- 21 Ağustos 2014
- 730
- 1.476
- 313
Çok pardon şu durumda benim yorumumdan size ne? Bize ne demeyi empoze etmeden önce bu fikri kendiniz benimseseniz iyi olur.Diyelim ki özentilik
Yine aynı kapıya çıkıyoruz
Bize ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok pardon şu durumda benim yorumumdan size ne? Bize ne demeyi empoze etmeden önce bu fikri kendiniz benimseseniz iyi olur.Diyelim ki özentilik
Yine aynı kapıya çıkıyoruz
Bize ne?
Üstteki cevabım aynı şekilde sizede.Diyelim ki özenti.E ondan da sizene.Yahu cidden sizene.Ne biçim insanlarsiniz.İsiniz gücünüz milletin yatak odası.
Yaptığınız şey nefret söylemi hanımefendi.Bu da hepimizi ilgilendirir.Yeter artık bı kendinize gelin siz ve sizin gibiler.Dunyanin bütün derdi bitti makyaj yapan erkekler kaldı dimi.Nefret söylemlerinizi kendinize saklayın.Çok pardon şu durumda benim yorumumdan size ne? Bize ne demeyi empoze etmeden önce bu fikri kendiniz benimseseniz iyi olur.
Allah başka dert vermesin. İşsiz misiniz?Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum
Kendini gerçekten erkek gibi hisseden biri protez tırnak vs takar mı sizce?? Etrafınızdan eşinizden dostunuzdan pay biçinÇift cinsiyete saygım sonsuz, alnının akıyla seçimini yapıp cinsiyet değiştirene saygım sonsuz. Ama kimse kusura bakmasın erkek gibi görünüp protez tırnak takana ve türevlerine saygı duyamam. Önceden bu sadece hormonlarla ilgili bir durumdu. Şimdiyse özentilik ile alakalı daha çok.
Non binary'den haberiniz var mi?Çift cinsiyete saygım sonsuz, alnının akıyla seçimini yapıp cinsiyet değiştirene saygım sonsuz. Ama kimse kusura bakmasın erkek gibi görünüp protez tırnak takana ve türevlerine saygı duyamam. Önceden bu sadece hormonlarla ilgili bir durumdu. Şimdiyse özentilik ile alakalı daha çok.
Eee bundan size ne? İzlemek ve bakmak zorunda değilsiniz. Size zararı neKadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
Acilen psikolojik destek almalısınızBunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum
Saklayamam, kalkıp bunun için konu açmam ama fikir beyan edebileceğim özgür bir platformda düşüncelerimi açıkça belirtmekten çekinmem. Hepimiz birbirimize görünmez zincirlerle bağlıyız ve hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var. He kendi dünyasında elbetteki kimin ne yaşadığı sadece kişinin kendisini ilgilendirir. Ama çoğunluğun, daha cinsel kimliğini kazanmamış çocukların! gözü önünde arafta kalmış insanları görmek hoşuma gitmiyo bu kadar basit. Selin Ciğerci'ye saygım var ama Kerimcan'a yok ok.Yaptığınız şey nefret söylemi hanımefendi.Bu da hepimizi ilgilendirir.Yeter artık bı kendinize gelin siz ve sizin gibiler.Dunyanin bütün derdi bitti makyaj yapan erkekler kaldı dimi.Nefret söylemlerinizi kendinize saklayın.
Makyajın bakımlı olmanın cinsiyeti yoktur .Kadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
Peki kendini kadın gibi hisseden sakal bırakır mı? Erkek gibi giyinir mi? Önce ne dediğimi algılayın sonra cevap verin.Kendini gerçekten erkek gibi hisseden biri protez tırnak vs takar mı sizce?? Etrafınızdan eşinizden dostunuzdan pay biçin