• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Söylemeli miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kromodonis71

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
2
0
1
31
sırf bu soruyu sormak için hesap açtım. 4,5 aylık hamileyim. Eşimle 6 aydır evliyiz. Düğün vb. Aile içinde ve yakın arkadaşlarla bir kutlama yaptık. Kısacası evli olduğumuzu herkese söylemedik. Hamile olduğumu eşim ailem ve yakın arkadaşlar biliyor fakat diğerlerine söylemedim. özel nedenlerden dolayı Söylemek istemiyorum. Ama bu sefer de iş izini alamayacağım. Doğum ani olacak vs. Herkese anlatmalı mıyım? Yoksa bunu nasıl sakalyabilirim?

Saklamanizi gerektirecek şey ne ki? Böyle bir hayat zor olmalı. Çok mühim bir konu degilse soyleyin herkese ve kurtulun

Çevremden baskı görüyorum, rahat bırakmıyorlar vs. Ve bunu bebeğime etkilemek istemiyorum.

Artık evlenmişsiniz, aileniz de düğün kutlamanıza katıldığına göre onlar da karşı değilmiş. Kim size bu baskı yapanlar? Evlilik gizlenilecek bir şey değil ve sadece 2 kişiye ait bir karar. Böyle biraz eşinize de haksızlık etmiyor musunuz?
Hamileliğinizi haber vermek durumunda değilsiniz. Aileniz biliyorsa bitmiştir.

Artık evlenmişsiniz, aileniz de düğün kutlamanıza katıldığına göre onlar da karşı değilmiş. Kim size bu baskı yapanlar? Evlilik gizlenilecek bir şey değil ve sadece 2 kişiye ait bir karar. Böyle biraz eşinize de haksızlık etmiyor musunuz?
Size katılıyorum.

Kesinlikle katılıyorum aileniz biliyor, yakın arkadaşlarınız biliyor gerisi ne kadar önemli olabilirki.

Back