Sosyal medyada yeni birisiyle tanışma

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.273
2.525
133
Merhaba hanımlar:)
Sizden fikir almak istiyorum. Yaşım 30 yakinda 31 yaşıma basacagim. Cevremde artik evlen baskisi olusmaya başladı. Çevre baskısıyla değil ama bende artik hayatımı paylasabilecegim. Onun hirlikte iyi/kötü vakit geçireceğim birisinin olmasını istiyorum. Çok fazla sosyal aktivitelerde bulunamiyorum pandemiden dolayi. Tedirgin oluyorum. Sosyal medyadan tanışmak istiyorum ama siz nereden nasil tanıştınız hayatinizdaki insan ile ? Şuan mutlu musunuz ? Uygulama vs varsa uygulama ismi de soyleyebilirsiniz. Bana bir yol gösterin bazen çok bunalıyorum Suanda tek başıma da gayet mutluyum ama insan hayatinda artık birisinin olmasını da istiyor. Şimdiden teşekkürler :)

Biz bir uygulamadan tanışmış olsak, şansımıza iyi bir insan denk gelmis olsa, bu yeterli bir referans mi olacak size?

Yüzyüze tanışmış insanlar bile korkunç şeyler yaşarken biraz mantıklı olun diyorum.

Sosyal medya ya asla güven olmaz hergun neler duyuyoruz Allah'ı aşkına

Tanış dene şansını. Burada kimse bilemez ki karşına nasıl birinin çıkacağını. Buna sen karar vermelisin.
Bu arada sosyal ortamlara girmende fayda var. Pandemiyi beklicem derken zaman geçiyor bir yandan da. Harekete geç. :)

Başkalarının düşüncelerine takılma, önemli olan evliliğe hazır hissetmen..

Başkalarının düşüncelerine takılma, önemli olan evliliğe hazır hissetmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…