How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sosyal paylaşım siteleri ruh sağlığımız için tehlike mi???

Ben geçen hafta bir ekiple iş için sürekli seyahat halündeydim. Ve foto çekerken herkes hadi foto çekinelim Face ye koyarız diyordu. Ve gerçekten de bir dakika sonra Face di fotolar. Yani başkaları görsün diye foto çektik bize anı oldun diye değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir de bunu yaparken anı ölümsüzleştiriyoruz derler, fakat anı ölümsüzleştirmekten, anı yaşamadıklarını fark edemiyorlar.

Bir de bunu yaparken anı ölümsüzleştiriyoruz derler, fakat anı ölümsüzleştirmekten, anı yaşamadıklarını fark edemiyorlar.

Sanıyorum anı yaşamamıyoruz artık dediğin gibi. Ben o kıyafetle fotom var başka kıyafetle koyayım diyeni biliyorum. Pes derim otururum.
Bundan böyle kendime bşf limit koyacağım. Hem çok vakit kaybediyorum hem de başka birşey yapamıyorum.

kendi adima konusmak isterim evet bence bozuyor kesinlikle allaha sukurler olsun bir eksigim yok ama insan genede ulu orta gordugu biseye oanda ozeniyor mesela hele o konulan yemekler yokmu yahu yiyen var yiyemeyen var hamileyken resmen kadinin birisinin paylastigi maklube yi deli gibi aserip ruyamda gormustum ki mide bulantilariyla onu yapmak imkansizken bana cok koymustu acikcasi bide zirt pirt yer bildirimleri yapilmiyomu ona cok sinir oluyorum iki haftadan beri disari cikamadim ust uste butun arkadslarim tatile gidince resmen catliycaktim sinirden bunalimdan simdi ben bunlari dusunuyorum deiye kesinlikle FESAT yada KISKANC degilim ama iste o anda olmayinca insan eksikligini ariyor bunalimlara skuyo yahu kimse ustune alinmasin bu benim fikrim kesinlikle en azindan ben oyleyim paylasim sitemde sadece cocugumu paylasirim ve nadir paylasanlardanim cunku fazlasi abarti geliyo bana gorumce elti kiskandirmak icin tuvalete gittikleri resimleri bile cekiyolar nerdeyse birde ustune itiraf ediyolar kiskananlar catlasin diye ki sorma tm bi mahalle kavgasina girla davetiye cikar:1::37:

Bence bozuyor...beni bozuyor yani:)))

Özellikle instagramda herkes moda ikonu , herkes guzel, herkes zengin, hep tatilde ve hep mutlular... Sinava hazirlaniyordum ve gücüm tükendiği anlarda instagrama baktikca deliriyodum herkes nasil bu kadar sansli diye düşünüp duruyordum..( simdi bu kadar yoğun değil ama yine de düşünüyorum :)

Ve burada etkiliyor... konularda ki erkeklere hirslanip reelde ki erkeklere kan kusuyorum:))))

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Gördüm ki hepimiz aynı fikirdeyiz. Onu bunu kıskandırmaya çalışanlar ben çok mutluyum diyenler çok param var gezerim imasında bulunan insanlar var çevremizde. Gerçekten bir insanın hayatının bu derece kusursuz olması mümkün mü???
Bir tanıdığım var. Uzaktan diyebilirim ama onunla samimi bir arkadaşım var. Uzaktan tanıdık sürekli melankolik sözler paylaşıyordu. Arkadaşa sordum. Eşi aldatıyormuş, şiddet de varmış sanırım. Bu tanıdık zaman zaman eşiyle sarmaş dolaş fotolar koyuyor. Aşk falan yazıyor fotonun altına. Sanırsın çok mutlu ama arkadaşım gerçeğin hiç de öyle olmadığını sürekli kavga ettiklerini söylüyor. Belki de facede kendini farklı göstermek için harcadığı enerjiyi evliliğine harcasa durum farklı olacak.
Milletçe kafayı yiyoruz galiba.

