- 24 Aralık 2024
- 37
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Böyle bı durum mu varmışKızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları
Zalimlik. Böyle saçma şey mi olur. Çocuğum sağlıklı olsun diyeceklerine.ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Hiçbir şey bu bir espri ne var ki bunda yani oğlan çocuğunun daha kıymetli olmasını normalleştirdiniz size göre öyle ama kız çocuğunun kıymetli olması üstüne espri yapılınca altında ne yatıyor diye düşünüyorsunuz siz daha ilginçsiniz o capslerdenKızlar normalde bu zamana kadar oğlan çocuğu daha kıymetlidir genelde. Son 3 4 senedir fenomenlerin hep kız çocuğu istemeleri moda oldu. Tweeter da görüyorum hep ya kız ya kürtaj yazmaları bir de bugün gene gördüm kızım olursa ismi bu olacak oğlanı düşünmedim kötüyü çağırmamak için falan yazmışlar. Bunun altında ne yatıyor sizce?
Yok yani toplumumuzda eskiden öyleydi. Bana sorsan ne fark eder ki evlat evlattırHiçbir şey bu bir espri ne var ki bunda yani oğlan çocuğunun daha kıymetli olmasını normalleştirdiniz size göre öyle ama kız çocuğunun kıymetli olması üstüne espri yapılınca altında ne yatıyor diye düşünüyorsunuz siz daha ilginçsiniz o capslerden
Hiçbir şey bu bir espri ne var ki bunda yani oğlan çocuğunun daha kıymetli olmasını normalleştirdiniz size göre öyle ama kız çocuğunun kıymetli olması üstüne espri yapılınca altında ne yatıyor diye düşünüyorsunuz siz daha ilginçsiniz o capslerden
Toplumun canı cehenneme benim için ezelden beri kız çocuğu öndeTwwt
Yok yani toplumumuzda eskiden öyleydi. Bana sorsan ne fark eder ki evlat evlattır
Kız ciddi misin :)Espirimi yeminle bu nası canilik die aklım çıktı sosyal medya da kullanmıyorum nası bi şekil ironimi değil mi bilemedim korktum valla . Allah sizden razı olsun aydınlattınız
Vallahi billahi korktum seytanlasmıs insanlar dedim . 15 senedir hıc sosyal medyamız olmadı ne eşimin ne benim bilmeyız nerde neler oluyor anca tv haberlerı bilirizKız ciddi misin :)
İçime su serptın bide hormonlar tavan gözyasım pıt diyorum olmaz nası kürtaj kızlarKız ciddi misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?