Aynen aynen.Bi de gunahci tayfası var.Belki ateist karşıdaki.Ama yoooo olur mu o da olmaz.Dogru tek,inanç tek.“Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum.” yazmışsınız. Onlar da sizden iğreniyordur muhtemelen de yaşamak istemeyecek kadar sizi önemsediklerini düşünmüyorum. Ne olur yaşamayın(!) o zaman, dünya için de bir kayıp olmayacaktır.
Sizin gibilerin en büyük problemi dünyada sadece siz varsınız sanmanız, hayatı kendi kafanızın içinden, inanç sisteminizden ibaret sanıyorsunuz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk
- Konu Sahibi neyiseda
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.696
- 133
ben de kesinlikle tasvip etmiyorum. ben de herşeyin fıtratına uygun olması gerektiğini düşünüyorum. ama bunu linçlemek doğru değil. insanları ötekileştirmek çözüm değil. ya da aman benim çocuğum bunları görmesin demek çözüm değil.Bize ne size ne...
Saklayamam, kalkıp bunun için konu açmam ama fikir beyan edebileceğim özgür bir platformda düşüncelerimi açıkça belirtmekten çekinmem. Hepimiz birbirimize görünmez zincirlerle bağlıyız ve hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var. He kendi dünyasında elbetteki kimin ne yaşadığı sadece kişinin kendisini ilgilendirir. Ama çoğunluğun, daha cinsel kimliğini kazanmamış çocukların! gözü önünde arafta kalmış insanları görmek hoşuma gitmiyo bu kadar basit. Selin Ciğerci'ye saygım var ama Kerimcan'a yok ok.
yıllarca bu ülkede böyle yapıldı. yasaklı zihniyet her dönem başımızdaydı. ne oldu? en gelişmiş ülkeler arasındayız değil mi?
neden idrak edemiyoruz acaba. Allah bile insanları özgür bırakmış. ama bu insanlar birbirlerini özgür bırakmıyor. sinir oluyorum
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.553
- 548
Şöyle bir şey, adam edepli saygılı olunca iyi hoş, edepsizlik edince yuvarlak bir nesnenin adı ile hakaret ediliyor. Keşke herkes saygısız ve edepsiz dese direkt.Taslayan hep olacak ama terbiyesizligi yuzundende taslayanlar cok oldu..gorgusuz biri gibi duruyo.. demet akalinin erkek hali gibi
Dusun.. eger saygili bir insan olsaydi insanlar bazi seyleri daha kolay tolere ediyor cunku
- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
- 8 Ekim 2021
- 1.381
- 2.754
- 53
Buyrun kastım. Ben bunlara nasıl saygı duyayım? Bakımlı erkek değil mevzu ne olduğu belli olmayan bir insan türü türedi ve yineliyorum ben bu türe saygı duymuyorum. Burası çoğunluğunun Müslüman olduğu Türkiye Cumhuriyeti. Hangi peygamber, hangi lider bunlarla övünebilir? Hiçbir vasfı olmayan bu türün kime ne yararı dokunabilir zarardan başka? Modernlik bu değil. Buysa ben modern değilim, örümcek kafalıyım ok.
Türkiye Cumhuriyeti özgür bir ülkedir. Ülkenin resmi dini İslam değildir. Ülkede çoğunluk müslüman diye herkes ayağını denk alsın, onlara göre mi yaşasın yani? Diğer insanlara vasıfsız diyorsunuz, siz çok mü mükemmelsiniz? Size daha çok şey derdim de, anlamayacağınızı bildiğimden susuyorum.
- 11 Aralık 2018
- 40.362
- 250.745
- 598
Buyrun kastım. Ben bunlara nasıl saygı duyayım? Bakımlı erkek değil mevzu ne olduğu belli olmayan bir insan türü türedi ve yineliyorum ben bu türe saygı duymuyorum. Burası çoğunluğunun Müslüman olduğu Türkiye Cumhuriyeti. Hangi peygamber, hangi lider bunlarla övünebilir? Hiçbir vasfı olmayan bu türün kime ne yararı dokunabilir zarardan başka? Modernlik bu değil. Buysa ben modern değilim, örümcek kafalıyım ok.
Siz burada ne görüyorsunuz bilmiyorum ama ben birbirini seven, mutlu bir çift görüyorum. Peygamberlerin ya da liderlerin ne düşüneceği pek umurumda değil.
- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
Bunlar bayadır sevgili ve evlenecekler ne güzel. Çoğu adam kılıklı erkekler kadınlara boş yere umut veriyor flört ayağına yapmadığı kalmıyor sonra evlenmek istemiyor. Şimdi hangisi adam?
