- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi duvarsaatii
Allah'tan iste sadece Allah'tan o sana gönlündekini gönderecektir ... Öyle güzel öyle temiz birşey istiyorsun ki imkansız değil ama Allah ol derse olur senn onun yolundan şaşma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbeler olsun ya.
Bana kabus gibi gelen şeyler iyi geliyor yani.
Arap diyince bana kafada o tuhaf şeyle gezen, parası olan ama görgüsüz, kadına değer vermeyen, eliyle pilav yiyen fln tipler geliyor. Ben yolumu değiştiririm şahsen
Zevkler türlü türlü tabii
Türkiye’de nikah olmadan da 2 3 eşle yaşayan doludetaya girmeyim ama maalesef varArabic yaşam tarzina ozendigimi nerden çıkardınız çok pardon da?
Resmi nikah kıymadan imam nikahı ile 4 eşli oluyor zaten insanlar. Şuan isteyen herkes gidip bunu yapabilir yani nikah kiyacak bir imam bularak.
Ben tesettürlü kadınların da birisinin 4.eşi olmadan ülkemizde nasıl profesör olabildikleriden bahsettim çünkü yorumlarda herkes dindar kişilerin neredeyse eksik kişiler olduklarından bahsetmişler. konunun tam olarak ulu önderimiz ile alakası ne?
Ben ulu onderimiz için okudum eczacı oldum vatanıma milletime. Size de öneririm
Yaa o eski devirde kaldı yahuTövbeler olsun ya.
Bana kabus gibi gelen şeyler iyi geliyor yani.
Arap diyince bana kafada o tuhaf şeyle gezen, parası olan ama görgüsüz, kadına değer vermeyen, eliyle pilav yiyen fln tipler geliyor. Ben yolumu değiştiririm şahsen
Zevkler türlü türlü tabii
Şimdi şöyle imam nikahıyla sonradan gelen eşler eş değil metres oluyor. Türk medeni kanununda 2.,3. Eş yok biliyorsunuzdur.Arabic yaşam tarzina ozendigimi nerden çıkardınız çok pardon da?
Resmi nikah kıymadan imam nikahı ile 4 eşli oluyor zaten insanlar. Şuan isteyen herkes gidip bunu yapabilir yani nikah kiyacak bir imam bularak.
Ben tesettürlü kadınların da birisinin 4.eşi olmadan ülkemizde nasıl profesör olabildikleriden bahsettim çünkü yorumlarda herkes dindar kişilerin neredeyse eksik kişiler olduklarından bahsetmişler. konunun tam olarak ulu önderimiz ile alakası ne?
Ben ulu onderimiz için okudum eczacı oldum vatanıma milletime. Size de öneririm
Eh değişmişlerdir tabii de o değişim de bana göre yeterli değil. Kafasına o tuhaf şeyi takıp entari giymiyordur ama içi yine aynıdır.Yaa o eski devirde kaldı yahu
Eh değişmişlerdir tabii de o değişim de bana göre yeterli değil. Kafasına o tuhaf şeyi takıp entari giymiyordur ama içi yine aynıdır.Yaa o eski devirde kaldı yahu
Konuyu buraya çekenleri istinaden yazdım zaten bendeTürkiye’de nikah olmadan da 2 3 eşle yaşayan doludetaya girmeyim ama maalesef var
AA neden hapse atmışlar?Eh değişmişlerdir tabii de o değişim de bana göre yeterli değil. Kafasına o tuhaf şeyi takıp entari giymiyordur ama içi yine aynıdır.
Valla hiç romantik olamayacağım, bir üniversitede şerri hukuk alanında uzman bir öğretim görevlisi işte umrede hapse atmışlar. Beni medeni hukuka teslim edin diye ağlıyor devlete yalvarıyor.
Şu zamanda da eski dönem aşkına fln da güzelleme yapacağım diye Ortadoğulu erkeklerle gezmem yani. Gezende de akıl sorgularım
Konuyu buraya çekenleri istinaden yazdım zaten bendeŞimdi şöyle imam nikahıyla sonradan gelen eşler eş değil metres oluyor. Türk medeni kanununda 2.,3. Eş yok biliyorsunuzdur.
Profesörlüğe gelince ne güzel helal olsun tesettürle okumanın ne alakası var? Konuyu nereye çekmeye çalışıyorsunuz derim size. Ha çektiğiniz yerden çalınmış sınav soruları çıkmasın ama dikkat edin.
Ulu önderimiz için okumadım ben kendim için okudum. Çok da iyi yerlerdeyim onun istediği gibi omuzlar üstünde diyeyim siz anlayın. Vatanınıza milletinize mesleğinizle değil kafa yapınızla hizmet edebileceğinizi anlarsınız umarım.
