- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
Insanlar utanmasa yatak odalarını bile koyacaklar.Sacma sapan her ani ni paylasanlari ,gercekte paylastiklari gibi karakterde olmayan,bekarlarin surekli mutlu yuva es bekleme yuva ozlemi vs paylasimlarina artik bi koca bulsalarda anasayfam temizlense dedigim evlilerinde sanal alemde askim kocacim bilmem ne cilvelesmelerine de anlam veremediklerimi bir kenara koyuyorum da arkadasim sahurda yedigin zeytin peynirinde fotografi eklenmez yahu hele tatlilar boreklerin vs oldugu fotograflari olmadik zamanda gordugumde nasil canim cekiyor..birileri su sacma akimda olan yemek fotolarini paylasanlara dur dese
Bu konuyu açtığımdan beri irdeliyorum duygularımı.
Ben çok foto koymuyorum oradayım buradayım diye paylaşım yapmıyorum. Şimdi herkes yapıyor ya ben yapmayınca eksik gibi hissediyorum galiba. Herkes bir tatil beldesinde bildirim yapınca sanki insanlar aaaaa papatya hiç gezmiyor hep evde diye düşünmemekeri için onaylamadığım halde bende yer bildirimi yapmaya başlıyorum. Yani galiba durum bu. Tatili kendimize yapmıyoruz da yer bildirimi yapmak için oradayız gibi birşey.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi