- 26 Haziran 2021
- 797
- 1
- 3.423
- 33
- 23
Ya seni her gördüğümde kadının teki sen sus ayak feşisti yazmıştı ya o geliyor aklimaCinsiyet yönelimini görerek bulaşan bir hastalık sanıyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya seni her gördüğümde kadının teki sen sus ayak feşisti yazmıştı ya o geliyor aklimaCinsiyet yönelimini görerek bulaşan bir hastalık sanıyorlar.
Yok ben herkese, her yaşam tarzına saygı duymuyorum. Öyle bir zorunluluğum olduğunu da düşünmüyorum. Ama kimse beni hayattan soğutmuyor, bu kadar gündemime almıyorum diyelim.Ya tAbi ki fikir ayrılıkları olabilir ama saygı sart
O zama yollar ayrılıyor ,tartişmayalim.Yok ben herkese, her yaşam tarzına saygı duymuyorum. Öyle bir zorunluluğum olduğunu da düşünmüyorum. Ama kimse beni hayattan soğutmuyor, bu kadar gündemime almıyorum diyelim.
bu ülkede hırsızlık, yalan, dolan, kadın cinayetleri ve bir sürü daha ahlaksızlık diz boyu iken. sadece kendi bedenine boya sürdü diye mi bu kadar içerliyorsunuz.Kadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
Bi tanesi de satanist midir sapık mıdır belli değil atın bunu siteden demişti muneyeYa seni her gördüğümde kadının teki sen sus ayak feşisti yazmıştı ya o geliyor aklima
PekiO zama yollar ayrılıyor ,tartişmayalim.
Ay bu daha iyi ayyy gülmekten karnım ağrıdıBi tanesi de satanist midir sapık mıdır belli değil atın bunu siteden demişti muneye
Bazi cinsiyet degistirenler var mesela nil ulusoy..herkes kotu yorum yapar ona.. ama cok begeniyorum
Onu..isinde gucunde insan.. cogu kadindan iyi yapiyor yemegini temizligini.. gosterdigi kadariyla tabii.. yasadiklarida hic kolay degil.. tecavuze ugramis neler neler..ve iyi biri gibi geliyor bana.. insana hayvana saygili..isinde gucunde biri yani..
Kerimcan gibi vs saygisiz terbiyesiz degil mesela..
Saygı duymak ve saygı göstermek kavramları bambaşka şeyler. Kimse kimseye saygı duymak zorunda değil, zorla olabilen bir şey değil zaten ama birbirimize asgari düzeyde saygı göstermek zorundayız. Sosyal hayatta karşılaştığında iğrenerek bakmıyorsan, taciz etmiyorsan, öldürmeye kalkmıyorsan saygı gösteriyorsun demektir. Bunda sorun yok zaten.Yok ben herkese, her yaşam tarzına saygı duymuyorum. Öyle bir zorunluluğum olduğunu da düşünmüyorum. Ama kimse beni hayattan soğutmuyor, bu kadar gündemime almıyorum diyelim.
Size ne? Herkesin kendi bedeni, kendi kararları. Bunu yorumlamak bize mi düştü? Ne güzel dert sizinki de.Kadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
Taslayan hep olacak ama terbiyesizligi yuzundende taslayanlar cok oldu..gorgusuz biri gibi duruyo.. demet akalinin erkek hali gibiKerimcanın öyle biri olması yönelimi yüzünden taşlanmasına sebep değil ama.
Tabi ki öyle. Kimsenin kimseyi de rencide edecek bir tavır takınmaya hakkı yok. Yaşam hakkını elinden almak, taciz etmeyi konuşmaya bile gerek yok.Saygı duymak ve saygı göstermek kavramları bambaşka şeyler. Kimse kimseye saygı duymak zorunda değil, zorla olabilen bir şey değil zaten ama birbirimize asgari düzeyde saygı göstermek zorundayız. Sosyal hayatta karşılaştığında iğrenerek bakmıyorsan, taciz etmiyorsan, öldürmeye kalkmıyorsan saygı gösteriyorsun demektir. Bunda sorun yok zaten.