Souvvenir'in Çeyizleri

Canımm öncelikle sandıkları seviyorum :KK17: Çok beğendim güle güle kullan.. Sandığı gereksiz görüyolar annem dahil.. Benim sandığım olmucakk ama ben nedense kutu ve sandıkları seviyorummm.. Birde pyrex tencere takımın, decoria bardak takımın ve o pembe güllü havlularınn dikkatimi çekti.. Çok güzellerr :nazar::nazar: Allah evinize sermeyide nasip etsin.. Tatlım senin düğün ne zaman?

Canım bende sandığı çok severim, annemin bile sandığı hala duruyor :) Biraz tabii ağaç kurdu yemiş sağını solunu ama olsun, yine de temizlenip paklandı hala saklıyor annem. "Sen evlen hele, onu da atıcam artık" diyor ama, kıyamaz bence.
Ben sandığımı - belki deli diyeceksin ama - Adana'dan getirttirdim :KK69:
İstanbul'da bu kadar oymalı ve ayaklı bir sandık bulmak zor, bulunca da fiyatı ona göre tabii...

Çok sağolasın canım, pembe güllü havlularım yurtdışından, pyrex tencere takımımı da internetten almıştım, kampanya vardı.
Decoria bardak takımımı da doğum günümde bir arkadaşım hediye etti, Esse'den almış. O kadar şeker ki.
Bardakları, bardak altları, cam çay kaşıkları, şekerliği ve tepsisi cam ve bir örnek. Eğer bulursan çeyizine almanı tavsiye ederim :KK17:

Biz düğünü eğer yapabilseydik 16 Haziran'da istiyorduk.
Ama malesef ki Eylül'e kaldı gibi görünüyor. Bu beni biraz üzdü ama, herşeyde bir hayır vardır diyorum.
Hem gün doğmadan neler doğar, bi bakmışsın Haziran'a yetiştirivermişiz :KK16:

son eklediklerinle beraber hepsi çok güzel özellikle sandığına bayıldım :nazar: Allah kısmet ederse bende istiyorum :KK16: güle güle kullan :nazar:

Teşekkür ederim canım, inşallah sende alırsın gönlüne göre sandığını.
Sandık, ne bileyim, hakikaten çeyizin olmazsa olmazı gibi geliyor bana... Ben internetten beğenip getirttim sandığımı ama içime çok sinerek aldım.
Hele bir de eve geldiğinde, aman yarabbim ne mutlu olmuştum :KK16:

Bu topic gozumden kaçmış.:KK53:

Canım çok emek vermişsin ve pek çok şeyini tamamlamışsın aslında. Bana da düğün ne zaman demek düşüyo:)

Allahım nazarlardan korusun:nazar:

Her şey çok güzel, sandığınız da ayrı bir güzel. Güle güle kullanın her şeyinizi.

Canım bende sandığı çok severim, annemin bile sandığı hala duruyor :) Biraz tabii ağaç kurdu yemiş sağını solunu ama olsun, yine de temizlenip paklandı hala saklıyor annem. "Sen evlen hele, onu da atıcam artık" diyor ama, kıyamaz bence.
Ben sandığımı - belki deli diyeceksin ama - Adana'dan getirttirdim :KK69:
İstanbul'da bu kadar oymalı ve ayaklı bir sandık bulmak zor, bulunca da fiyatı ona göre tabii...

Çok sağolasın canım, pembe güllü havlularım yurtdışından, pyrex tencere takımımı da internetten almıştım, kampanya vardı.
Decoria bardak takımımı da doğum günümde bir arkadaşım hediye etti, Esse'den almış. O kadar şeker ki.
Bardakları, bardak altları, cam çay kaşıkları, şekerliği ve tepsisi cam ve bir örnek. Eğer bulursan çeyizine almanı tavsiye ederim :KK17:

Biz düğünü eğer yapabilseydik 16 Haziran'da istiyorduk.
Ama malesef ki Eylül'e kaldı gibi görünüyor. Bu beni biraz üzdü ama, herşeyde bir hayır vardır diyorum.
Hem gün doğmadan neler doğar, bi bakmışsın Haziran'a yetiştirivermişiz :KK16:

