How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sosyal paylaşım siteleri ruh sağlığımız için tehlike mi???

Ben facebook a girdigimde çok mutsuz oluyorum. Çünkü benim hayallerimi yaşayan arkadaşlar var. Nisanlanan, evlenen, çocuk doguran vs.

Bazen ben de mutsuz olduğumu düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle sizinle aynı şeyi düşünüyorum. Yalnız etrafımızdaki insanların birçoğu böyle. En azından siz bunun farkındsınız, genelde kabul etmiyorlar :) Benim de Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarım var, burayı kullanıyorum, üstüne bir de sözlük hesabım var. En çok da Twitter başıma bela, diğerlerinde kontrollüyüm de, Twitter'ı çok fazla kullanıyorum. Sanki arada bir bakmasam çok önemli şeyler oluyormuş da kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. Hareketli ülkede yaşamanın sonucu galiba :) Bu sosyal paylaşım siteleri yüzünden uyku düzenim bozuldu, vaktim boşu boşuna gidiyor ama engel olamıyorum. Yazık halimize valla :50:

Twitter bende de var. Ben de bir ara çok bakıyordum. Şimdi eskisi gibi değilim. Mesela bir saat falan Face bakamadıysam çok uzun zaman geçmiş gibi geliyor. Çok vaktimi alıyor. Bir an önce bu işe bir el atmalıyım. Saat koymam gerek. Ne bileyim 2 saatte bir bakacağım gibi. Sigarayı bırakmaya çalışırken de böyle saat sınırı koyuyordum. Ne hallere düştük ya rab.

6-7 sene once bende bagimli sayilirdim. 3 bin i asan bir arkadas sayim vardi. Gel facebook , git facebook... Sonra baktim bana zararli olmaya basladi. Bir gun tanimadigim arkadaslari tek tek sildim ve hesabimi dondurdum. Hala da kapalidir, acmayi dusunmuyorum. :27:

Benim eşimle aram iyi değil. Ama bu durumda genel de aileler ya karışmaz ya yapıcı olur ya da olmuyorsa uygun bir şekil de ayrılın falan der.

Bizim sıkıntımız yetmiyor gibi bir de eşimin ailesi tuz biber oluyor. Biz de bunlardan uzaktayız ve görüşmüyor, konuşmuyoruz ciddi sebeplerden dolayı. Ayrılmam demiyorum zaten ara bozuk ama ayrılsak bunlar toruna falan da acımaz tef çalıp oynar.

Eşimin facebook u var pek kullanmaz ikimiz de biliyoruz şifresini ortaktı zaten. Bu facebook ta eşimin yeğenleri, memleketlileri, akrabaları falan var.

Ben de arada girip sevgi pıtırcığı haller alıyorum ve iğneleyici sözler, şarkılar paylaşıyorum. Ev de kedi köpek gibiyiz aslında :1::1::1::1::1:

Ama onların sırf bu tutumu için, siz istediğiniz kadar debelenin biz burda iyiyiz mesajı gönderiyorm resmen :9::9:

Külliyen yalan :1::1:

[video=youtube;5wVyxZTtROQ]http://www.youtube.com/watch?v=5wVyxZTtROQ[/video] geçen gün şu videoyu izlemiştim. evet bağımlıyım :) kk ya instagrama , foursquare. ama şu an bağımlı olmak istiyorum evden çıkasaım yok ramaanda bunlarla vakit gçirmece

''Kapatmak istiyorum özellikle Face yi ama cesaretim yok galiba'' yazmışsınız bu bağımlılık değil de ne ? Benim de hesabım var açarım 1 ay sonra 3 ay kapalı tutarım.Çok zaman alıyor bir kere sonra sürekli onun,bunun istemeden de olsa takip altındasın.Kim nerede,ne zaman,saat kaçta kişi kendisi yazıyor zaten bunları. Halbuki ne gerek var. Facebook ya da diğerleri hayatımızda çok gereksiz olan bir şey diye düşünüyorum.Zaten bir de amacına yönelik kullanmayanlar var onlar iyice soğuttu beni böyle şeylerden :) En iyisi kapatmak ve kafa dinlemek :ssz:

Son düzenleme:
Bende bir aralar face çok bağımlıydım allahtan twitteri anlayamadigim için kullanmiyordum sonra face olan bağımlılığım rahatsız etmeye başladı telefonlarda android olunca el sürekli ona gidiyordu dondurdum hesabimi belki bir sene olacak bayadır kapali ve inan o kadar rahatim ki aylardır mutlaka denemelisiniz bi şeylere bağımlı olarak yaşamamak çok güzel ah birde sevgilim bagimliligimi bitirebilsem :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6-7 sene once bende bagimli sayilirdim. 3 bin i asan bir arkadas sayim vardi. Gel facebook , git facebook... Sonra baktim bana zararli olmaya basladi. Bir gun tanimadigim arkadaslari tek tek sildim ve hesabimi dondurdum. Hala da kapalidir, acmayi dusunmuyorum. :27:

