• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok pardon şu durumda benim yorumumdan size ne? Bize ne demeyi empoze etmeden önce bu fikri kendiniz benimseseniz iyi olur.
Yaptığınız şey nefret söylemi hanımefendi.Bu da hepimizi ilgilendirir.Yeter artık bı kendinize gelin siz ve sizin gibiler.Dunyanin bütün derdi bitti makyaj yapan erkekler kaldı dimi.Nefret söylemlerinizi kendinize saklayın.

Korkunç, tiksinc, iğrenç bulduğunuz erkeklerden uzak durursunuz olur biter. İnsanları yargılamak erkeklerin bakımlı, makyajlı olmasından daha korkunç ve dünyaya daha fazla zarar veriyor emin olun. Birde yaşamak istemiyorum falan yazmışsınız, yaşamayın o zaman napalim.

Mukremin ve turevleri bakiyolar bu kilikta para kazaniyolar ondan oyleler bence.. ha buarada kerimcan vs geldikleri yerlere kendileri gelmedi dimi? Onlara yardim eden birileri oldu, bu sekilde yozlastiriyolar sonraki nesilleri. Ornek aldiklari onlar var…eskiden metroseksuel erkek vardi, yeni dunya duzeninde cinsiyetsizlik diye bir kavram var.. arastirin gorunen bu sadece arkasinda cok daha baska seyler oldugunu goreceksin..

Çift cinsiyete saygım sonsuz, alnının akıyla seçimini yapıp cinsiyet değiştirene saygım sonsuz. Ama kimse kusura bakmasın erkek gibi görünüp protez tırnak takana ve türevlerine saygı duyamam. Önceden bu sadece hormonlarla ilgili bir durumdu. Şimdiyse özentilik ile alakalı daha çok.
Kendini gerçekten erkek gibi hisseden biri protez tırnak vs takar mı sizce?? Etrafınızdan eşinizden dostunuzdan pay biçin

Çift cinsiyete saygım sonsuz, alnının akıyla seçimini yapıp cinsiyet değiştirene saygım sonsuz. Ama kimse kusura bakmasın erkek gibi görünüp protez tırnak takana ve türevlerine saygı duyamam. Önceden bu sadece hormonlarla ilgili bir durumdu. Şimdiyse özentilik ile alakalı daha çok.
Non binary'den haberiniz var mi?

Kadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım 😢😢 yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
Eee bundan size ne? İzlemek ve bakmak zorunda değilsiniz. Size zararı ne

Bize ne size ne...
Yaptığınız şey nefret söylemi hanımefendi.Bu da hepimizi ilgilendirir.Yeter artık bı kendinize gelin siz ve sizin gibiler.Dunyanin bütün derdi bitti makyaj yapan erkekler kaldı dimi.Nefret söylemlerinizi kendinize saklayın.
Saklayamam, kalkıp bunun için konu açmam ama fikir beyan edebileceğim özgür bir platformda düşüncelerimi açıkça belirtmekten çekinmem. Hepimiz birbirimize görünmez zincirlerle bağlıyız ve hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var. He kendi dünyasında elbetteki kimin ne yaşadığı sadece kişinin kendisini ilgilendirir. Ama çoğunluğun, daha cinsel kimliğini kazanmamış çocukların! gözü önünde arafta kalmış insanları görmek hoşuma gitmiyo bu kadar basit. Selin Ciğerci'ye saygım var ama Kerimcan'a yok ok.

Kadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım 😢😢 yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
Makyajın bakımlı olmanın cinsiyeti yoktur .
Kendinizi ait hissetmediğiniZ bir bedende dogsaydiniz anlayabilirdiniz ,anlamayın bosverin saygı duyun mesela biz saygi duyuyoruz bunun için ölmek mi istiyorsunuz sizin gibi zorba düşünceler bana tiksinc geliyor

Kendini gerçekten erkek gibi hisseden biri protez tırnak vs takar mı sizce?? Etrafınızdan eşinizden dostunuzdan pay biçin
Peki kendini kadın gibi hisseden sakal bırakır mı? Erkek gibi giyinir mi? Önce ne dediğimi algılayın sonra cevap verin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back