• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeli mi? Söylememeli mi?

Çok haklisin... Bu konuda tavrını sertleştirme lazim. Aslında suanki rn büyük korkum ben müdahale edemeden onun yaninda beni araması. O adamı arayıp konuşmalarını duymak asla istemiyorum ama acaba bir mesaj atsam? Anlar mi. Yoksa daha da yüz bulup oturur msjlasmaya mi çalışır. Birşeyler yapıp kurtulmak lazim sinirimiz bozilmadan

Siz sakin ne arayin ne de mesaj atin...
Bundan sonra ondan gelecek ilk adimda inanilmaz sert bir tavirla bundan once onu defalarca uyardiginizi, kibar kalmaya calistiginiz, fakat artik bu isinin sonunun iyi bitmeyecegini, bir daha rahatsiz etmesi halinde ilk isinizin savciliga gidip bu numarayi kullanan bu sahis tarafindan taciz ediliyorum seklinde dilekce vermek oldugunu soyleyin... Ve devam ederse lutfen bunu yapin, gidip bir dilekce vermek sadece, ihtari alinca yutkunur kalir...
Sevgilinizin yaninda telin sesi kisik olsun, simdi anlatin diyecegim o da kesin bir daha ararsa bana soyle diyecek o arayinca siz de bunu yapamayacaksiniz, olay baska sekle burunecek, zaten gec kalmissiniz, onunla tamamen isleri koparip, sevgilinize oyle anlatin derim, aklim karisti benim de...

Kızlar Merhaba, bu bölümü sıkça takip ediyorum. Yardımlaşmalar gerçekten çok güzel. Benim de çok büyük bir problem olmasa da içimi bunaltan bi konu var size danışıp fikirlerinizi almak istiyorum. Çok uzun oldu ne olur kusurabakmayın, detaylı anlatayım ki soru işareti kalmasın istedim. Hepinize şimdiden teşekkür ederim

Bundan neredeyse 1 sene kadar önce farklı bir firmada çalışıyordum. Ali (takma isim kullanacağım) diye bir adam (çocuk diyemeyeceğim 35inde bense o zaman 22 bile değildim) yazılımcı olarak benden sonra işe başladı.Hali tavrı başından beri hiç hoşuma gitmemişt Benim de o bölümle pek bir ilişiğim olmadığından kendisiyle muhattap olmam gerekmiyordu. Ama o sürekli masama gelip konuşma çabası içine girdi. Kahve içermisinler, yemeğe ne zaman çıkacaksınlar..Hiçbirini kabul etmedim tabii ki, zaten benim çok şükürki her haliyle yolunda giden 6. yılımızda olduğumuz bir ilişkim var, ve Allah bozmasın çok mutluyum..

Neyse ben onu hep bir şekilde atlattım. Mutfakda görevli olan ablamız da durumu anladığından onun yanında hep Ali abin şöyle diyor, böyle yaptı gibi konuşurdu ya da erkek arkadaşımdan konu açardı ki anlasın. Ama nafile..Ali'nin her gün geç kalması ve haber vermemesi üzerine Genel Müdürüm bana bilgi vermesi için şahsi cebimi bana sormadan bu adama vermiş. Kabus ondan sonra başladı zaten. Aramalar mesat atmalar. Hiçbirine yanıt vermedim. Verdiğim zamanlar da da tersledim.Bir de her konuşmasında erkek arkadaşının maddi durumu nasıl, nasıl gidiyor. Yok para önemli. Yok bizim ev bilmem kaç katlı. Telefonum şu, arabam bu gibi çocukça görgüsüzlükler yapıp sinir kat sayımı iyice çıkartıyordu bu şahsiyet.

Neyse gel zaman git zaman şirketten ayrıldı. Derin bi oh çektim. Aradığı ilk gün telefonumdan engelledim.Mesat attı mesajdan engelledim. Derken arayamadı ama hep çabalıyordu. Engellediğim için ben aramaya çalıştığını görebiliyordum. Telefonumu değiştirdim hemen whatsapp'dan yazdı..

