir hatun.

O yüzden Maili açtım. Mailin ayrıntısını hatırlamıyorum geçmiş gün ama kurlaşıyorlardı. Ahmeti aradım. Nasıl yaparsın böyle birşey karına dedim. O kız seni 5 dakikada boşar ne halt yiyeceksin dedim. Yanlış anladın ne alakası var dedi. Arkadaşca sohbet ediyorduk dedi. Oğlum bana okuma, bekarlığından beri seni tanıyorum bu pisliği kesmezsen karına söyleyeceğim, çok sevdiğin o kız suratına bakmayacak dedim. Yanlış anladığımı yine söyledi ama sonra kesti muhabbeti. X'i stalklıyordum yeni sevgili yapmıştı.

Bir süre sonra eşi; ahmet karşı cinsle konuşurken gereksiz samimi davranıyor, telefonu da şifreli, bişeye baksam gözü üstümde deyince ben whatsapp webden bahsettim. Aslında kurmak takip etmek lazım bu herifleri diye üstü kapalı akıl verdim. Rahatsız oldu kızcağız. Yok ya yapmam öyle bişey, çirkin geliyor dedi.

3 ay önce bebekleri oldu. Gayet mutlu mesud yaşıyorlar. Çocuk bebeğe deliriyor. Kız lohusa sendromunu yeni atlattı.

BU SABAH: eski bir arkadaş aradı. Sanimiyetimiz yok. Telefonumu birinden bulmuş. Eşim ahmetin patronu diye beni aramış. Ahmet kardeşimle mesajlaşıyor dedi. Kıza inanamıyormuş gibi davrandım. evli barklı adam, yeni bebeği oldu dedim. Eşimden bahsederek x abi konuşşun ve bence yanında tutmasın o pisliği dedi. Sonra da bana kardeşiyle ahmetin yazışmalarını gönderdi. Rezalet, iğrenç yazışmalar... kız da ahmetin evli olduğunu biliyor, düğüne eşinle mi gideceksin, bebeğiniz çok tatlı diyor. Nasıl buluşalım buluşunca ne yapalım diye plan kurmuşlar. Fiili bir durum yok gibi.

Kızın ablası, yani beni arayan kız ahmete facebooktan yazmış utanmaz herif diye, ahmet de makara yapıyorduk demiş. Onun görüntülerini de yolladı.

Kıza dedim lütfen eşine söyleme, daha yeni doğum yaptı. Mahvolur.... o da kardeşimi babam resmen öldürür bunu duyarsa dedi.

Eşine söyleyemem. Gerçekten söyleyemem. Bir gün kendisi öğrenirse ilk bana soracak muhtemelen, ahmet iyi arkadaşım. Kötü insanlardan da iyi arkadaş olabiliyor evet... eşi beni anlayacak mı, niye söylemedin, niye kandırılmama göz yumdun diyecek mi bilmiyorum. Yine ahmetle mi konuşşsam? Yoksa eşim mi konuşsa? Kıza söylemezsem pişman olur muyum?

Bilmiyorum... çok üzgünüm tanık olduğum şeye...

söylemek için geç kalmışssınız
ilk olayda söylemeniz gerekirdi

Ben de hamileyken aldatildim bu olay yüzünden Bebeğimi bile kaybettim. Böyle bir olayı derhal bir şekilde eşinin duymasını saglamalisiniz. Benim arkadaşım benden böyle bir şey saklıyor olsaydı asla affetmezdim.

Kıza "3 aylık bir bebeğim, sorunsuz mutlu bir evliliğim var, neden böyle bişey yapayım, sadece makarasına sohbet ediyorduk" demiş.

Kız bana soruyor az önce, eşin ahmetle konuştu mu diye.

Eşimin gündüzleri nefes alacak vakti yok bu aralar. Çok da geç bitiyor işleri. Geldiğinde ararsa bu ahmet evdeyse eşi yanındaysa diye strese giriyorum. Yani açıklama yapılacak bi durum yok aslında ama bişey der belki...

bence siz ilkinde ya o malie bakmayacaktınız ya da bakınca söyleyecektiniz. sizin gibi insanlarla arkadaş olmak istemezdim. hata üstüne hata.
Katiliyorum soylemeniz gerekirdi ya da o adamla iletisimi kesmeniz gerekirdi uzuldum boyle insanlar hic evlenmemeli birde cocuk yapmis o cocugun vebali var :(

Yakin arkadasim aldatildigimi bilse ve bana soylemese ogrendigim an o arkadasi silerdim sahsen.

Üstelik eşimle önceden arkadaşlığı varsa direkt eşimin tarafında olup koruduğunu düşünürdüm beni aptal yerine koyduğunu arkamdan da iş çevirdiklerini...
Asla hakkımı helal etmez silerdim. Çooook ah alırsınız söyleyeyim.
Kendi başınıza gelse ne hissedersiniz?
Ya hiç bakmayacaktınız baksanız da hiç bilmiyor gibi karışmayacaktınız ya da madem bakıyorsunuz anlatacaksınız...
Bazı şeyleri de bilmenin de bedeli ve sorumluluğu vardır...

Bence söyle
Aynı durumu yaşadım.erkek olan kardeşim gibiydi pislik yaptı eşine
Eşinede çok sinyal çaktım ama anlamadı çocuğu uyardım durulmadı
Ben sinir oldum gene beklemede kaldım
Takii kız artık kendi fark edip takibe başlayınca biraz çok az minicik çıtlattım olay benim üstüme kaldı.
Ki çocuk tek gecelik ilişki dedi karısına
Yalaaaaan
Bildiğin manyak gibi sevgili
Hatta kızın kp kv kaynı herkezle tanıştı
Çocuğun sevgilisi
Daha neler neler ....
Bunları kız daha bilmiyo bilemez kimse söylemez kocasını tarafı gider gelininde yer içer
Öyle kansızlar
Neyse bak sinirlendim gene
Pişmanım
Çok hemde
Keşke o minik çok minik çıtlatma yerine tak tak herşeyi anlatsaydım.
Kız daha gecelik paralı ilişki biliyo sadece
Kocasını affettti
Öyle işte
Çok pişmanım.

Bence ahmetle sen konuş. Kıza söyleme bence .üç aylık bebeği var sütü kesilir kızcağızın. Eğer bunu öğrenirse küçücük bebeği ile evi terk edip gitmek zorunda kalır. Düzeni bozulur. Insanın kendi anası babası da olsa bir kere evden evlenip çıktı mı hele bebeği varsa hiç bir yerlere sığamıyor. Eğer evi terk edip gidemezse de bu sefer Ahmet karım bilmesine rağmen çekip gidemiyor, gidecek yeri yok ,kabulleniyor diye iyice her şeyi rahat rahat yapar

Back