- 11 Şubat 2023
- 9.790
- 1
- 21.559
- 268
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Biz burda bile makarasini yapıyoruz hatta çok yakınlarda ben yaptım ,oğlum 5 litre yağı eve ve kendine döktü diyeVallahi billahi korktum seytanlasmıs insanlar dedim . 15 senedir hıc sosyal medyamız olmadı ne eşimin ne benim bilmeyız nerde neler oluyor anca tv haberlerı biliriz
Deng gelmemişim demek kiBiz burda bile makarasini yapıyoruz hatta çok yakınlarda ben yaptım ,oğlum 5 litre yağı eve ve kendine döktü diye
Eski oğlum demek istediniz sanırımBiz burda bile makarasini yapıyoruz hatta çok yakınlarda ben yaptım ,oğlum 5 litre yağı eve ve kendine döktü diye
Ben de burda “engelli” kelimesini kullandığım için linç yemiştim bir arkadaşın profilindeOf evet ya, asla şaka kaldıramıyoruz. Gecen bi komedyeni izliyorum, en önde de gorme engelli biri bilet almış oturmuş. Komedyen de gayet komik bir şekilde neden fiyat farkı verip öne oturup bileti ziyan ettin gibi takıldı adama. Adam da yerlere yattı yani komikti zaten. Yorumlarda vay arkadaş herkes linç etmişbu insanların jimmy carr izlediğini hayal bile edemiyorum.
Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde.
Aynı şeyi siz de yapıyorsunuz
Benim erkek yegenlerimi gorseniz sasirmazdinizBen de “evde erkek çocuğu değil kaplan büyütüyoruz,canavar büyütüyoruz vs.” cümlelerine çok şaşırıyorum.
Ya sizce bu mümkün mü? Millet goy goy yapıyor işte. Sanki gerçekten kürtaj mı yapacaklarKızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Kocamın oğlu , kayinvalidemin torunuEski oğlum demek istediniz sanırım
Kloş etekte bezli popolari havalanıp bıcır bıcır yuruyorlar yaKimsenin cinsiyeti erkek diye kurtaj yaptiracagini sanmiyorum zaten cinsiyet öğrenildiginde yasal kurtaj vakti geciyor istense de yapilamaz. Sadece kara mizah yapiyorlardir yani abartmayin siz de.
Kız cocuklari daha tatli bu arada.(bence)
Rabbim belamızı ver yatıyor….Kızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Yaaa offf bende sorcaktım şimdi durduk yere masum bi soruda geçmiş konuları açmış gibi olmiyim dedim aileden geliyor bence takıntıSizin bu cinsiyet takintiniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?