• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soyadım Soyadın Olsun dedi. Kabul ettim :)

Mutluluklar ne zaman evlenirsin bilmiyorum ama benimde sevdiceğim var evlenemiyoruz engeller çıkıyor. Evlenirken ayakkabının altına öznur yazar mısın bende evleneyim sevdiceğimle bian önce:KK37:

Bugün katıldım aranıza allah mutlu ve bahtiyar eylesin hep yüzünüz güler inşallah ☺️

Allah'ın izniyle sevdiğimle nikah masasına oturacağım. Evlenmek her genç kızın hayali. Çok tatlı telaşlar başlıyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. İyi dilek ve dualarınızı bekliyorum. :KK68::KK36:

Cidden çok tatlı telaşlar canım , mutluluklar dilerim :) Herşey gönlünce olsun. Tadını çıkar bu heyecanların :)

Mutluluklar ne zaman evlenirsin bilmiyorum ama benimde sevdiceğim var evlenemiyoruz engeller çıkıyor. Evlenirken ayakkabının altına öznur yazar mısın bende evleneyim sevdiceğimle bian önce:KK37:
tabiki yazarım özelden mesaj atarsanız facebooktan ekleşiriz ayakkamın altına şsmini yazarım foto atarım görürsünüz :) inş kısa zamanda kavuşursunuz düğünüme üç ay felan var bu arada

Back