6-7 sene önce ben yeni açmıştım hesabı. Ve hiç aklıma gelmezfi girip bakmak. Hatta bir arkadaşım doğum gününde mesaj atmıştı ama nerden biliyorsun demiştim Face den demişti şaşırmıştım. Nasıl yani diye.
Ne zaman akıllı telefonlar herksşn eline düştü o zaman çıldırdık işte.
Şimdi herşey anında Face de.
Ben çok şey paylaşmadığım halde bu sosyal siteleri kontrol etmek için çok vakit harcıyorum.

Benim eşimle aram iyi değil. Ama bu durumda genel de aileler ya karışmaz ya yapıcı olur ya da olmuyorsa uygun bir şekil de ayrılın falan der.

Bizim sıkıntımız yetmiyor gibi bir de eşimin ailesi tuz biber oluyor. Biz de bunlardan uzaktayız ve görüşmüyor, konuşmuyoruz ciddi sebeplerden dolayı. Ayrılmam demiyorum zaten ara bozuk ama ayrılsak bunlar toruna falan da acımaz tef çalıp oynar.

Eşimin facebook u var pek kullanmaz ikimiz de biliyoruz şifresini ortaktı zaten. Bu facebook ta eşimin yeğenleri, memleketlileri, akrabaları falan var.

Ben de arada girip sevgi pıtırcığı haller alıyorum ve iğneleyici sözler, şarkılar paylaşıyorum. Ev de kedi köpek gibiyiz aslında :1::1::1::1::1:

Ama onların sırf bu tutumu için, siz istediğiniz kadar debelenin biz burda iyiyiz mesajı gönderiyorm resmen :9::9:

Külliyen yalan :1::1:

Bence çoğu kişi böyle mesajlar gönderiyor. Eşinizde arayı düzeltmek için çaba harcasanız tabi umut varsa... Allah yardımcınız olsun

''Kapatmak istiyorum özellikle Face yi ama cesaretim yok galiba'' yazmışsınız bu bağımlılık değil de ne ? Benim de hesabım var açarım 1 ay sonra 3 ay kapalı tutarım.Çok zaman alıyor bir kere sonra sürekli onun,bunun istemeden de olsa takip altındasın.Kim nerede,ne zaman,saat kaçta kişi kendisi yazıyor zaten bunları. Halbuki ne gerek var. Facebook ya da diğerleri hayatımızda çok gereksiz olan bir şey diye düşünüyorum.Zaten bir de amacına yönelik kullanmayanlar var onlar iyice soğuttu beni böyle şeylerden :) En iyisi kapatmak ve kafa dinlemek :ssz:

Evet bsğımlıyım galiba cebinden rahatsızım dozunda baksam. Günde bit iki kere göz gezdirsem iyi olur eminim.

6-7 sene önce ben yeni açmıştım hesabı. Ve hiç aklıma gelmezfi girip bakmak. Hatta bir arkadaşım doğum gününde mesaj atmıştı ama nerden biliyorsun demiştim Face den demişti şaşırmıştım. Nasıl yani diye.
Ne zaman akıllı telefonlar herksşn eline düştü o zaman çıldırdık işte.
Şimdi herşey anında Face de.
Ben çok şey paylaşmadığım halde bu sosyal siteleri kontrol etmek için çok vakit harcıyorum.

Internete bagimli olan insanlar daha cok hayatin sorumlulugundan kacmak ister. Kismen alkol gibi, kendi hayatini unutursun baska seylere dalarsin. Ben de o zamanlar hayatimdan kaciyordum o yuzden o duyguyu iyi bilirim. Simdi oyle bir sorunum yok ve cok gereksiz buluyorum bu tur siteleri.

Bende bir aralar face çok bağımlıydım allahtan twitteri anlayamadigim için kullanmiyordum sonra face olan bağımlılığım rahatsız etmeye başladı telefonlarda android olunca el sürekli ona gidiyordu dondurdum hesabimi belki bir sene olacak bayadır kapali ve inan o kadar rahatim ki aylardır mutlaka denemelisiniz bi şeylere bağımlı olarak yaşamamak çok güzel ah birde sevgilim bagimliligimi bitirebilsem :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de gerçekten dondurup kurtulmak istiyorum Yafa günde bir iki kere baksam olur. Yani telefonum yokken yaptığım gibi. Pc yi açacaksın da vakacaksın. Zaten o zamankarda kimsede telefon olmadığı için fotoğrafı pc ye atacaksın da Face ekleyeceksin. Zor iş zor.

