- 10 Ekim 2014
- 31.851
- 142.650
- 798
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Zıttı zaten ülkemizde çok... Muhafazakarlık adı altinda kadınları yıpratan...
Benim hayalim bunun gerçegiydi.
Konu sahibi alakasız olacak belki
ama merak ettim siz bu diziyi nerden buldunuz da izlediniz?
Tobeler olsun patladım gülmektenCuma çıkışlarına gitmeyi düşündün mü? :)
yani ben böyle bir şey istesem kapıdan bir uğrardım benceTobeler olsun patladım gülmekten
Kesinlikle ultra lüx yaşantılarını ilke için sergiliyorlar. Ben de tavım.Diziyi izlemedim, ne istediğinizi de anlamadım. Dini konuda hassas bir insan mı arıyorsunuz? Onu bulacak yerlerde takılın, ailelere falan haber salın. Her çevrede bir mümin vardır. Konuştukça da anlasirsaniz evlenirsiniz.
*o Instagram'daki çiftlere sinir oluyorum ben. Eğer o kadar hayatin her alanına dini koyacak kadar dini bütün bir insansa niye evini,mahremini, yüzünü, fiziğini yüz bin insana açıyor? Onlarin sevdiği bence din değil like
yani ben böyle bir şey istesem kapıdan bir uğrardım bence
Milyon milyarlarcanın içinden dediğin gibi kibar, bebek gibi seven, kadını malı gibi görmeyenini bulup seçmek de hakikaten çok zor iş. Allah yardımcın olsun o vakitHahaha ya vizyonsuzluğumun en azından farkındayım.
Şaka Maka o tarzını demiyorum. Hani böyle bebek gibi seven, kibar, naif olanlarından bahsettim. Gayet modern kadına davranışları. O tipler de var. Ama Arap mi Fas mı ya da Azeri mi bilmiyorum tam...
Tam da öyle birisi var kuzenimin eşiEvet ama bu şey değil oturacaksın evde, çalısmayacaksın gibi ya da kadını malı gibi gören bir hassasiyet değil. Yani gerçekten sakın, merhametli, işin özünü kavradığı için naif olabilenlerden.
Kendi çevrem hep zıttında bir çevre. Hiç öyle tanıdığım yok.
Like konusunda haklısınız.
Uyum konusunda sıkıntı oluyor mu ? Genelde bu kadar hassas bir erkek sizden de beklerBenim eşim muhafazakar sayılıyor mu acaba. Bütün ibadetlerini yapıyor hatta tatilde dahi diz üstü şort bile giymez o derece.Ama ben en mini şortumla ve bikiniyle dolanıyorum yanında.
Suudıler daha ıyı ya .Ayy izooo bebeğim suudi bir muhafazakarın Türkten iyi olduğunu düşünmüyorsundur inş. Al birini vur öbürüne.
IVX. Selmanın 5. Hanımı olmak istemiyorumSuudıler daha ıyı ya .
Tabi modern olanları .
Gel kız senle gıdelım Dubai lı bulalım
İnstagramda öyle görüyorsunuz diye hepsi bebek gibi sevilmiyor. Eşiniz dostunuz yok mu genelde görücü usulü evlenir böyle insanlar sevgili olmak da günah sonuçta bu mantıkta bakarsak.Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.
Uyum konusunda sıkıntı oluyor mu ? Genelde bu kadar hassas bir erkek sizden de bekler
Selam kızlar.
Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;
Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.
Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs
Edit: örnek foto attım diziden jsjsj.
Ha bi de şey; Kızılcık Şerbeti Fatih bunu beğendi.
Ay korkunccc birisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?