- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.857
- 773
Çok haklisin... Bu konuda tavrını sertleştirme lazim. Aslında suanki rn büyük korkum ben müdahale edemeden onun yaninda beni araması. O adamı arayıp konuşmalarını duymak asla istemiyorum ama acaba bir mesaj atsam? Anlar mi. Yoksa daha da yüz bulup oturur msjlasmaya mi çalışır. Birşeyler yapıp kurtulmak lazim sinirimiz bozilmadan
Siz sakin ne arayin ne de mesaj atin...
Bundan sonra ondan gelecek ilk adimda inanilmaz sert bir tavirla bundan once onu defalarca uyardiginizi, kibar kalmaya calistiginiz, fakat artik bu isinin sonunun iyi bitmeyecegini, bir daha rahatsiz etmesi halinde ilk isinizin savciliga gidip bu numarayi kullanan bu sahis tarafindan taciz ediliyorum seklinde dilekce vermek oldugunu soyleyin... Ve devam ederse lutfen bunu yapin, gidip bir dilekce vermek sadece, ihtari alinca yutkunur kalir...
Sevgilinizin yaninda telin sesi kisik olsun, simdi anlatin diyecegim o da kesin bir daha ararsa bana soyle diyecek o arayinca siz de bunu yapamayacaksiniz, olay baska sekle burunecek, zaten gec kalmissiniz, onunla tamamen isleri koparip, sevgilinize oyle anlatin derim, aklim karisti benim de...