Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok pardon şu durumda benim yorumumdan size ne? Bize ne demeyi empoze etmeden önce bu fikri kendiniz benimseseniz iyi olur.
Yaptığınız şey nefret söylemi hanımefendi.Bu da hepimizi ilgilendirir.Yeter artık bı kendinize gelin siz ve sizin gibiler.Dunyanin bütün derdi bitti makyaj yapan erkekler kaldı dimi.Nefret söylemlerinizi kendinize saklayın.

Korkunç, tiksinc, iğrenç bulduğunuz erkeklerden uzak durursunuz olur biter. İnsanları yargılamak erkeklerin bakımlı, makyajlı olmasından daha korkunç ve dünyaya daha fazla zarar veriyor emin olun. Birde yaşamak istemiyorum falan yazmışsınız, yaşamayın o zaman napalim.

Mukremin ve turevleri bakiyolar bu kilikta para kazaniyolar ondan oyleler bence.. ha buarada kerimcan vs geldikleri yerlere kendileri gelmedi dimi? Onlara yardim eden birileri oldu, bu sekilde yozlastiriyolar sonraki nesilleri. Ornek aldiklari onlar var…eskiden metroseksuel erkek vardi, yeni dunya duzeninde cinsiyetsizlik diye bir kavram var.. arastirin gorunen bu sadece arkasinda cok daha baska seyler oldugunu goreceksin..

Kendini gerçekten erkek gibi hisseden biri protez tırnak vs takar mı sizce?? Etrafınızdan eşinizden dostunuzdan pay biçin

Non binary'den haberiniz var mi?

Eee bundan size ne? İzlemek ve bakmak zorunda değilsiniz. Size zararı ne

Bize ne size ne...
Saklayamam, kalkıp bunun için konu açmam ama fikir beyan edebileceğim özgür bir platformda düşüncelerimi açıkça belirtmekten çekinmem. Hepimiz birbirimize görünmez zincirlerle bağlıyız ve hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var. He kendi dünyasında elbetteki kimin ne yaşadığı sadece kişinin kendisini ilgilendirir. Ama çoğunluğun, daha cinsel kimliğini kazanmamış çocukların! gözü önünde arafta kalmış insanları görmek hoşuma gitmiyo bu kadar basit. Selin Ciğerci'ye saygım var ama Kerimcan'a yok ok.

Makyajın bakımlı olmanın cinsiyeti yoktur .
Kendinizi ait hissetmediğiniZ bir bedende dogsaydiniz anlayabilirdiniz ,anlamayın bosverin saygı duyun mesela biz saygi duyuyoruz bunun için ölmek mi istiyorsunuz sizin gibi zorba düşünceler bana tiksinc geliyor

Kendini gerçekten erkek gibi hisseden biri protez tırnak vs takar mı sizce?? Etrafınızdan eşinizden dostunuzdan pay biçin
Peki kendini kadın gibi hisseden sakal bırakır mı? Erkek gibi giyinir mi? Önce ne dediğimi algılayın sonra cevap verin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…