Her dk elimizin altında imkanlar bu yüzden bırakmak zorumuza gidiyor. Bi an yaşanıyor ama sanki o anı sırf fotoğraf çekip instagrama koyma amaçlı yaşıyo gibiler.. Facede hiç paylaşım yapmıyorum twitterda da eskisi kadar yapmıyorum ama hayatımdan çıkaramıyorum.. Yeni meslekler türeyecek gerçekten artık sosyal medya doktoru, sosyal medyayla ilgilenen bakan falan çok fazla hayatımızın içinde :/

Ben de gerçekten dondurup kurtulmak istiyorum Yafa günde bir iki kere baksam olur. Yani telefonum yokken yaptığım gibi. Pc yi açacaksın da vakacaksın. Zaten o zamankarda kimsede telefon olmadığı için fotoğrafı pc ye atacaksın da Face ekleyeceksin. Zor iş zor.

Bence bir yeren başlayın derim :) yani bi sure sonra erkek arkadaşım senin fake hesabın varda bana mi söylemiyorsun bu kadar ayrı kalmis olamazsın falan dedi. Tatlım ben mesela face dondurdum kadınlar kulübünü indirdim her acasim geldiğimde buraya baktım derken simdi buraya bile pek giremiyorum inşallah çok yakında birakirsin :)

Her dk elimizin altında imkanlar bu yüzden bırakmak zorumuza gidiyor. Bi an yaşanıyor ama sanki o anı sırf fotoğraf çekip instagrama koyma amaçlı yaşıyo gibiler.. Facede hiç paylaşım yapmıyorum twitterda da eskisi kadar yapmıyorum ama hayatımdan çıkaramıyorum.. Yeni meslekler türeyecek gerçekten artık sosyal medya doktoru, sosyal medyayla ilgilenen bakan falan çok fazla hayatımızın içinde :/

Ben de koparmıyorum. Birisi var o foto eklediği zaman bir anda sinirleniyorum sanırım. Yani bunu az önce farkettim. Foto eklemiş ve ben birden bire öfkeli bir hak içine girdim. Alakası var mı bilemiyorum.

Bence bir yeren başlayın derim :) yani bi sure sonra erkek arkadaşım senin fake hesabın varda bana mi söylemiyorsun bu kadar ayrı kalmis olamazsın falan dedi. Tatlım ben mesela face dondurdum kadınlar kulübünü indirdim her acasim geldiğimde buraya baktım derken simdi buraya bile pek giremiyorum inşallah çok yakında birakirsin :)

Kesinlikle bir an önce kapatmalıyım. Durumum hiç iyi değil. Sizi de kutlarım başarmışsınız

Ben de koparmıyorum. Birisi var o foto eklediği zaman bir anda sinirleniyorum sanırım. Yani bunu az önce farkettim. Foto eklemiş ve ben birden bire öfkeli bir hak içine girdim. Alakası var mı bilemiyorum.

O fotoğraf ekleyen kişiye mi gıcıksın yoksa eklediği fotoğraflar mı sinir etti :) bazıları sürekli ya hayvan paylaşıyor ya kıyafet ya yediğini içtiğini paylaşıyor enteresan yaaa

Sacma sapan her ani ni paylasanlari ,gercekte paylastiklari gibi karakterde olmayan,bekarlarin surekli mutlu yuva es bekleme yuva ozlemi vs paylasimlarina artik bi koca bulsalarda anasayfam temizlense dedigim evlilerinde sanal alemde askim kocacim bilmem ne cilvelesmelerine de anlam veremediklerimi bir kenara koyuyorum da arkadasim sahurda yedigin zeytin peynirinde fotografi eklenmez yahu hele tatlilar boreklerin vs oldugu fotograflari olmadik zamanda gordugumde nasil canim cekiyor..birileri su sacma akimda olan yemek fotolarini paylasanlara dur dese;)

O fotoğraf ekleyen kişiye mi gıcıksın yoksa eklediği fotoğraflar mı sinir etti :) bazıları sürekli ya hayvan paylaşıyor ya kıyafet ya yediğini içtiğini paylaşıyor enteresan yaaa

Gıcık mıyım bilmiyorum. Eskiden arkadaşımdı. Sonradan ortada bir sebeb yokken selâmlaşmalarımız azaldı. Ve kesildi. Şimdi konuşmuyoruz. Ama birbirimizi silmiyıruz faceden. O benim doğum günümü kutladı faceden. Arada çocuğumun fotosunu beğenir nadiren. Ben görürüm ama hiç beğenmem.
O bazı şeylerde bana göre daha akıllı davrandı. Belki de o fotoları görünce kendi aptallıklarım geliyor aklıma.
Bir de o her anı paylaşıyor. Evde yemek yaparken eşiyle kahve içerken kv ile yemek yerken vs vs.

Son düzenleme:
Back