Şöyle bir ilişki isteğim var ama...

Zıttı zaten ülkemizde çok... Muhafazakarlık adı altinda kadınları yıpratan...

Benim hayalim bunun gerçegiydi.

İyi de gerçeği de sizin hayalinizdeki gibi değil ki. hani coook fazla muhafazakar olsun hem de çalışmama, gezmeme tozmama da karışmasın istiyorsunuz bu gerçek olan mı bence iyi araştırın yani ben de çok bilgi sahibi olduğumu söyleyemem ama sizin hayallerdeki gibi olmadığını çıkartıyorum.

Kesinlikle ultra lüx yaşantılarını ilke için sergiliyorlar. Ben de tavım.
Yada kıskanç mıyım

yani ben böyle bir şey istesem kapıdan bir uğrardım bence

Ben bi kere denk gelmiştim. O zamanlar bekarım tabi gideceğim yeri arıyorum.bi yandan harita bakıyorum etrafta çok insan yoktu ve bilmiyorum yani daha etrafi caminin önünden geçerken camiden çıkanlara denk gelmiştim ve genç birine yol sormuştum. Adam beni gideceğim yere bırakıp üstüne kendi de benimle gelip sıra beklemişti çıkana kadar sonra da numaralarınızı vermiştik.
Annem de diyor neden sana hep böyle denk geliyor.

Milyon milyarlarcanın içinden dediğin gibi kibar, bebek gibi seven, kadını malı gibi görmeyenini bulup seçmek de hakikaten çok zor iş. Allah yardımcın olsun o vakit

Insallah gönlüne göre birini bulursun. Nerde nasil bu kisiyi bulursun bir bilgim yok. Ama söyleyebiliceyim tek sey, dizilere sosyal medyaya kendini kaptirip öyle bir hayat yasamak icin önüne cikan adaylarini göz ardi etme. Hayat dizilerdeki gibi yasanmiyor. Her insanin enerjisi farkli ve kendine öz. Kriterlerin olsun tabikide ama o dizilere sosyal medyaya göre kaliplastirma yapma. Dizi senaryolari bin kere okunup düzeltiliyor, hayat ise akisinda gidiyor.

Bence şuan sadece izlediğiniz dizilerin etkisindesiniz. Bir zamanlar bende Kore dizisi izliyordum, Kore'ye gidip aşık olmak, evlenmek istiyordum. Sonra tabi hevesim geçti, soğudum
Böylesine "islami romantik" bir evlilik ben olduğunu çok sanmıyorum. Haa illaki vardır ama çok zor ya bulmak :) Ama inşallah istediğiniz gibi biri çıkar karşınıza, hayallerinizdeki aşkı yaşarsınız.

Dindar olsanız ve o kendiniz gibi biriyle evlenmek isteseniz anlayacağım ama daha çok dizi ve filmlerin etkisinde kalmis,konuyu dalgaya almış gibisiniz. Yorumlarda bu yönde olmuş haliyle.
Siz dindar olsanız çevreniz de çoğunlukla öyle olur zaten. Nereden bulacağım derdiniz olmaz pek.
Ben dini hassasiyetleri olan ona göre yaşamaya çalişan biriyim, eşimde öyle.
Çevremde çok daha hassas dindar çiftler de var mutlu mesut yaşayan.
Evden çıkamazsın,gezemezsin diyen kimse yok ama inançlarının belirlediği bir sınır var hayatlarında. Öyle dizi, filmlerde görülen aşk sahnelerinden ibaret değil hayat. Hiçbir yaşam tarzında değil zaten.

Siz işin goygoyundasiniz belli ki.

Tam da öyle birisi var kuzenimin eşi bence hem din hem karakter meselesi.
Yaabnci değil, türklere bakın bence. Ya da sonradan Müslüman olan İtalyan alman Avrupali
Arkadaşımın eşi Yunan,müslüman oldu. Çok karakterli bı adam empatik, kıymet bilen, sempatik

Benim eşim muhafazakar sayılıyor mu acaba. Bütün ibadetlerini yapıyor hatta tatilde dahi diz üstü şort bile giymez o derece. Ama ben en mini şortumla ve bikiniyle dolanıyorum yanında.
Uyum konusunda sıkıntı oluyor mu ? Genelde bu kadar hassas bir erkek sizden de bekler

Suudıler daha ıyı ya .
Tabi modern olanları .
Gel kız senle gıdelım Dubai lı bulalım
IVX. Selmanın 5. Hanımı olmak istemiyorum gerçi onlarda hiç olmazsa para var bizim çulsuzlarda ne var

Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.
İnstagramda öyle görüyorsunuz diye hepsi bebek gibi sevilmiyor. Eşiniz dostunuz yok mu genelde görücü usulü evlenir böyle insanlar sevgili olmak da günah sonuçta bu mantıkta bakarsak.

Uyum konusunda sıkıntı oluyor mu ? Genelde bu kadar hassas bir erkek sizden de bekler

Eşim çok hassas değil bence. Sadece ibadetlerini yapıyor bi de çok kısa şortlar giymiyor onun dışında farklı bir giyim ve yaşama biçimi yok. Benden de bir şey beklemiyor bu konuda. Zaten sorun etse başta yapamazdım.

Ben de Elveda Rumeli izlediğim dönem Alex gibi şiveli/ağızlı konuşan bir erkek istiyordum. Yine Trakya'dan bulabildim, şivesi yok ama idare ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…