Şöyle bir ilişki isteğim var ama...

Yani linçleyecek, dislike atacak, kahkaha atacak ne var anlamadım.
Düşünceye saygı da yok, hayret birşey.

Eşim inancını yaşayan bir adam, ben de tam tesettürlüyüm. Giyinişlerimiz Araplara özgü değil fakat o tarif ettiğiniz nahif aşkın aramızda olduğunu düşünüyorum.
Size de nasip olsun en azından bu kadarı
O bahsettiğiniz dizi çiftleri, insta fenomenlerini bilmiyorum ama vakıflar, dernekler falan bulun, oralara takılın. Dahası siz de yaşantınızı ona göre şekillendirirseniz aradığınız kişiyi bulma olasığınız artar. İslamı gerçek emirlerine göre yaşayan insan eşine çiçek gibi davranır zaten. Ama gerçeklikten uzak Ortadoğu, Arap kafası bize zor,hatta imkansız o kültürle yaşamak.
Bana göre tabii.

Türk muhafazakar bırıyle evlenme.
Suudi olabilir kendını gelıstırmıs tıpler emin ol Türk erkegınden modern.
Ama nerden bulabılırsın bılmem tabı
Ayy izooo bebeğim suudi bir muhafazakarın Türkten iyi olduğunu düşünmüyorsundur inş. Al birini vur öbürüne.

Evet işte bunu demek istiyorum. İslam'ı gerçek emirlere göre yaşayan insan çiçek gibi davranır..

İşte istediğim bu.

Evet işte bunu demek istiyorum. İslam'ı gerçek emirlere göre yaşayan insan çiçek gibi davranır..

İşte istediğim bu.

Çiçek gibi davranacak olan biri neye inanırsa inansın çiçek gibi davranır zaten. Onun dışında herkes dini yaşayisi kendine değil mi? Yani aaa bu kişi muhafazakar bana süper davranır cikariminda bulunamazdim ben galiba ya. O yüzden diyorum sonra uyanişiniz sert olmasın diye.

Allah beyin versin

Ben sizin hayalinizdeki erkeği anladım sanırım . Üniversitedeki yakın arkadaşım da sizin gibi düşünürdü . O , İslami sanatlara ( gerçi böyle mi denir bilmiyorum yanlış yazmayayım ) düşkündü . Hat kursuna gidiyordu , bir dergaha bağlıydı oranın sanat kurslarına gidiyordu orada bahsettiğiniz gibi erkekler vardı, anlatırdı . Sonra gitti bunlarla çok alakasız birine aşık oldu evlendi ama sizin aradığınız daha sanata , romantizme düşkün ama muhafazakar erkekleri böyle yerlerde bulabilirsiniz .

Zıttı zaten ülkemizde çok... Muhafazakarlık adı altinda kadınları yıpratan...

Benim hayalim bunun gerçegiydi.

Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim?
Bence siz rotayı Dubai'ye çevirin. Kaldırımda yürürken bir şeyh oğluyla çarpışırsınız belki belli mi olur. Kuru kuru aşkla olmaz o işler assddfgghsd

Gülüyoruz falan ama yorumlara bakarak nacizane bir uyarı yapmak isterim. Muhafazakar çevre edineceğim diye önünüze gelen derneğe cemaate girmeyin. Sonra neler neler duyuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…