Haliyle oradan da engelledim. Ama şimdiki telefonumda ayarlar yok. Aradan aylar geçti hiç aklımda yokken yine aradı.Geçiştirdim, rahatsız olduğumu belli de ettim aramasından. Mesaj attı cevap vermedim. Ama bu gün az evvel yine aradı. Tanımamış gibi yaptım, numaramı kaydetmedin mi dedi utanmadan bir de, hayır etmedim dedim neden dedi. Gerek duymadım dedim. Ama yüzsüz bi şekilde konuşmaya devam etti.Ali bey hem müsait değilim, hem de görüşmek istemiyorum iyi günler deyip kapattım ama görüşürüz canım gibi birşey mırıldandı.

Numaramı değiştirmedim çünkü hem erkek arkadaşımla numaralarımız aynı, son 1 hane farklı hem de o anlasın bilsin huzurumuz kaçsın istememiştim şimdiye kadar. Yapım dolayısıyla da kimseye bağırıp çağırıp kızamıyorum doğruz düzgün ne yazık ki :( Bu durumda sevgilime söylemeli miyim? Onu tanıyorum tepkisi çok dert olur, onu arar. Bana kızar bunca zaman nasıl sakladın diye. Yoksa söylemeyip kendim mi halletmeliyim? Bir yol gösterin ne olur:(.. Ona söyemeden içim huzursuz, söylersem biz kötü oluruz. Nasıl yapmalıyım bilemedim.

böyleleri azardan da anlamaz terslemeden de... direkt söyle savcılığa vereceğim de. aramaya devam ederse de savcılığa git dilekçe ver. yoksa adam daha da çirkefleşebilir. başıma buna benzer bir şey geldi de. ondan diyorum. hatta numaranı da değiştir. bırak 1 haneyi filan. ilişkinizde sorun çıkmasın.

ya söylemeğin takdirde işler sarpa sararsa.. bu adam yapışıp kalırsa.. hatta hatta nişanlını da rahatsız etmeye kalkarsa.. senin anlatımın bana iyi niyetli geldi. arada sadece tlflarını açman konusunda hak vermedim sana. uygun zamanda uygun dille anlat bence. dha fazla geç olmadan.

💑💓

Haklisiniz, sanırım önce bi daha aramasını bekleyip isi sert bi dille kendim cozmeliyim. Dediğimiz gibi savcılıga vermekle tehdit de ederek gerekirse... Umarım bunlara gerek kalmaz ama kalırsa da son çare sevgilime söylemek olucak bi kez daha araması halinde...

böyleleri azardan da anlamaz terslemeden de... direkt söyle savcılığa vereceğim de. aramaya devam ederse de savcılığa git dilekçe ver. yoksa adam daha da çirkefleşebilir. başıma buna benzer bir şey geldi de. ondan diyorum. hatta numaranı da değiştir. bırak 1 haneyi filan. ilişkinizde sorun çıkmasın.
Evet canım bi kez daha ararsa bu şekilde tehdit edicem onu. Umarım ise yarar. Numarayı hem yıllardır kullanıyoruz diye hem de sevgilime söylemek ostemedigimden değiştirmek istemedim hic ama bakalım:(
ya söylemeğin takdirde işler sarpa sararsa.. bu adam yapışıp kalırsa.. hatta hatta nişanlını da rahatsız etmeye kalkarsa.. senin anlatımın bana iyi niyetli geldi. arada sadece tlflarını açman konusunda hak vermedim sana. uygun zamanda uygun dille anlat bence. dha fazla geç olmadan.

💑💓
Aramalarını acmadigim çok oldu ama daha ısrarlı arıyor bu sefer. Hem açıp terslersem daha etkili olur diye açtım hep. Keşke o telefonu açmamak çare olsaydı. O zaman is bu raddeye gelmezdi çoktan vazgecerdi ama ona islemiyo maleseff

Evet canım bi kez daha ararsa bu şekilde tehdit edicem onu. Umarım ise yarar. Numarayı hem yıllardır kullanıyoruz diye hem de sevgilime söylemek ostemedigimden değiştirmek istemedim hic ama bakalım:(

