• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kerimcan ve türevleri banada abartı geliyor. Onların tam olarak hangi gruba ait olduğu belli değil çünkü. kadınlığa özeniyorlar o zaman hem sakallı hem makyajlı halleri neden🤷‍♀️ sanki hem erkek hem kadın gibi görünmek istiyor gibiler.

Bazi cinsiyet degistirenler var mesela nil ulusoy..herkes kotu yorum yapar ona.. ama cok begeniyorum
Onu..isinde gucunde insan.. cogu kadindan iyi yapiyor yemegini temizligini.. gosterdigi kadariyla tabii.. yasadiklarida hic kolay degil.. tecavuze ugramis neler neler..ve iyi biri gibi geliyor bana.. insana hayvana saygili..isinde gucunde biri yani..
Kerimcan gibi vs saygisiz terbiyesiz degil mesela..

Kadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım 😢😢 yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
bu ülkede hırsızlık, yalan, dolan, kadın cinayetleri ve bir sürü daha ahlaksızlık diz boyu iken. sadece kendi bedenine boya sürdü diye mi bu kadar içerliyorsunuz.
sokakta rahat gezemiyoruz artık? daha dün 28 yaşında bir mimar bayan psikopat biri tarafından öldürüldü.
kimse bunlarla ilgilenmez ama erkek makyaj yaptı, kadın mini etek giydi, kadın başörtüsü takıyor, çarşaf giyiyor bilmem ne?
ya bırakın insanların bedenleri üzerinde söz hakkı olsun.
işte herşey ayıp dendiği için bizim ülkemizde o ayıpların ağa babası gizli gizli her ortam yapılıyor. ama gizli olduğu için kimse ses etmiyor. böyle ulu orta yapanlar linç ediliyor.

Bazi cinsiyet degistirenler var mesela nil ulusoy..herkes kotu yorum yapar ona.. ama cok begeniyorum
Onu..isinde gucunde insan.. cogu kadindan iyi yapiyor yemegini temizligini.. gosterdigi kadariyla tabii.. yasadiklarida hic kolay degil.. tecavuze ugramis neler neler..ve iyi biri gibi geliyor bana.. insana hayvana saygili..isinde gucunde biri yani..
Kerimcan gibi vs saygisiz terbiyesiz degil mesela..

Kerimcanın öyle biri olması yönelimi yüzünden taşlanmasına sebep değil ama.

Yok ben herkese, her yaşam tarzına saygı duymuyorum. Öyle bir zorunluluğum olduğunu da düşünmüyorum. Ama kimse beni hayattan soğutmuyor, bu kadar gündemime almıyorum diyelim.
Saygı duymak ve saygı göstermek kavramları bambaşka şeyler. Kimse kimseye saygı duymak zorunda değil, zorla olabilen bir şey değil zaten ama birbirimize asgari düzeyde saygı göstermek zorundayız. Sosyal hayatta karşılaştığında iğrenerek bakmıyorsan, taciz etmiyorsan, öldürmeye kalkmıyorsan saygı gösteriyorsun demektir. Bunda sorun yok zaten.

Benim kuzenimin arkadaşı evli bir çocuğu var sakallı makyaj yapıyor makgoz kendine de yapıp video yayınlıyor çok iyi biri hayvana insana zararı dokunmaz , eşine çevresine çok saygılı şuan onu düşündüm.de , onu görünce ölmek istemeniz ne kadar umurunda olurdu

Buyrun kastım. Ben bunlara nasıl saygı duyayım? Bakımlı erkek değil mevzu ne olduğu belli olmayan bir insan türü türedi ve yineliyorum ben bu türe saygı duymuyorum. Burası çoğunluğunun Müslüman olduğu Türkiye Cumhuriyeti. Hangi peygamber, hangi lider bunlarla övünebilir? Hiçbir vasfı olmayan bu türün kime ne yararı dokunabilir zarardan başka? Modernlik bu değil. Buysa ben modern değilim, örümcek kafalıyım ok.

Kadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım 😢😢 yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
Size ne? Herkesin kendi bedeni, kendi kararları. Bunu yorumlamak bize mi düştü? Ne güzel dert sizinki de.

Seni ya da başka birini ilgilendirmez. Sen şimdi kıyafetine birileri karışsın ister misin? Saçına, giyimine, taktığın kolyeye, bilekliğe falan? İstemezsin. Sen nasıl bedenine birinin karışmasını istemezsen onlar da istemez. Beğenmiyorsan bakmazsın bu kadar basit. Bu ülkede çok daha ciddi sorunlar varken elalemin tipiyle uğraşmak parlak bir zeka belirtisi değil maalesef.

Kerimcanın öyle biri olması yönelimi yüzünden taşlanmasına sebep değil ama.
Taslayan hep olacak ama terbiyesizligi yuzundende taslayanlar cok oldu..gorgusuz biri gibi duruyo.. demet akalinin erkek hali gibi
Dusun.. eger saygili bir insan olsaydi insanlar bazi seyleri daha kolay tolere ediyor cunku

Saygı duymak ve saygı göstermek kavramları bambaşka şeyler. Kimse kimseye saygı duymak zorunda değil, zorla olabilen bir şey değil zaten ama birbirimize asgari düzeyde saygı göstermek zorundayız. Sosyal hayatta karşılaştığında iğrenerek bakmıyorsan, taciz etmiyorsan, öldürmeye kalkmıyorsan saygı gösteriyorsun demektir. Bunda sorun yok zaten.
Tabi ki öyle. Kimsenin kimseyi de rencide edecek bir tavır takınmaya hakkı yok. Yaşam hakkını elinden almak, taciz etmeyi konuşmaya bile gerek yok.

Benim bahsettiğim saygı duymak kısmı. Çoğumuzun saygı duymadığı insanlar vardır diye düşünüyorum. Çünkü böyle bir zorunluluğumuz yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back