Şöyle bir ilişki isteğim var ama...

Evet işte bunu demek istiyorum. İslam'ı gerçek emirlere göre yaşayan insan çiçek gibi davranır..

İşte istediğim bu.

Mantığınızda bir sıkıntı var ama tam nasıl ifade edebilirim bilmiyorum

Benim eşimin dinle uzaktan yakından ilgisi yok. Ama sakin ve merhametlidir. Düşüncelidir, naziktir. Ama dindar değil.

Sizin beklentiniz iyi kalpli, sizi kırmayacak, sizi sevecek birini bulmaksa dindar olmasından bağımsız olarak bakın konuya. Hem dindar olup hem böyle bir insan olabilir. Ama dinle ilgisi olmayıp böyle olan insanlar da var.

Birlikte ibadet filan kısımlarının ciddi kısmı bence gösteri.

Bir de kıldığı namazı okuduğu kuranı sürekli paylaşan ve diğer takipçilere mobbing yapan bir kesim var.
İbadet gösterişe girince ibadet olmuyo

Konu için ise şöyle diyim, oldukça muhafazakar dini bütün birisi olması gerek kişinin bu tip bir ilişki için. Siz kendinizi bu şekle kalben sokarsanız davranışlarınıza yansıt, görücü usulü sizi böyle tipler bulur (inşallah diyelim dua olsun

İçime su serpti bu yorum paki ve Hintli mümkünse almayyaim ama . Diğerleri olabilir jsjjs
Nefes alsın bir de Arap farsi olsun yeter diyorsun yani bunun için Arabistan'a gitmene gerek yok. Turkiyede elini sallasan arap'a çarpar. Birinin 4. Eşi olmayı miden kaldiriyorsa bahsettigin kriterlerde birisiyle evlenebilirsin tabi

İstediğiniz şöyle bir şey galiba

Şaka bir yana böyle insanlar ortam yapayım sevgili olayım kafasında değiller o yüzden dışarda kendi imkanlarınla denk gelmen zor eğer ailen çok muhafazakar değilse. Genelde ailesinin uygun gördüğü kızlarla görücü usulu evleniyorlar ve eşleriyle öyle büyük bir aşk yaşamıyolar hayal ettiğin gibi :) en azından benim gördüğüm bu şekildeydi. Bana çok uzak asla istemezdim açıkçası.

Nefes alsın bir de Arap farsi olsun yeter diyorsun yani bunun için Arabistan'a gitmene gerek yok. Turkiyede elini sallasan arap'a çarpar. Birinin 4. Eşi olmayı miden kaldiriyorsa bahsettigin kriterlerde birisiyle evlenebilirsin tabi
Hayır tabi ki. Tek eşlilik... Ve naiflik... Ses yükselmeyecek falan filanm tam bebek gibi ilişki

Yok kardeşim gerçekten goygoyunda değilim. Gerçekten mutlu olmak istiyorum. Hayırlı bir evlilik... Hiç uzulmeyecegim, ağlamayacağım...

Çevremde çok mutsuz evlilik var.

Zıttı zaten ülkemizde çok... Muhafazakarlık adı altinda kadınları yıpratan...

Benim hayalim bunun gerçegiydi.
Bence sizin gerçeklikle hayal dünyasını ayırt etmede sorununuz var.
İslamın şartları belli, kadınla erkeği eşit görmüyor ki.
Yani romantizm fln beklentiniz biraz hayalperestlik bana göre.

Bende yanlış bir ilişki isteyeceksiniz sandım gayet güzel bir istek kim hangi hakla seni linç etsin insaAllah istediğine kavuşursun olmaz diye bişey yok Allah isterse herşey olur

Hayır tabi ki. Tek eşlilik... Ve naiflik... Ses yükselmeyecek falan filanm tam bebek gibi ilişki
O iş öyle değil işte. Benim kocam ateisttir. Görüp görebileceğin en sinirleri alınmış en sessiz adamdır. Yine de sinirimi bozduğu oluyor. Kavga etmenin keyfi yok. İçimde patlıyor. Kenarda susup naif naif oturdukça iyice deliriyorum.
İlla muhafazakarlar sessiz naif olmuyor bir.
Kavga bile edememek evlilikte yıpratıyor iki

Yok kardeşim gerçekten goygoyunda değilim. Gerçekten mutlu olmak istiyorum. Hayırlı bir evlilik... Hiç uzulmeyecegim, ağlamayacağım...