Aramalarını acmadigim çok oldu ama daha ısrarlı arıyor bu sefer. Hem açıp terslersem daha etkili olur diye açtım hep. Keşke o telefonu açmamak çare olsaydı. O zaman is bu raddeye gelmezdi çoktan vazgecerdi ama ona islemiyo maleseff

ayyyy ne yapışkanmış ya okurken sinir oldum ben
sevgiline anlatsan mı acaba ya
sonradan öğrenirsen iyi olmaz

ayyyy ne yapışkanmış ya okurken sinir oldum ben
sevgiline anlatsan mı acaba ya
sonradan öğrenirsen iyi olmaz

İste ben de o yüzden dusunceliyim çok. Telefonlarına bakmamak rahatsız oluyorum demek kar etmiyo... Onun yanindayken de ararsa bu sefer daha zor olacak gibi durum. Ama ne yapmalıyım bilemedim. İki arada kalakaldim

Bence senin geline gelebilecek bir msji ve aramayi gorebilecegini dusunursek soylemen senin icin en iyisi .sakladigin zaman o zaman sevgilin baska seyler dusunebilir ama anlatirsan ondn gercekden rahatsiz oldugunu anlar ve kendi ogrendigi kdr kizmaz cnm bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim fikrim soylemenizden yana ne olursa olsun baskasindan duyarsa daha kötü sonuclar olabilir son zamanlaeda rahatsiz ettigini ikaz etmeme ragmen beni rahatsiz ettigini söyle sanada soyleyemedim basini belaya sokarsin diye ne kadar sinirli oldugunu bildigimden diyerek anlatabilirsiniz

Adam yüzsüz ve sanırım seni takıntı haline getirmiş.
Erkek arkadaşına söylemek sana kalmış ki erkekler bu tip durumları pek hoş karşılamazlar.
İstemeden de olsa sana şüphe duyacaktır.
Aklına şu tip sorular gelecektir.
-Bu zamana kadar bana niye söylemedi yoksa görüşüyorlar mı?
-Eğer yüz vermese bu kadar rahatsız etmeyebilirdi?
şeklinde düşünceler onu sarabilir. Bunun güvenle alakalı kısmı bu soruları sana yansıtmaması olur sadece ama mutlaka bu sorularla baş edecektir.
O nedenle söylenmemesi taraftarıyım.
Bu kişiden kurtulmak için de gerçekten savcılığa ver.Tehdit değil. Bir süre bir şey olmadığını görünce tekrarlayacaktır.
Ya da telefon numaranı değiştir.

yüzsüzlüğe bak ya, hiç gururu yok mu bu adamın?Allah Allah.
sevgilinizle konuşun bence, çünkü tek başınıza adamdan kurtulmaya çalışmanız işe yaramamış.neden daha önce söylemedin diye kızarsa da "kendi başıma halledebileceğimi düşündüm ama olmadı, bu kadar ileri gideceğini düşünmediğim için boşuna huzurumuzu bozmak istemedim" falan deyin.ayrıca söylememe sebeplerinizden birinin de onun tepkisinden korkmanız olduğunu da söyleyin ki sert davranmasını istemediğinizi anlasın.çok abartmadan, saldırganlaşmadan adamın gözünü korkutsun.

Son düzenleme:
Adam yüzsüz ve sanırım seni takıntı haline getirmiş.
Erkek arkadaşına söylemek sana kalmış ki erkekler bu tip durumları pek hoş karşılamazlar.
İstemeden de olsa sana şüphe duyacaktır.
Aklına şu tip sorular gelecektir.
-Bu zamana kadar bana niye söylemedi yoksa görüşüyorlar mı?
-Eğer yüz vermese bu kadar rahatsız etmeyebilirdi?
şeklinde düşünceler onu sarabilir. Bunun güvenle alakalı kısmı bu soruları sana yansıtmaması olur sadece ama mutlaka bu sorularla baş edecektir.
O nedenle söylenmemesi taraftarıyım.
Bu kişiden kurtulmak için de gerçekten savcılığa ver.Tehdit değil. Bir süre bir şey olmadığını görünce tekrarlayacaktır.
Ya da telefon numaranı değiştir.
-Görüşmek gibi birşeyin aklının ucundan geçeceğini sanmam canım. Yani benden böyle bişey beklemez. Asla olmayacak bişey olduğunu bilir. Bilmesi de gerekir bunca zamandır.Ama yine de bana kızacak tabii ki bunu da biliyorum. Neden telefonunu açtın . Böyle bişeyi neden en başında bana söylemedin gibi şeyler soracak mutlaka.. Sonrasında numarayı alacak benden arayacak onu vs vs.. Bunları yaşamamak için kendim mi halletmeliyim diyorum ben de ama, bi yandan da içim içimi yiyiyo...

