• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şöyle bir ilişki isteğim var ama...

Yani linçleyecek, dislike atacak, kahkaha atacak ne var anlamadım.
Düşünceye saygı da yok, hayret birşey.

Eşim inancını yaşayan bir adam, ben de tam tesettürlüyüm. Giyinişlerimiz Araplara özgü değil fakat o tarif ettiğiniz nahif aşkın aramızda olduğunu düşünüyorum.
Size de nasip olsun en azından bu kadarı 😉
O bahsettiğiniz dizi çiftleri, insta fenomenlerini bilmiyorum ama vakıflar, dernekler falan bulun, oralara takılın. Dahası siz de yaşantınızı ona göre şekillendirirseniz aradığınız kişiyi bulma olasığınız artar. İslamı gerçek emirlerine göre yaşayan insan eşine çiçek gibi davranır zaten. Ama gerçeklikten uzak Ortadoğu, Arap kafası bize zor,hatta imkansız o kültürle yaşamak.
Bana göre tabii.

Türk muhafazakar bırıyle evlenme.
Suudi olabilir kendını gelıstırmıs tıpler emin ol Türk erkegınden modern.
Ama nerden bulabılırsın bılmem tabı
Ayy izooo bebeğim suudi bir muhafazakarın Türkten iyi olduğunu düşünmüyorsundur inş. Al birini vur öbürüne.

Yani linçleyecek, dislike atacak, kahkaha atacak ne var anlamadım.
Düşünceye saygı da yok, hayret birşey.

Eşim inancını yaşayan bir adam, ben de tam tesettürlüyüm. Giyinişlerimiz Araplara özgü değil fakat o tarif ettiğiniz nahif aşkın aramızda olduğunu düşünüyorum.
Size de nasip olsun en azından bu kadarı 😉
O bahsettiğiniz dizi çiftleri, insta fenomenlerini bilmiyorum ama vakıflar, dernekler falan bulun, oralara takılın. Dahası siz de yaşantınızı ona göre şekillendirirseniz aradığınız kişiyi bulma olasığınız artar. İslamı gerçek emirlerine göre yaşayan insan eşine çiçek gibi davranır zaten. Ama gerçeklikten uzak Ortadoğu, Arap kafası bize zor,hatta imkansız o kültürle yaşamak.
Bana göre tabii.
Evet işte bunu demek istiyorum. İslam'ı gerçek emirlere göre yaşayan insan çiçek gibi davranır..

İşte istediğim bu.

Evet işte bunu demek istiyorum. İslam'ı gerçek emirlere göre yaşayan insan çiçek gibi davranır..

İşte istediğim bu.

Çiçek gibi davranacak olan biri neye inanırsa inansın çiçek gibi davranır zaten. Onun dışında herkes dini yaşayisi kendine değil mi? Yani aaa bu kişi muhafazakar bana süper davranır cikariminda bulunamazdim ben galiba ya. O yüzden diyorum sonra uyanişiniz sert olmasın diye.

Selam kızlar.

Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;

Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.

Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs

Edit: örnek foto attım diziden jsjsj.
Allah beyin versin

Ben sizin hayalinizdeki erkeği anladım sanırım . Üniversitedeki yakın arkadaşım da sizin gibi düşünürdü . O , İslami sanatlara ( gerçi böyle mi denir bilmiyorum yanlış yazmayayım ) düşkündü . Hat kursuna gidiyordu , bir dergaha bağlıydı oranın sanat kurslarına gidiyordu orada bahsettiğiniz gibi erkekler vardı, anlatırdı . Sonra gitti bunlarla çok alakasız birine aşık oldu evlendi 😂 ama sizin aradığınız daha sanata , romantizme düşkün ama muhafazakar erkekleri böyle yerlerde bulabilirsiniz .

Çiçek gibi davranacak olan biri neye inanırsa inansın çiçek gibi davranır zaten. Onun dışında herkes dini yaşayisi kendine değil mi? Yani aaa bu kişi muhafazakar bana süper davranır cikariminda bulunamazdim ben galiba ya. O yüzden diyorum sonra uyanişiniz sert olmasın diye.

Zıttı zaten ülkemizde çok... Muhafazakarlık adı altinda kadınları yıpratan...

Benim hayalim bunun gerçegiydi.

Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim?
Bence siz rotayı Dubai'ye çevirin. Kaldırımda yürürken bir şeyh oğluyla çarpışırsınız belki belli mi olur. 🤪 Kuru kuru aşkla olmaz o işler assddfgghsd

Gülüyoruz falan ama yorumlara bakarak nacizane bir uyarı yapmak isterim. Muhafazakar çevre edineceğim diye önünüze gelen derneğe cemaate girmeyin. Sonra neler neler duyuyoruz.

Back