- Konu Sahibi maviduvar1
Ayy ayni ben de boyleyim, alinganim. Sendeki o dusunceler bende de oluyor. Alinganlikla sosyal sitelerde takilmak zor oluyor hakkatten. Kapatip da durabildiysen, ki bircok kisi dayanamayip geri aciyor, ne mutlu sana :)
Yazik be cocuga. Bebek degil ki 7 yasina gelmis. Hic mi saygilari yok cocuklarinin mahremine? Kendi fotolarini koyabilirler miydi cirilciplak acaba, cocugununkini koyuyorlar... Bunlar begeni sevdasi iste. Kimileri kafayi yemis begeni sevdasina. Farkli olsun, uclarda olsun, begensinler. Sacmalik bu kadari.
Papatya ben sana gece hafta hesabimi donduracagim demistim dimi? Dogum gunum gecince donduracaktim guya. Sen de dondurunca nasil hissediyorum yazmami istemistin. Dondurmadim kardes. :44: Dondurmayi dusundugum zaman, bu bagimliliktan oturu cok sIkIldigim zamanlardi. Sonra gecti, dondurmadim. Yine gelirse dondurmayi dusunebilirim. Ara ara cok moralim bozuluyor, ben niye bu kadar kapildim bir siteye diye...
Soylemistim gecen hafta dogum gunum var, kim kutlamadi kim kutladi hesap yaparim kesin demistim. Aynen oyle oldu. D. gunu oncesi hislerimle, sonrasi hislerimin degistigi cok insan oldu. Kutlayani severken, kutlamayani sevmez oldum. Butun gun kim kutlayacak kim kutlamayacak acaba diye dusundum. Gun sonunda sikinti yaptim kendime. Hersey yolunda giderken nedir bu fb kutlamasinin onemi bende, niye bu kadar onemli? Niye bu kadar hassasim ki... :44:
Bu konu bana iyi geldi. Psikolojimi etkileyen bir site dedigin gibi, yazmak iyi oluyor.
Şöyle durdurdum kendimi komik ama biraz tabi once kapatim açtım bi iki kez baktim olmuyor en sonunda kararli bi şekilde once worde sacma sapan bi şifre olusturdum sonra onu kopyala yapistir yaptim hesabi kapattim boylece geri de donsem sifreyi bilmicektim:) wordu de sildim hemen, bi yutkunmadim değil tabi ama inanin alisiyor insan simdi hic yoklugunu aramiyorum bile. Sifremi unuttum vs var mi bilmiyorum onu da etkili oldu bende bu yöntem:)