- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
Aşırı ve manyakça bir kıskançlığım olduğundan , sırf bunu yenebilmek için hiç bir sosyal paylaşım sitesine üye değilim.. (kk dan başka )
Denedim bi ara, ama bana göre değilmiş anladım..
Böyle çok iyi =)
İstediğim de her insana ulaşabilirim , ama onlar bana ulaşamıyor bu daha güzel.. Göz önünde olmamak, sürekli merak edilen olmak kadar güzel bir şey yok.. =)
Vay vay vay
Böylesine nir özeleştiri
Gerçekten insanın kendini bu derece tanımlayabilmesi her yiğidin harcı değil bence. Tebrik ediyorum seni.
Ben genel olarak zararlı olduğunu düşünüyorum.
Buraya bakmadan önce Face e baktım.
Insanlar o sahil bu antik kent şu otel de etiketlemiş.
Ben de evde yemek yapıyorum. Yarın tatile çıkacağım. Yemeği yaparken kendi kendime acaba ben de bildirim yapsam mı, yok foto mu koysam diye düşünüyor muşum ki farkına vardım
Sonra yıllar önce biz bir tatile gitmiştik tüm Ege'yi turlamıştık eşimle. Ama kimse bilmiyordu oralarda olduğumuzu. Sadece normal yollarla görüştüğümüz arkadaşlarımız.
Benim bir arkadaşım var. Eşiyle Facebook'tan tanışmış evlendi.
Yurtdışına tatile gitti geçenlerde ve kıyafetlerini bile ona göre seçti. Foto çekinip koyacakmış ya bilmem ne eteğimi kimse görmedi o elbiseyle önceden fotom var diye ona göre hazırladı bavulunu
Yani sonuç olarak maalesef çok fazla etkileniyoruz başkalarından ve onların hayatından
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi