Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun hep mutlu olursunuz inşallah :)
İyi dileklerinizin için tşkler sizde mutlu olun inşhayırlı olsun Ömür boyu mutlu olun
Allah razı olsun :)Hayırlı olsun mutlu olursunuz İnş bir ömür boyu![]()
Allah'ın izniyle sevdiğimle nikah masasına oturacağım. Evlenmek her genç kızın hayali. Çok tatlı telaşlar başlıyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. İyi dilek ve dualarınızı bekliyorum.![]()
Keyfini çıkarıyorum çok şükür sadece gelinlik konusunda biraz tereddütlüyüm o kadar :)Cidden çok tatlı telaşlar canım , mutluluklar dilerim :) Herşey gönlünce olsun. Tadını çıkar bu heyecanların :)
çok teşekkürlerhayırlısı olur inşallah
Allah gönlünüze göre versin çok güzel duygular evlenme teklifini aldım ama bir tane daha yapacakmış gelinlik bakıyorum üç ay felan kaldı karasız ama mutluyum darısı başınıza :)Hayirli olsun inşallah ben de alirim o teklifi![]()
tabiki yazarım özelden mesaj atarsanız facebooktan ekleşiriz ayakkamın altına şsmini yazarım foto atarım görürsünüz :) inş kısa zamanda kavuşursunuz düğünüme üç ay felan var bu aradaMutluluklar ne zaman evlenirsin bilmiyorum ama benimde sevdiceğim var evlenemiyoruz engeller çıkıyor. Evlenirken ayakkabının altına öznur yazar mısın bende evleneyim sevdiceğimle bian önce![]()