• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şöyle bir ilişki isteğim var ama...

Çevreniz muhafazakar değil. Siz öyle misiniz peki? Yani nerden geliyor bu tarz şeylere olan ilginiz?

Bir de inanın bana bir Türk kızı izin arap, farsi vs tavlamak dünyanın en kolay şeyi. Arkadaşım kapalı bir kız. Yakında yurtdışında yüksek lisansa gidecek. Okulun grubuna girdiği an açık renk tenli kapalı kızı gören Arap, paki, hintli ne varsa bir sürü kişi yürüdü. Kız hiçbir şey yapmadı hee sadece üni grubuna girmesi yetti. Hepsi de kendi ırklarının eğitimli ve avrupa görmüş olanları 😁

İçime su serpti bu yorum paki ve Hintli mümkünse almayyaim ama . Diğerleri olabilir jsjjs

Selam kızlar.

Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;

Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.

Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs

Edit: örnek foto attım diziden jsjsj.
Ben de yiyeyim yiyeyim kilo almayayim istiyorum

İçime su serpti bu yorum paki ve Hintli mümkünse almayyaim ama . Diğerleri olabilir jsjjs
Senin anlattığın adamın sana öyle yürümüyor olması lazım ama zaten 😂 yani bırak seni beyaz tenli kapalı görünce hemen atlamayı, belli bir mesafeden en fazla kaçamak bakış atması lazım 😂

İçinize su serpilmesin bence. Türk kızı için arap erkeği bulmak evet çok kolay. Hele de beyaz tenliyseniz ortadoğuya giden arkadaşlarım yolda yürürken bile önüne geçip evlenme teklif edenler olduğunu söylemişti. Ama mesele bulmakta değil zaten. Siz izlediklerinizden gaza gelmişsiniz de bu kültürlerle uyum sağlayabilecek misiniz? Khomyuk Khomyuk un dediğine katılıyorum. İlle de muhafazakar bir ilişki istiyosanız önce kendi ülkenizden, kültürünüzden insanlarla tanışmaya çalışın

Bizim kızlarımız zekidir öyle dizi film karakterine özenmez veya inanmaz onların rollerini para karşılığı yaptığını bilir dedikten sonra bizim kızlar..:işsiz: Dizi film deki karakterlere sahip insanlar elbette var lakin dizide değil ve bunun size denk gelmesi piyango çıkması gibi birşey hayaller dizi karakteri gerçekler çırak hasan olur 😁

Bizim kızlarımız zekidir öyle dizi film karakterine özenmez veya inanmaz onların rollerini para karşılığı yaptığını bilir dedikten sonra bizim kızlar..:işsiz: Dizi film deki karakterlere sahip insanlar elbette var lakin dizide değil ve bunun size denk gelmesi piyango çıkması gibi birşey hayaller dizi karakteri gerçekler çırak hasan olur 😁
Hahahahh o kadar haklı bir yorum ki.

Ömrüm çırak hasanlarla geçti zaten.

Evet aynen böyle .. o yüzden bana düşen boğulmak ihtimaller denizinde...
En azından kapalı olmak zorunda değilsiniz onu da bilin. Yanlış anlamadıysam anlattığınız adam da öyle kimsenin yüzüne bakmayan über imam gibi bir şey değil. Dini bütün normal ahlaklı bir insan yani 😂 etrafta size kibar davranan nezaketle konuşan samimi ama yavşak olmayan, sizden başka diğer kadınlarla pek muhabbeti olmayan biri varsa bir deneyin bakayım 😂😂

Hahaha
Ya cumaya değil ama arada camiye gidiyorum ama utanıyorum ki kafamı kaldırıp bakmaya.
Kız camiide kadınlar ayrı erkekler ayrı yerden girmiyor mu bir birlerini görmek için ? Küçükkten teraviye giderdim ama terbiyesiz bir kız olduğum için milletin eteğini indiriyordum o yüzden beni camiiyede almadılar. Değiştiyse bilmiyorum. :)

Ailemin full açık olması dışında sorun yok :KK70:

Nereden tutarsan tut hayallerim elimde kalıyor :KK43:
Yukardaki yoruma katılıyorum; bu tarz aileler yakın çevre, aile dostu ve açıkçası maddiyatları da iyi oluyor😪, öyle bir kesim var işte; kendi sosyal çevrelerinden kızları tercih ediyorlar. İnsta ünlüsü var misal bir derneğin sunuculuğunu yaparken, ki dernek kitlesini tahmin edersiniz, eşi beğenmiş falan filan.. ben gitsem o dernek sunucu etmez beni; ha daha güzel diye değil o kız benden ama işte o camiadan değilim diye, anlatabildim mi bilmem 🙄😁
Dernek (cemaat de denir mi bilmem dilim varmıyor), okuma evleri-saatleri oluyordu (ğniv öğrencileri düzeyinde duymuştum), sosyal sorumluluk projeleri falan.. katılabilirsinz bence

Evet mükemmeller!!!,
namazında niyazinda derlerdi eskiden ama şimdi namazında niyazında,instagramında,tiktokunda diyoruz biz o tiplere.
Özellerini özel yaşasalar keşke,bu kadar ortaya dökmek tesettürle uyuşmuyor bence. Tamamı show,gösteriş.
Araplara,arabic şeylere özenen ilk insansınız gördüğüm buna da ayrı bir şaşırdım.
Ne diyim Allah gönlünüze göre versin.

Son düzenleme:
Dizileri gerçek sanmayı bıraksanız mı acaba? Ortadoğuda herkes Gümüş izliyor, Türkiye’deki kaç erkek Kıvanç Tatlıtuğ gibi? O gördüğünüz erkekler zaten aile çevresinden görücü usulü birini bulup küçük yaşta evleniyor. Sizin aile yapınız bile uygun değil onlara. Eliyle pilav yiyen insanların besini beğeniyorsunuz yahu?

Yıllar önce hiç düzgün ilişkim olmamasından yakındığımda bir psikolog arkadaşım bana demişti ki sen hayalindeki ilişkiye uygun insan mısın, bunu gözardı ediyorsun. Ben soğuk, hemen açılamayan ağır bir karakterim hep kendim gibi insanları beğeniyordum. Bir arpa boyu yol alamıyorduk. Sonra anladım ki benim bana göre daha dışa dönük, enerjisi yüksek, konuşkan, hareketli birini bulmam gerekiyormuş. Tam da böyle bir insanla evlendim gayet mutluyum. Ben yanlışı istiyormuşum meğer

Üniversitedeyken birine aşık olmustum ayni anlattığın gibi romantik muhafazakar baya baya abayı yakmıştım sonra geçti zamanla.O kadar muhafazakar olanlar kadıni bir adim gerisinde tutuyorlar bence kakara kikiri mucuk mucuk elhamdülillah tarzı bir ilişki yok yani

Benim eşim muhafazakar sayılıyor mu acaba. Bütün ibadetlerini yapıyor hatta tatilde dahi diz üstü şort bile giymez o derece.😄 Ama ben en mini şortumla ve bikiniyle dolanıyorum yanında.😬

Back