Çevremde çok mutsuz evlilik var.
Hic üzülmeyeceğiniz, kizmayacağınız,tartışmayacağıniz bir evlilik hayal olabilir ancak.
Dindar deyince sinirleri alınmış, tepkisiz, ultra anlayışlı olacak falan mi sanıyorsunuz?
Bunlar karakter meselesi.
Ben böyle birini istemezdim mesela çok sıkıcı
Eşim genel olarak kiymet bilen bir adamdir ama sınırları vardır,gayet güzel tartışırız, cok kızdığım anlar olur kendisine, böyle her dediğime tamam diyen,tartisamadiğim, sınırları olmayan biri olsun istemezdim.
Herkesin mutluluk, iyi eş anlayış anlayışı faklı sanırım.

Adres verin gitsin baksın belki oradadır aradığı kısmeti :)

Gerçek bir Müslümanın nahif olması veya eşine güzel davranması ateist birinin iyi bir insan olmayacağı anlamına gelmez ki. İkisi ayrı.
İyilik sadece dinle bağlantılı olamaz.
"iyi bir müslüman eşine çiçek gibi davranır" diyen bendim ondan yazayım dedim
Ateist birisi de çiçek olabilir. O ayrı.

Hatta bence bir erkek "iyi bir insandır" ama iyi bir koca olmayabilir mesela. Ya da evlat olarak iyi olmaz vs vs
Karakter diye bir gerçeği göz ardı etmemekle birlikte gerçekten dinini yaşayanın eşe değer vereceğini düşünüyorum.

Yorumları okudum da kızı niye linç ediyorlar "her dindar iyi değildir" diye. Kız da zaten dindar ve iyi kalpli birisiyle olmak istiyorum demiş. Her dindarın iyi kalpli olduğunu soylememis. Size göre hiç bir dindar iyi kalpli olamaz çünkü
Çevremde çok muhafazakar aile var hiç birininde 4 eşi yok yani. Bunu yapanlarda var ama sanki her dindar insan boyleymiş gibi algı yapmanın bir mantığı yok,kimse inanmıyor çünkü. Ben eczacılık okuyorum okulumdaki hocaların çoğu kadın ve tesettürlü. Öğlen namazı kılan hocalar. Profesör olmuşlar yani birinin 4. eşi falan da değiller. Keza erkek arkadaşım doktor, arkadaşlarıyla buluşuyoruz bazen bir sürü tesettürlü arkadaşları var, doktor erkek arkadaşları var öğle namazında cumaya giden,şiddeti aldatması olmayan ve 4 eşleri yok yine Soruyu soran kişi de bu tarz bir iliski yaşamak istiyorum demiş. Dindar olan ve gerçekten iyi kalpli olan. Size göre dindar kişiler iyi kalpli olamaz diye gerçekte öyle olmuyor üzgünüm..

Size banlanmadan kendimi nasıl ifade edeceğimi düşünüyorum bulamıyorum. Çevrenizde 4 eşi olmayan muhafazakar aile olmasının nedeni; kadınlara en büyük değeri veren ulu önderimizdir. O özendiğiniz arabic yaşam standartları gelince görürüz kimin kaçıncı tura döndüğünü.

Dindar erkeklerin direkt olarak kadına değer vermediğini düşünenler var mesela bazı yorumlar cidden komik. Kızamıyorum bile

Demek o arabik, hintli, farsli vs dizilerin yayinlanma sebebi buymus.

Su vizyonsuzlugu genele yaymak. Muhafazakar olmayan bir aileden gelip, ozendiginiz iliskinin su olması... inanilir gibi degil.

Muhafazakar aile kizlarinin bile boyle bir beklentisi oldugunu sanmiyorum ve ayrica "ilahi aska erisenin beserle isi olmaz", o is bastan yaş yani. Aradiginizi bulsaniz da hayalinizin yuzde yuz gerceklesme ihtimali cok dusuk.

Arabic yaşam tarzina ozendigimi nerden çıkardınız çok pardon da?
Resmi nikah kıymadan imam nikahı ile 4 eşli oluyor zaten insanlar. Şuan isteyen herkes gidip bunu yapabilir yani nikah kiyacak bir imam bularak.
Ben tesettürlü kadınların da birisinin 4.eşi olmadan ülkemizde nasıl profesör olabildikleriden bahsettim çünkü yorumlarda herkes dindar kişilerin neredeyse eksik kişiler olduklarından bahsetmişler. konunun tam olarak ulu önderimiz ile alakası ne?
Ben ulu onderimiz için okudum eczacı oldum vatanıma milletime. Size de öneririm

Linçlemelik bir şey yok bunda. İnşallah bulursunuz istediğiniz gibi birini. Yalnız aklıma şunu getirdi hayaliniz

Eki Görüntüle 3290995
Abdest sırası için kavga etmekten ziyade bizde şöyle oluyor eşim abdest alırken bildiğin lavaboda gusül alır gibi aldığı için banyo halısı su içinde oluyor onun kavgası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…