Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😊😊😊 Yanlız siz bir gruba nefret söylemi ile konu açtınız. Yani kendinizce bir yorum yaptınız da biz gelip sizin herhangi bir konuda yorumunuzu bulup kendi doğrularımızı empoze etmedik

Bi bitseniz mi artık derken?? Diğer insanların yaşam tarzlarına hakaretler ederek nefret etmeyenler olarak mı bitelim sizce? Kusura bakmayın da bir gider bin geliriz.
Siz başkalarına nefret kusmakta özgürsünüz ama bu tavrınıza tepkili olanlar bi bitse düşüncesindeyseniz lütfen bu konuda yardım alın. Gerçekten durumun farkında olmanızı isterim.

İnsanların size yazdıklarını derleyip toplayıp onlara yönelerek yazmanız ve üstüne bir de nokta koymanız sizi bir tartışmada haklı çıkarmaz. Sadece yerinizde sabit kaldığınızı, olumlu ya da olumsuz bir eldeniz olamadığını gösterir

Son olarak gördüğüm kadarıyla konunuza yazan hiç kimse kendisini mükemmel insan ilan etmedi. Tepkiler açtığınız konuyla ilgili. Diğer insanlara nefret söyleminde bulunduğunuz için insanların sizin hatalarınızı size hatırlatması başka şey, sizin bunu yapanların neden yaptığını algılayamayıp kendi mükemmelliklerini ilan ettiklerini sanmanız çok farklı bir yanlış.
Algılarınızda çok büyük yanılgılar var. Görebilmenizi isterim.
Konu benim mi bir daha bak istersen😊

Tabi tabi insanları eski konusundaki oğluşu ve hayırsız babasıyla vurmaya çalışmak pardon sen vurmazsın empati yaptırmaya çalışmak yermek ve kınamakla eş değer değil. Hadi bebeğim sen diyetine devam et. Kapa artık beninle mevzunu.
Konunun hanımefendinin diyetiyle ne alakası var. Sacmaladiniz iyice 🤯

Sizleri de savunduklarınız bulmaz umarım😉 bendeki ihtimaller kadar sizdeki ihtimalleri de düşünün.
Kocam gay değil bildiğim kadarıyla. Çocuğum yok yapmayı düşünmüyorum ama olursa ve cinsel yönelimleri farklı olursa şanslı olur çünkü kendisini hormon tedavileriyle düzeltebileceğini düşünen bir ailesi olmaz. Konu hakkında yetkin, bilgili, destekleyici bir aileye doğmuş olur.

Konunun benim oğlumla ve babasıyla da alakası yoktu ama kendisi bunu yaptı ona da aynı tepkiyi verdiniz mi? Çifte standartçılar.
Galiba eşiniz zorba birisi, oda oğlunuz öyle olmasın demiş. Yani eşiniz norrrrmal bir erkek, sizin kinadiklarinizdan değil ama kötü bir adam demek istemiş. Haksız degilki.

Galiba eşiniz zorba birisi, oda oğlunuz öyle olmasın demiş. Yani eşiniz norrrrmal bir erkek, sizin kinadiklarinizdan değil ama kötü bir adam demek istemiş. Haksız degilki.
Ama errkek işte. Bol R li olunca yaptıkları çok göze batmıyor, dışlanmıyor fişlenmiyor. Adamın rahatı yerinde, bol R li bir şekilde dolaşıyor sokakta.

onlar neden bakım yapmasın , yaptırmasın ki ?
bazıları abartıyor ama o da onların tercihidir.
bakımlı olmak ve güzel kokmak onların da hakkı :KK70:

İşte görsen kelli felli adamlar ne makyaj yaparlar ne bişe evlilerdir muhtemelende ama işte asansörde yiyişmeceler 🤣
Bunu doğru bulduğumu söyleyen kim?
Nasıl göremedim ben bu iyi niyeti tüh🤦🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X