Ruh sağlığımı etkilediğini tek parça eşyam yokken bizimle aynı zamanda evlenen ve eşimin meslektaşı olan arkadaşının dayalı döşeli dubleks evini görünce ağladığımda farkettim.. Malesef kapatıcam kapatıcam diyorum da bakalım ne zaman.

He bir çok mutluluk sahte onu da biliyorum, kızla kocası normal hayatta kanlı bıçaklı adam kızı boynuzluyo sürekli kavga dövüş. Face profiline bakıyorum yahu ne mutlu çift diyorum :)))) birbirlerine bakarak çekilen fotoğraflar aşkımlar kocamlar havada uçuşuyor.

Facebooku son zamanlarda paylaşım değil de bir haber aracı olarak kullanmaya başladım. bir siyasi bir şey mi söylemii hemen orada, maç mı var mutlaka bir söz bir paylaşım. Bu sebeple sık sık takip ediyorum :)
Onun dışında insanarın paylaşımları beni rahatsız etmiyor. Herhalde ağlarken, kavga ederken fotolarını koyacak halleri yok mutlu anlarını paylaacaklar. Bunları kıskandırmak içn mi ben mutluyum mesajı vermek için mi yapıyorlaro onların sorunu. Ben sallamıyorum, bakı geçiyorum.

He bir çok mutluluk sahte onu da biliyorum, kızla kocası normal hayatta kanlı bıçaklı adam kızı boynuzluyo sürekli kavga dövüş. Face profiline bakıyorum yahu ne mutlu çift diyorum :)))) birbirlerine bakarak çekilen fotoğraflar aşkımlar kocamlar havada uçuşuyor.

Benim bahsettiğim çiftte öyle. Bir de altına insanlar yorum yazıyor. Mutluluğunuz bozulmasın falan diye. Bu da cevap yazıyor. Kocanın seni aldattıpını bilen kavgalarınızı duyan komşulardan da mı utanmıyorsun. Sabah gelip benim arkadaşa ağlıyor dün gece dövdü diye akşamına adam bunu ağzıkapansın diye yemeğe götürüyor 15 foto ekliyor. Aşkımla vs.

Benim bahsettiğim çiftte öyle. Bir de altına insanlar yorum yazıyor. Mutluluğunuz bozulmasın falan diye. Bu da cevap yazıyor. Kocanın seni aldattıpını bilen kavgalarınızı duyan komşulardan da mı utanmıyorsun. Sabah gelip benim arkadaşa ağlıyor dün gece dövdü diye akşamına adam bunu ağzıkapansın diye yemeğe götürüyor 15 foto ekliyor. Aşkımla vs.

Hele biri vardı çok komik, kadını kocası aldatiyo kadın da biliyo ama bana evi verceksin para verceksin öyle boşanıcam senden diyo kadını paso dövüyo kocası çünkü çekilebilir kadın değil öyle çirkef öyle paspal koca da kafayı yemiş. Facede bi baktım ne yazmış kocasının duvarına, hayatım benim seni çok seviyorum allah seni benim başımdan eksik etmesin. Benim gözler belerdi tabi o_O böyle

Son düzenleme:
En aktif ve sık kullandığım site KK .
Face hesabım var ama aktif değil , bir ara nasıl kapandığını öğrenip kapatacağım .
Onun dışında diğerlerinde üyeliğim yok , düşünmüyorum .

facebooku da twitterı da çok seviyorum bagımlısı gibiyim sabah gözlerimi açmamışım sitelere girmeye çalışıyorum ilk yaptıgım sey kontrol etmek oluyor elimden tel düşmez zaten , bilgisayar da birsey yazarken evde zil çalsa bile o yazıyı bitirmeden kapıyı açmıyorum :D benim halim duman ya 2 yıl internet baglatma sürem biter bitmez birdaha almıycam eve internet ya :17:

