• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun çözümü çok basit, ayna karşısında yüksek sesle içiniz rahatlayana kadar “bana ne” diyorsunuz. Bi salın ya, sizi ne ilgilendiriyor. Bu insanlar sizi sosyal medyadan bulup taciz mi ediyor, zorla arkadaş mı olmak istiyorlar, peşinizi mi bırakmıyorlar. Ay banane deyip geçmek niye bu kadar zor. Kendi içinizden bi b.ka benzemiyorlar diye söylenebilirsiniz bile, ama bunu nefret söylemine çeviremezsiniz. Kendi çocuğunuz böyle olursa dert edersiniz, şuan sizlik birşey yok ortada.

Bunun çözümü çok basit, ayna karşısında yüksek sesle içiniz rahatlayana kadar “bana ne” diyorsunuz. Bi salın ya, sizi ne ilgilendiriyor. Bu insanlar sizi sosyal medyadan bulup taciz mi ediyor, zorla arkadaş mı olmak istiyorlar, peşinizi mi bırakmıyorlar. Ay banane deyip geçmek niye bu kadar zor. Kendi içinizden bi b.ka benzemiyorlar diye söylenebilirsiniz bile, ama bunu nefret söylemine çeviremezsiniz. Kendi çocuğunuz böyle olursa dert edersiniz, şuan sizlik birşey yok ortada.
Sokakta makyajlı erkekler kovalıyor olsa neyse

Sokakta makyajlı erkekler kovalıyor olsa neyse
Yani neler okuyoruz, görüyoruz haberlerde. Valla ellerine bıçak, pala hatta kılıç alacaklarına makyaj fırçası alsınlar. Farla, rimelle kovalanmayı tercih ederim içinde bulunduğumuz duruma bakınca.

Yani neler okuyoruz, görüyoruz haberlerde. Valla ellerine bıçak, pala hatta kılıç alacaklarına makyaj fırçası alsınlar. Farla, rimelle kovalanmayı tercih ederim içinde bulunduğumuz duruma bakınca.
Al benden de o kadar. Bizi ilgilendirmeyen şeylere burnumuzu sokmamayi bi ogrenebilsek...

Sanki kadın yaratıldı beri fıtratında Mac face&body kullanmak varmış gibi makyajin kadina ait olduğunu düşünüyorsunuz.

Sürme çeken bir peygamber var, sünnet bu.

Herkes kendi işine baksın. Cahilliği bıraksın.

Dolup taşan, kontrol edilmez bir öfkeniz varsa öldürülen kadınlar için harcayın bunu.

Kadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım 😢😢 yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
Size ne yahu? Sizi ne ilgilendirir bu?! Görmek istemiyorsanız engelle butonu var engelleyin geçin. Ayrıca homoseksüelliğin bir tedavisi de yok bu nasıl bir cahillik inanamıyorum. Her gay erkek kadın her lezbiyen kadın da erkek olmak zorunda değil. Bireyler kendi bedenlerinde mutluysa bu onları alakadar eder. Sürekli ona buna karışmaktan nefret kusmaktan vazgeçin artık. Herkes kendi hayatından mesuldür. Kaldı ki adam gay bile olmayabilir sadece makyaj yapmaktan hoşlanıyordur belki, bu onun yakınlarını ve onu alakadar eder. Size ne? Tekrar ediyorum ENGELLE butonu var ya onu kullanın çok rahatsız oluyorsanız.

Çift cinsiyete saygım sonsuz, alnının akıyla seçimini yapıp cinsiyet değiştirene saygım sonsuz. Ama kimse kusura bakmasın erkek gibi görünüp protez tırnak takana ve türevlerine saygı duyamam. Önceden bu sadece hormonlarla ilgili bir durumdu. Şimdiyse özentilik ile alakalı daha çok.

Çift cinsiyete saygım sonsuz, alnının akıyla seçimini yapıp cinsiyet değiştirene saygım sonsuz. Ama kimse kusura bakmasın erkek gibi görünüp protez tırnak takana ve türevlerine saygı duyamam. Önceden bu sadece hormonlarla ilgili bir durumdu. Şimdiyse özentilik ile alakalı daha çok.
Diyelim ki özentilik
Yine aynı kapıya çıkıyoruz
Bize ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back