Sosyal medyayı sallayan 'Pelikan Dosyası' nedir?

Son olacaksa Damat Berat olur
Evet bende öyle düşünüyorum, eğer kongre olacaksa, ki Mayıs sonu olacak deniyor, Davutoğlu aday olmayacakta deniyor, Cumhurbaşkanlığı başdanışmanlarından biri Haziran'da yeni anayasa olgunlaşmış olur minvalindeki açıklamayı yapıyor, başkanlık sistemi desen hepimizin malumu.
Hee birde geçenlerde Cumhurbaşkanı yine Türk tipi başkanlık sistemi olacak dedi.

Bunları alt alta toplayınca Başkan belli, Başkan yardımcılarından biri mutlak damat olur, kongre sonrası 2 seçenek var bana göre, tabii hepimiz gibi bende kendimce fikrimi atıyorum ortaya, ille de olur demiyorum ama nedense makul bir akıl yürütme gibi geliyor bana, Başbakan damat olursa yardımcısı Numan Kurtulmuş olur veya tam tersi, başkanlık sistemine geçildiğinde ikisininde Başkan yardımcısı konumunda olacağını düşünüyorum nedense.

Aspragas demedim ...

Onu siz zannettiniz.

O yüzden anlamıyorsunuz karanfil .

Ben sadece bu film artık tutmaz dedim .

Senaryo sence de zayıf değil mi ?
Tutmaz derken ne demek istedigini anlamiyorum iste. Aralarında cok acik bir anlaşmazlık var ki sebepleri de cok acik bence.

Neden tutmaz? Senaryonun tam olarak neresi zayif sence?

Tutmaz derken ne demek istedigini anlamiyorum iste. Aralarında cok acik bir anlaşmazlık var ki sebepleri de cok acik bence.

Neden tutmaz.Senaryonun tam olarak neresi zayif sence?

Seyirci ilgisi

Siz izlemekten sıkılmadınız mı yoksa ?

Neden olmasın, genç, dinamik
Diğer damatta danışman olmalı aslında, gençlere fırsat tanısınlar

bu ülkede neye bu kadar da olmaz dediysem oldu, o yüzden artık kendimi en kötüsüne hazırlıyorum..
Yani ülkeyi damatların yönetimine mi bırakılır Eset tarzı bir yönetim olamaz

Fuat avni haklı çıktı
Davutoğlu bir akademisyen olarak nasıl bu kadar kendini kulandırdın bu Türkiye tarihi boyunca yıldırım akbulut tan sonra kendini bu kadar kulandırtan bir başbakan olmamıştır hadi yıldırım akbulut sıradan biriydi ya siz

Valla ben komple sıkıldım Tayyip Beyin icraatlerinden kandirilmalarindan ben yaptim oldularindan. Sıkılmayanlar başkaları

Yine o sıkılmayanlar sayesinde sıkılanlar sıkılmaya devam edecek

Bak ben başta kendim olmak üzere tüm sıkılanlar için senaryoya renk katayım.

Bahçelinin son günlerdeki ılımancacık söylemleri , onu bu filmde baş rol yapsa mesela

Ya bişey diycem, gezicilere, askerlere, fettullahçılara, faiz lobisine falan DARBECİ diyenler bugün yapılan nedir?
Seçilmişin tarafsız Cumhur tarafından bu duruma sokulmasının bir adı var mı?
Twitterda biri yazmış cok güldüm ağlanacak halimize

"A.N. Sezer'e basbakana anayasa kitapçığı firlatti diye kiziliyordu Erdoğan basbakanin kendisini firlatti"

Darbe mi degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…