Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kerimcan ağlıyor siz saygı duymuyorsunuz diye şu an. Kızlar tuvaletine götürcem şimdi

Peki kendini kadın gibi hisseden sakal bırakır mı? Erkek gibi giyinir mi? Önce ne dediğimi algılayın sonra cevap verin.
Ya gerçekten sizi ilgilendiren ne? Günahı sevabı size mi? Bu kadar nefret dolu olmak size zarar verir

Makyajın bakımlı olmanın cinsiyeti yoktur .
Kendinizi ait hissetmediğini Z bir bedebde dogsaydiniz anlayabilirsiniz ,anlamayın bosverin saygı duyun mesela biz saygı duyuyoruz
Siz sadece işinize gelene, kendi düşüncelerinize yakın bulduklarınıza saygı duyuyosunuz. Herkese, herşeye saygı duysaydınız şu an konunun günah keçisi olarak beni görmezdiniz. Oku geç aa bu da böyle düşünüyo bana ne de di mi çelişmeyin kendinizle. Ben kimseye hitaben yorum yapmadım kendi fikrimi söyledim ve siz dahil karşıt görüşte herkesten şimdi bize ne? demenizi bekliyorum.

O zaman öyle çocuklar yetiştirecek siniz ki bu kötü gördüğünüz şeylere ozenmeyecek karakteri oturmuş olacak

Ben konu sahibinden alıntı yapmışım size ne oluyor günah keçisi ilan etmişiz
Canım benim ne diyorum biliyor musun insanlara saygı duymayan birne neden saygı duymalıyız ?

“Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum.” yazmışsınız. Onlar da sizden iğreniyordur muhtemelen de yaşamak istemeyecek kadar sizi önemsediklerini düşünmüyorum. Ne olur yaşamayın(!) o zaman, dünya için de bir kayıp olmayacaktır.

Sizin gibilerin en büyük problemi dünyada sadece siz varsınız sanmanız, hayatı kendi kafanızın içinden, inanç sisteminizden ibaret sanıyorsunuz.

Bu dediklerinizi nerede görüyorsunuz sosyal medyada değil mi?
Açmayın, izlemeyin, bende hoşlanmıyorum bahsettiğiniz görüntüden, denk gelirsem direkt geçiyorum. Her yanlış bulduğumuza iğreniyorum, midem bulanıyor, hayattan soğuyorum diye tepki vermekte anlamsız yani.

Anamın ruhunu ortaya koyuyorum .

önceden saçını uzatıp kulağına küpe takanlarada aynı muamele yapılırdı
O top o dönme vs yaftalanırdı
Şimdi onlar çok normal bi hale gelip yaşlandılar öyle kalmayı tercih ettiler
Gençlerde bunların devamı olarak üstüne cilt bakımı saç boyama ve makyajı eklediler
Kaldıki bundan 20 sene öncesine kadar erkekler dar kesim pantolon giyse topa tutulurlardı şuan dedelerimiz hariç herkes bunu yapıyor
Her zaman söylerim bunu zaman hep aynı bozularak gidiyor
Sadece şekiller ve materyaller değişiyor
saç uzatıp küpe takana şu zamanda bişey demiyorsanız bunlarada deme hakkınız yok
Gençlere normal geliyor çünkü her ne kadar bize gelmesede
Bende savunmuyorum fakat bizde bu değişikliğin içindeyiz malesef

Ya tAbi ki fikir ayrılıkları olabilir ama saygı sart

Birinin Kerimcanı görürp de onun gibi olacağım demesi çok ütopik geldi bana ama neyse
Sorun bence o degil konu sahibide yanlis anlasildi…intihar edecegini dusunmedim ben, oylesine yazilmis seyler kerimcan olmak degilde.. tek becerisi kerimcan olmak ve sahip olduklari.. para guzel birsey malum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…