- 5 Mart 2012
- 11.481
- 8.058
Canımm öncelikle sandıkları seviyorum Çok beğendim güle güle kullan.. Sandığı gereksiz görüyolar annem dahil.. Benim sandığım olmucakk ama ben nedense kutu ve sandıkları seviyorummm.. Birde pyrex tencere takımın, decoria bardak takımın ve o pembe güllü havlularınn dikkatimi çekti.. Çok güzellerr Allah evinize sermeyide nasip etsin.. Tatlım senin düğün ne zaman?
Canım bende sandığı çok severim, annemin bile sandığı hala duruyor :) Biraz tabii ağaç kurdu yemiş sağını solunu ama olsun, yine de temizlenip paklandı hala saklıyor annem. "Sen evlen hele, onu da atıcam artık" diyor ama, kıyamaz bence.
Ben sandığımı - belki deli diyeceksin ama - Adana'dan getirttirdim
İstanbul'da bu kadar oymalı ve ayaklı bir sandık bulmak zor, bulunca da fiyatı ona göre tabii...
Çok sağolasın canım, pembe güllü havlularım yurtdışından, pyrex tencere takımımı da internetten almıştım, kampanya vardı.
Decoria bardak takımımı da doğum günümde bir arkadaşım hediye etti, Esse'den almış. O kadar şeker ki.
Bardakları, bardak altları, cam çay kaşıkları, şekerliği ve tepsisi cam ve bir örnek. Eğer bulursan çeyizine almanı tavsiye ederim
Biz düğünü eğer yapabilseydik 16 Haziran'da istiyorduk.
Ama malesef ki Eylül'e kaldı gibi görünüyor. Bu beni biraz üzdü ama, herşeyde bir hayır vardır diyorum.
Hem gün doğmadan neler doğar, bi bakmışsın Haziran'a yetiştirivermişiz