yüzsüzlüğe bak ya, hiç gururu yok mu bu adamın?Allah Allah.
sevgilinizle konuşun bence, çünkü tek başınıza adamdan kurtulmaya çalışmanız işe yaramamış.neden daha önce söylemedin diye kızarsa da "kendi başıma halledebileceğimi düşündüm ama olmadı, bu kadar ileri gideceğini düşünmediğim için boşuna huzurumuzu bozmak istemedim" falan deyin.ayrıca söylememe sebeplerinizden birinin de onun tepkisinden korkmanız olduğunu da söyleyin ki sert davranmasını istemediğinizi anlasın.çok abartmadan, saldırganlaşmadan adamın gözünü korkutsun.
-Gurur muu? Hiiiç sanmammm.. Zerresi yok bence. Böyle bi durumda gözü kararacak, tepkisini ne kadar yavaşlatabilirim bilmiyorum. Tepkisinden korkuyorum zaten, yoksa söyleyip kendimi bu durumun içinen çıakrmak istiyorum ama...

Mesela müdürünüz patronunuz gibi onun saygı duyacağı ama güvenebileceginiz biri var mı ondan yardım isterseniz mesela o sizin telefonu veren kişi? Önce onu araya koysaniz o arasa söylese. Olmazsa da zamanında engellediğinizi onun için zaten arayamadigini şimdi aradığını, sevgilinizin de kızmasından korktuğunuzu ve onun icin ona önceden soyleyemediginizi bir şekilde ifade edebilirsiniz

12-01-2015 ♥

Ben olsam çoktan söylemiştim. Böyle bir meseleyi nasıl bunca zaman saklayabiliyorsun? İşin zor fakat daha da geç kalmadan söyle nişanlana. Açıp ağzına bilmem ne yapsın gör ki daha arıyor mu?:47:

ne yaptın konu sahibi, söyleyebildin mi?
-Hayır:( her konusmamizda aklıma gliyo tam ağzının ucundayken tekrar vazgeciyorum:(
💑💓

Mesela müdürünüz patronunuz gibi onun saygı duyacağı ama güvenebileceginiz biri var mı ondan yardım isterseniz mesela o sizin telefonu veren kişi? Önce onu araya koysaniz o arasa söylese. Olmazsa da zamanında engellediğinizi onun için zaten arayamadigini şimdi aradığını, sevgilinizin de kızmasından korktuğunuzu ve onun icin ona önceden soyleyemediginizi bir şekilde ifade edebilirsiniz

12-01-2015 ♥
-maalesef canım yani numaralı veren sirketin genel müdürüydü ve benim onunla boyle biseyi paylaşacak kadar bir yakınlığım yok. Hem oradan ayrılalı çok zaman oldu karşısına cikipta boyle bi ricada bulunamam
Ben olsam çoktan söylemiştim. Böyle bir meseleyi nasıl bunca zaman saklayabiliyorsun? İşin zor fakat daha da geç kalmadan söyle nişanlana. Açıp ağzına bilmem ne yapsın gör ki daha arıyor mu?:47:

Başından soylemeyerek hata yaptım zaten kesinlikle. Kızlar isin garibii ne biliyomusuniz. Dun sevgilimle rutin telefon gorusmemizi yapiyoduk . . durduk yere"aşkım sana bisy sorucam benden gizledigin biseyin var mi hic. Söylemediğini ya da herhangi bi konuda yalanın. Yok diyorum ısrar ediyor... Öğrenmiş olma ihtimali yok ama ne zaman ondan biseyi gizlemek istesem ardından boyle sorular soruyor. Nasıl olduğunu anlamıyorum.. O an şöyle sene diceksiniz biliyorum ama şuan hicbir sorunumuz yokken aramizi bozmaya korkuyorum tek mesele buu...

Back