Ay az önceki yazıyı size yazmadim pardon. Tesettürlü kadın profesorlerimize "soruları calmislardir" iması yapan birisi vardı da elim ayağım titredi sizi alintılamişim kusura bakmayınTürkiye’de nikah olmadan da 2 3 eşle yaşayan doludetaya girmeyim ama maalesef var
Güya tavafta bir adam bana elledi demiş. Direkt atmışlar içeri adamın beyanıyla. Yazık ki şerri hukukla tanıştı. İnternette araştırıp okuyabilirsiniz Twitter’da da vardı ses kaydıAA neden hapse atmışlar?
Yani sorulara çalmışlardir dememek lazım tabii Fetöcülerden çalan olmuştur kurunun yanında yaş da yanıyor misali oluyorKonuyu buraya çekenleri istinaden yazdım zaten bende
Dindar birisiyle evlenirsen 4.eşi olursun tarzı şeyler yazmışlar yukarda okumadınız herhalde.. Hiç kimsenin 4.eşi olmadan da dindar tesettürlü kadınlar profesör olabiliyor artık bu ülkede. Demek ki her dindarla evlenen ya da her dindar olan kişi evde oturup kocasının sözünden cikmiyormus değil mi?
Tesettürlü kadın profesörlere sınav sorularını calmislardir iması yapmak nedir? Gerçekten korkunç birisiniz.
Yok yok anladım ben daha o yorumu yazanı okumadım sıra var daha mesajlarda okuyorumAy az önceki yazıyı size yazmadim pardon. Tesettürlü kadın profesorlerimize "soruları calmislardir" iması yapan birisi vardı da elim ayağım titredi sizi alintılamişim kusura bakmayın
Valla bu ülkede tesettürlü,açık,dinli,dinsiz kimler neler neler yapıyor. Ama bazi kişilikler sadece tesettürlüler üzerinden konuşup kendilerini "aydın" zannediyorlar.Yani sorulara çalmışlardir dememek lazım tabii Fetöcülerden çalan olmuştur kurunun yanında yaş da yanıyor misali oluyor
Hanımefendi sokak röportajındaki teyzelerle konuştuğumu hissettirdiniz Gerçekten helal olsun. Tesettürlüler sınav sorularını çalmışlar mı dedim yoksa helal olsun bunun ne alakası var tesettürle mi dedim? Ama öte yandan da bariz bir sorunu işaret ettim? Ay uğraşamıcam cidden sabrım yok daha da cevap yazmayın bana iki kafa dağıtmaya girdipim yerde sinir hastası olup çıkıcam.Konuyu buraya çekenleri istinaden yazdım zaten bende
Dindar birisiyle evlenirsen 4.eşi olursun tarzı şeyler yazmışlar yukarda okumadınız herhalde.. Hiç kimsenin 4.eşi olmadan da dindar tesettürlü kadınlar profesör olabiliyor artık bu ülkede. Demek ki her dindarla evlenen ya da her dindar olan kişi evde oturup kocasının sözünden cikmiyormus değil mi?
Tesettürlü kadın profesörlere sınav sorularını calmislardir iması yapmak nedir? Gerçekten korkunç birisiniz.
Valla şimdi size şunu diyeyim hiç üzülmeyeceğim hiç ağlamayacağım diyorsanız onu bir kere geçeceksiniz o zaman hiç evlenmeyeceksiniz evlilikte böyle bir şey yok yani biz kadınlar regl dönemimizde en basitinden eve niye geç kaldın diye ağlayan yaratıklarız üstelik iki farklı karakterlere ait insan evleniyor bir evin içinde yaşamaya başlıyor huyunu suyunu alana kadar ohooo pembe dünyadan çıkmanızı tavsiye ederim çünkü evlilik böyle bir şey degil inanın burada da birçok konuda görmüşsünüzdür zatenYok kardeşim gerçekten goygoyunda değilim. Gerçekten mutlu olmak istiyorum. Hayırlı bir evlilik... Hiç uzulmeyecegim, ağlamayacağım...
Çevremde çok mutsuz evlilik var.
"""Profesörlüğe gelince ne güzel helal olsun tesettürle okumanın ne alakası var? Konuyu nereye çekmeye çalışıyorsunuz derim size. Ha çektiğiniz yerden çalınmış sınav soruları çıkmasın ama dikkat edin."""Hanımefendi sokak röportajındaki teyzelerle konuştuğumu hissettirdiniz Gerçekten helal olsun. Tesettürlüler sınav sorularını çalmışlar mı dedim yoksa helal olsun bunun ne alakası var tesettürle mi dedim? Ama öte yandan da bariz bir sorunu işaret ettim? Ay uğraşamıcam cidden sabrım yok daha da cevap yazmayın bana iki kafa dağıtmaya girdipim yerde sinir hastası olup çıkıcam.
Okuduğunuzu algıladığınız bi ütopyada görüşmek dileğiyle. Umarım eczanenize denk gelmemişimdir muadil ilaç diye sağlığımdan olmak istemem."""Profesörlüğe gelince ne güzel helal olsun tesettürle okumanın ne alakası var? Konuyu nereye çekmeye çalışıyorsunuz derim size. Ha çektiğiniz yerden çalınmış sınav soruları çıkmasın ama dikkat edin."""
Aynen demediniz