Facebookta herkesin en mükemmel mekanlarda takılıp en leziz yemekleri yediği son derece barısci,duyarlı,çevreci olup her hafta 10 kitap bitirdiği, edebiyatı çok sevip amatör yazar,şair olduğu-fotografcilara değinmiyorum bile-son derece popüler, sosyal,aydınlanmış ve diğer insanlarında nasiplenmesi için sürekli iletiler girdiği alternatif bir dünya var.E böyle olunca insan düşünüyor o zaman benim işte okulda metroda gördüğüm insanlar bunların diger paralel evrendeki az gelişmiş versiyonları mi diye?

yarın olsa da beklenen gün olmaz

teknoloji kötü değildir ama siz onu kulanndığınız sürece

o sizi değil :41:

malesef ever herkes öyle

afedersiniz nerdeyşe işemeye gittiklerini yazacaklar :27::27::50

emin olun yazmayıncada bişey kaybetmiyor insan :)

bende gündeme göre paylaşımlar yaparım

birde hayatımın önemli anlarından oda çok nadir

fotoğraflarımı zaten koymuyorum:51:
bi jaikatür görmüştüm çok komikti

$Her-Yer-Ayvalýk.jpg

:27::27::27::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

facebooku da twitterı da çok seviyorum bagımlısı gibiyim sabah gözlerimi açmamışım sitelere girmeye çalışıyorum ilk yaptıgım sey kontrol etmek oluyor elimden tel düşmez zaten , bilgisayar da birsey yazarken evde zil çalsa bile o yazıyı bitirmeden kapıyı açmıyorum :D benim halim duman ya 2 yıl internet baglatma sürem biter bitmez birdaha almıycam eve internet ya :17:
Canım sen Bayağı bağımlı olmuşsun. Ben bilgisayar açmıyorum hiç evde ama zaten telefon yetip artıyor bile. Bir arkadaşım var. Sosyal alemle hiç alakası yok. Üstelik çok zengin. Gezmediği ülke kalmadı. Onun yetinde bir başkası olsa Face de yer bildirimleri fotolar neker yapardı neler. Bu açıdan ona imreniyorum.
Face de sevdiğim tek şey bir yere giden birisinin oranın güzelliklerini albüm şeklinde yayımlaması. Ben de gitmiş kadar oluyorum.

teknoloji kötü değildir ama siz onu kulanndığınız sürece

o sizi değil :41:

malesef ever herkes öyle

afedersiniz nerdeyşe işemeye gittiklerini yazacaklar :27::27::50

emin olun yazmayıncada bişey kaybetmiyor insan :)

bende gündeme göre paylaşımlar yaparım

birde hayatımın önemli anlarından oda çok nadir

fotoğraflarımı zaten koymuyorum:51:
bi jaikatür görmüştüm çok komikti

Eki Görüntüle 1202631

:27::27::27::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Çok iyi ya. Bu durum olabilecek birşey. Özellikle de Face profili herkese açık olanların her an başına gelebilir

kk dışında girdiğim sosyal sayfam yok :ssz:
kk da tam bağımlılık yaptı artık yahuu :9:

Ben facebook a girdigimde çok mutsuz oluyorum. Çünkü benim hayallerimi yaşayan arkadaşlar var. Nisanlanan, evlenen, çocuk doguran vs.

Ben hiçbi sosyal paylaşım sitesini kullanmıorum bi burası var Buda sosyal paylaşım değil sosyal sorumluluk sitesi sayılır :3:

Kesinlikle sizinle aynı şeyi düşünüyorum. Yalnız etrafımızdaki insanların birçoğu böyle. En azından siz bunun farkındsınız, genelde kabul etmiyorlar :) Benim de Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarım var, burayı kullanıyorum, üstüne bir de sözlük hesabım var. En çok da Twitter başıma bela, diğerlerinde kontrollüyüm de, Twitter'ı çok fazla kullanıyorum. Sanki arada bir bakmasam çok önemli şeyler oluyormuş da kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. Hareketli ülkede yaşamanın sonucu galiba :) Bu sosyal paylaşım siteleri yüzünden uyku düzenim bozuldu, vaktim boşu boşuna gidiyor ama engel olamıyorum. Yazık halimize valla :50:

Son düzenleme:
Back