Herkesin sevabı günahı kendisini ilgilendirir, Allah’ın hangi kalbi daha çok sevdiğini bilemezsiniz. İbadetleri tamdır iyi insandır size cennetten el sallar.
Kerimcan da Kerimcan. Bu ülkeden Zeki müren ferdi Özbeğen geçti. Bu insanları dinlerken onların kişiliği yönelimi aklımıza geliyor mu? Ben hepsini de seviyorum.
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.805
- 798
Evet oyle..kotu biriyse bize gore zaaflarindan vuruyor insanoglu.Şöyle bir şey, adam edepli saygılı olunca iyi hoş, edepsizlik edince yuvarlak bir nesnenin adı ile hakaret ediliyor. Keşke herkes saygısız ve edepsiz dese direkt.
- 24 Mart 2019
- 2.976
- 4.149
- 133
- 38
Şaka!!! DimiKadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.572
- 598
Evet örümcek kafalısınız.
- 24 Mart 2019
- 2.976
- 4.149
- 133
- 38
Süper bir yorumYani neler okuyoruz, görüyoruz haberlerde. Valla ellerine bıçak, pala hatta kılıç alacaklarına makyaj fırçası alsınlar. Farla, rimelle kovalanmayı tercih ederim içinde bulunduğumuz duruma bakınca.
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Tamam da sanane ?Erkek çocuğunuz oldu diyelim ileride böyle olmasını ister mıydınız yoksa tam yaratıldığı fitratta mi olmasını arzu edersiniz? Her şeyin bir normali var hanımefendi . Herkes istediği gibi yaşasın mantığı bana ters geliyor
O erkeğin sana bir zararı var kı seni ne ilgilendiriyor yani? Ne kadar seviyorsunuz haddiniz olmayan şeylere burnunuzu sokmaya, Allah’ın İşine karışmaya. Günahsa günah, Allah sorar hesabını, hayırdır sen elçi misin sana mı kaldı eleştirmek?
- 30 Mart 2009
- 14.449
- 1
- 64.803
- 1.123
iyi misiniz siz?Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
- 10 Nisan 2021
- 652
- 1
- 806
- 18
Fenomen oldukları için öyle galiba gerçekte olduklarını sanmıyorumKadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Öylesiniz zaten :)
Valla herkes hissettiği cinsiyeti yaşasın, hissettiği yaşı yaşasın. Hissettiği hayatı yaşasın. Allah’ın işine karışmasın, sevabı günahı o soracak. Elçilik yapmaya kalkmayın.
Toplum baskısıyla evlenip kendinin hem bir kadının hayatını mahvetmesi daha büyük günah. Bu insanların kime ne zararları var? Alışılmışın dışında olması, sizin normal kavramınıza uymaması onu kötü iğrenç yapmaz.
Ayrıca burası Türkiye Cumhuriyeti, müslüman bir ilke değil, laik bir ülkeyiz. Çoğunluğun isteğiyle şeriat mı gelsin o zaman? En güzelini Atatürk vermiş, sayısız ırktan sayısız dinden insanlar özgürce yaşıyor ne güzel.
Dinimize en büyük zararı sizin gibi yeniliğe kapalı, başkasının işine burnunu sokan insanlar veriyor, bu yüzden 500 yıldır bilime katkımız yok. En çok müslümanlar karışıyor böyle şeylere, hiç faydalı olayım diye düşünmüyorsunuz.
Makyaj yapan erkek konusuna verdiğiniz tepki kadar Başak Cengiz’in konusuna yazdığınızı görmedim hiç ben.
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Aaaa niyr satanist oldun, kedi mi sevmiyorum dedin ne yaptinBi tanesi de satanist midir sapık mıdır belli değil atın bunu siteden demişti muneye
- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 40
Ben de bazı erkeklerden iğreniyorum. Mesela, kendisinden ayrılmak isteyen kadını malı gibi görüp peşini bırakmayan, gerekirse öldüren erkekler... Mesela bir kadını öldürüp intihar süsü verip hala ortalıkta salına salına gezen erkekler... Mesela kendisinden boşanmak istediği için karısını sokak ortasında delik deşik edenler, eşini ve ona sahip çıkan annesini öldürenler...
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
İyi kazanıyorlarKerimcan ve türevleri banada abartı geliyor. Onların tam olarak hangi gruba ait olduğu belli değil çünkü. kadınlığa özeniyorlar o zaman hem sakallı hem makyajlı halleri neden sanki hem erkek hem kadın gibi görünmek istiyor gibiler.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.