Güle güle kullan tekrardan canımm :nazar: Esse de yok ki böyle bişi olsaydı kaçmazdı benden.. :) Aynen canım vardır bi hayır.. Düğüne adım adım alışverişlerini paylaşırsın bizle :KK34:

Bu topic gozumden kaçmış.:KK53:

Canım çok emek vermişsin ve pek çok şeyini tamamlamışsın aslında. Bana da düğün ne zaman demek düşüyo:)

Allahım nazarlardan korusun:nazar:

Amin inşallah canım ya, Allah herkesin çeyizlerini, emeklerini nazarlardan korusun inşallah :KK16:
Şimdilik tam tarih belli olmamakla beraber, Eylül gibi nasipse canım.
İnşallah hayırlısı ile geçse günler :) Bu süreçte stresli oluyor malesef :KK1:

Güle güle kullan tekrardan canımm :nazar: Esse de yok ki böyle bişi olsaydı kaçmazdı benden.. :) Aynen canım vardır bi hayır.. Düğüne adım adım alışverişlerini paylaşırsın bizle :KK34:

Tabii ki paylaşırım canım...
Ama arkadaşım esseden alarak hediye etmişti, belki belli esse mağazalarında varsa :KK17:
Ama bende göz atacağım, bir yerde gördüğümde mutlaka malumatını veririm :KK34:

Güle güle canım hepsi çok hoşta o cam çaydanlıgı nasıl kullanıcan ya korkardım ben valla

çok zevklisin harika şeyler beğenmişsin...:nazar: mutluluklar diliyorum...

Güle güle canım hepsi çok hoşta o cam çaydanlıgı nasıl kullanıcan ya korkardım ben valla

Canım onlar Borasilicate denilen camdan üretiliyorlar.
Yani ısıya dayanıklı, ama tabii ki cam olduğu için, ne kadar olmasa dikkat edilmesi gerekiyor. Prex tencereler ile aynı gibi düşün. Onlarda porselen görünümlu (beyaz olduklarından dolayı) fakat Borasilicate Cam'dan üretiliyorlar.
Fakat bu camın tek dikkat edilmesi gereken noktası ani ısı değişikliğinde çatlayıp kırılabiliyor.
Yani çay demlediğin bir çaydanlığı, veya yeni fırından/ocaktan aldığın bir tencereyi direk soğuk suya veya direk soğuk bir zemine koymamakta yarar var.
Cam çaydanlıkta demlenen çayın tadı bir başka hakikaten, deneyenler bilir.
O yüzden aldım.
Nişanlımda yıllarca Karadeniz'de okuduğu için (KTU mezunu), çay konusunda bi hayli usta :KK1:

İleriyi düşünerekten sanırım güzel bir yatırım yaptım kanımca :KK9:

Bu çaydanlıkların sadece demlik olan kısmı var, tek satılıyorlar.
Alıp denemeni tavsiye ederim :KK34:

Güle Güle kullan canımm Çok hoş hepside mutlu günlerde kullan:KK16:

hepside çok güzel çok kaliteli şeyler özellikle banyo için oluşturduğun takıma bayıldımmm:)nerden aldın acaba. güzel mutlu günlerde kullan inş. hepsini

hepside çok güzel çok kaliteli şeyler özellikle banyo için oluşturduğun takıma bayıldımmm:)nerden aldın acaba. güzel mutlu günlerde kullan inş. hepsini

Teşekkür ederim, inşallah kullanmakta nasib olur.
O takımı amerikadan aldım canım, ama artık Türkiye'de bile o kadar güzel ürünler varki banyo için, eminim sende araştırırsan çok güzellerini bulacaksındır :KK34:

ben bu çeyizi görmemişi beğendim herşeyin çok güzel iyi günlerde kullanman dileğiyle

En son aldıklarım :KK9:

Aldığım İç Çamaşırları
$0491467_431.jpg $0491472_431.jpg $0567224_431.jpg $0567235_431.jpg $0574644_431.jpg $0575628_431.jpg $0575639_431.jpg

Pike Takımı
$0563009_431.jpg

X