- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.254
- 128
- 34
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Ayy izooo bebeğim suudi bir muhafazakarın Türkten iyi olduğunu düşünmüyorsundur inş. Al birini vur öbürüne.Türk muhafazakar bırıyle evlenme.
Suudi olabilir kendını gelıstırmıs tıpler emin ol Türk erkegınden modern.
Ama nerden bulabılırsın bılmem tabı
Ay korkunccc birisi :)Ha bi de şey; Kızılcık Şerbeti Fatih bunu beğendi.
Yeni kapalı.Siz açık mısınız kapalı mı
Yok ben de türk muhafazakar istemiyorum zaten.Türk muhafazakar bırıyle evlenme.
Suudi olabilir kendını gelıstırmıs tıpler emin ol Türk erkegınden modern.
Ama nerden bulabılırsın bılmem tabı
Evet işte bunu demek istiyorum. İslam'ı gerçek emirlere göre yaşayan insan çiçek gibi davranır..Yani linçleyecek, dislike atacak, kahkaha atacak ne var anlamadım.
Düşünceye saygı da yok, hayret birşey.
Eşim inancını yaşayan bir adam, ben de tam tesettürlüyüm. Giyinişlerimiz Araplara özgü değil fakat o tarif ettiğiniz nahif aşkın aramızda olduğunu düşünüyorum.
Size de nasip olsun en azından bu kadarı
O bahsettiğiniz dizi çiftleri, insta fenomenlerini bilmiyorum ama vakıflar, dernekler falan bulun, oralara takılın. Dahası siz de yaşantınızı ona göre şekillendirirseniz aradığınız kişiyi bulma olasığınız artar. İslamı gerçek emirlerine göre yaşayan insan eşine çiçek gibi davranır zaten. Ama gerçeklikten uzak Ortadoğu, Arap kafası bize zor,hatta imkansız o kültürle yaşamak.
Bana göre tabii.
Pinterestte görmüştüm:)Konu sahibi alakasız olacak belki
ama merak ettim siz bu diziyi nerden buldunuz da izlediniz?
Evet işte bunu demek istiyorum. İslam'ı gerçek emirlere göre yaşayan insan çiçek gibi davranır..
İşte istediğim bu.
Allah beyin versinSelam kızlar.
Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;
Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.
Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs
Edit: örnek foto attım diziden jsjsj.
Amin inşallah:)Allah beyin versin
Dubai ye gir bacım
Ben hayret ettim oradaki tiplere
Yakışıklı ve temiz Arap bebeler fink atıyor avmlerde
Çiçek gibi davranacak olan biri neye inanırsa inansın çiçek gibi davranır zaten. Onun dışında herkes dini yaşayisi kendine değil mi? Yani aaa bu kişi muhafazakar bana süper davranır cikariminda bulunamazdim ben galiba ya. O yüzden diyorum sonra uyanişiniz sert olmasın diye.
Bence siz rotayı Dubai'ye çevirin. Kaldırımda yürürken bir şeyh oğluyla çarpışırsınız belki belli mi olur.Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim?
"Sakalından damlayan abdest suyunu şalımla silmek ıstiyorum. " benim favorim de bu, görselini bulamadım.Linçlemelik bir şey yok bunda. İnşallah bulursunuz istediğiniz gibi birini. Yalnız aklıma şunu getirdi hayaliniz
Eki Görüntüle 3290995
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?