- 11 Aralık 2018
- 40.384
- 250.866
- 598
Kerimcan ağlıyor siz saygı duymuyorsunuz diye şu an. Kızlar tuvaletine götürcem şimdiBize ne size ne...
Saklayamam, kalkıp bunun için konu açmam ama fikir beyan edebileceğim özgür bir platformda düşüncelerimi açıkça belirtmekten çekinmem. Hepimiz birbirimize görünmez zincirlerle bağlıyız ve hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var. He kendi dünyasında elbetteki kimin ne yaşadığı sadece kişinin kendisini ilgilendirir. Ama çoğunluğun, daha cinsel kimliğini kazanmamış çocukların! gözü önünde arafta kalmış insanları görmek hoşuma gitmiyo bu kadar basit. Selin Ciğerci'ye saygım var ama Kerimcan'a yok ok.
Uçak tuvaleti geldi aklımaKerimcan ağlıyor siz saygı duymuyorsunuz diye şu an. Kızlar tuvaletine götürcem şimdi
Ben gayet anlıyorum. Kimsenin nasıl yaşadığı kimseyi ilgilendirmez. NoktaPeki kendini kadın gibi hisseden sakal bırakır mı? Erkek gibi giyinir mi? Önce ne dediğimi algılayın sonra cevap verin.
Ya gerçekten sizi ilgilendiren ne? Günahı sevabı size mi? Bu kadar nefret dolu olmak size zarar verirPeki kendini kadın gibi hisseden sakal bırakır mı? Erkek gibi giyinir mi? Önce ne dediğimi algılayın sonra cevap verin.
Siz sadece işinize gelene, kendi düşüncelerinize yakın bulduklarınıza saygı duyuyosunuz. Herkese, herşeye saygı duysaydınız şu an konunun günah keçisi olarak beni görmezdiniz. Oku geç aa bu da böyle düşünüyo bana ne de di miMakyajın bakımlı olmanın cinsiyeti yoktur .
Kendinizi ait hissetmediğini Z bir bedebde dogsaydiniz anlayabilirsiniz ,anlamayın bosverin saygı duyun mesela biz saygı duyuyoruz
O zaman öyle çocuklar yetiştirecek siniz ki bu kötü gördüğünüz şeylere ozenmeyecek karakteri oturmuş olacakÇift cinsiyete saygım sonsuz, alnının akıyla seçimini yapıp cinsiyet değiştirene saygım sonsuz. Ama kimse kusura bakmasın erkek gibi görünüp protez tırnak takana ve türevlerine saygı duyamam. Önceden bu sadece hormonlarla ilgili bir durumdu. Şimdiyse özentilik ile alakalı daha çok.
Bebesi görür de kerimcan gibi olur diye endişe ettiği için nefret kusuyor.Ya gerçekten sizi ilgilendiren ne? Günahı sevabı size mi? Bu kadar nefret dolu olmak size zarar verir
Ben konu sahibinden alıntı yapmışım size ne oluyor günah keçisi ilan etmişizSiz sadece işinize gelene, kendi düşüncelerinize yakın bulduklarınıza saygı duyuyosunuz. Herkese, herşeye saygı duysaydınız şu an konunun günah keçisi olarak beni görmezdiniz. Oku geç aa bu da böyle düşünüyo bana ne de di miçelişmeyin kendinizle. Ben kimseye hitaben yorum yapmadım kendi fikrimi söyledim ve siz dahil karşıt görüşte herkesten şimdi bize ne? demenizi bekliyorum.
Birinin Kerimcanı görürp de onun gibi olacağım demesi çok ütopik geldi bana ama neyseBebesi görür de kerimcan gibi olur diye endişe ettiği için nefret kusuyor.
Anamın ruhunu ortaya koyuyorum .“Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum.” yazmışsınız. Onlar da sizden iğreniyordur muhtemelen de yaşamak istemeyecek kadar sizi önemsediklerini düşünmüyorum. Ne olur yaşamayın(!) o zaman, dünya için de bir kayıp olmayacaktır.
Sizin gibilerin en büyük problemi dünyada sadece siz varsınız sanmanız, hayatı kendi kafanızın içinden, inanç sisteminizden ibaret sanıyorsunuz.
Cinsiyet yönelimini görerek bulaşan bir hastalık sanıyorlar.Birinin Kerimcanı görürp de onun gibi olacağım demesi çok ütopik geldi bana ama neyse
Peki kendini kadın gibi hisseden sakal bırakır mı? Erkek gibi giyinir mi? Önce ne dediğimi algılayın sonra cevap verin.
Ya tAbi ki fikir ayrılıkları olabilir ama saygı sartBu dediklerinizi nerede görüyorsunuz sosyal medyada değil mi?
Açmayın, izlemeyin, bende hoşlanmıyorum bahsettiğiniz görüntüden, denk gelirsem direkt geçiyorum. Her yanlış bulduğumuza iğreniyorum, midem bulanıyor, hayattan soğuyorum diye tepki vermekte anlamsız yani.
Sorun bence o degil konu sahibide yanlis anlasildi…intihar edecegini dusunmedim ben, oylesine yazilmis seylerBirinin Kerimcanı görürp de onun gibi olacağım demesi çok ütopik geldi bana ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?