Sosyal medya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her paylaşımda kavgalarımız çok sıkta atmam
Bi insan eşiyle olan kavgasını neden paylaşır ki? Ve ne şekilde paylaşıyorsunuz? Sosyal medya dediğiniz güzel anları paylaşmak için vardır. Ülke de olan kötü durumlar haricinde kişinin aile içinde ki sorunları, kavgaları paylaşması bana saçma geliyor. Kimse terapist değil kimse yaşadığınızı anlayamaz. Herkese göstermeniz de çok yanlış. O yüzden beğenmeyenlere hak veriyorum.

Bende evliliği kötü olup iyiymiş gibi davranan arkadaşlarımın hikayelerini beğenmiyorum. Bu kimi kandırıyor lan falan oluyorum
Aynen budur. Zaten normal hayatta kavga edecek insanlar nazar falan diye kendine bahane arıyorlar.
Bir koca bizde yok tek evli biz değiliz, en mükemmel çocukları da doğurmadık. Kim görüp neden nazar değdirsin.
zaten sorunları olan insanların bahanesi bana göre

laf soktu Kezban
Neyse gerçek yüzünüzü gösterdiğiniz için ve arkadaşlarınızı haklı çıkardığınız için sağolun. Tek bir soruma kezban cevabını vermeniz kişiliğinizi ortaya koyuyor zaten. Kavga kısmını yanlış anlamış olabilirim keşke düzgün şekilde belirtebilseydiniz ama kavgacı kişiliğiniz olduğu için tepkiniz normal.

Son düzenleme:
Kavgayı paylaşan kim siz ne anlatıyorsunuz?

Eşiyle kavgasını atan kimmiş ? Sen önce okuduğunu anla sonra laf sok hangi akıllı kavgasını paylaşır

laf soktu Kezban
valla bence sacma sapan bir insansin ondan begenmiyorlar. ayrica zirt pirt kavga ettiğin kocan varsa niye sosyal medyada qsk pozları paylasip duruyorsun? paylaşmayinca hic kavga etmez misin? kkda yazan tanimadigin kadinlara bile agresif cevaplar vermissin, esine de boyleysen adamla tabii kavga edersiniz.

*eskiden benim de paylasinca- birilerine anlatınca sacma sapan gerildigimiz bir iliskim vardi , nazara baglardim. seni anlamiyor degilim. ama o zaten iliskimin sacma bir iliski olmasindan kaynaklaniyormus. ayrildim kurtuldum:) simdi hayatimdaki insani da sevgiyle paylaşırım, taniyan dostlara överim de kavga mavga etmeyiz arkasindan.

Senin kadar saçma olmadığıma sevindim akşama kadar burada sevgilini anlatıp duruyorsun buldumcuklar gibi hiç mi sevenin olmadı hayatında tek insan oymuş gibi kim nerde bi eş sevgili ex konusu açsa hayatımdaki kişi diyerek konuya dalıyorsun ) sıkı tut o da bırakıp gitmesin

Ben okuduğumuda ne yazdığımıda çok iyi anlıyorum da sizde eksiklikler var gibi
Çirkinleşmeden yorum yapamıyorsunuz belli ki ancak en başta anlamadığım için konu üzerinden alıntı yaparak sordum;
'' kavgalarınızı mı paylaşıyorsunuz? '' diye. Kezban cevabı nerden çıktı onu hiç anlamadım zaten. Hayır bana '' yanlış anladınız '' diye cevaplamak yerine tartışma yolunu tercih ediyorsanız sizin arkadaşınızın olması bile mucize.
Ayrıca noktalama işaretler nedir bilmiyorsunuz. Türkçe'yi katletmişsiniz anlaşılmaması normal.

yok gitmez sen rahat ol
bak onca kem gözlü kadinin oldugu sitede nelerini paylasiyorum, adam nerelerden tasindi da herkesin kacip gitmeye calistigi ulkeye aşki icin. ona bile nazar degmedi, daha kavgasını etmedik. degse bana nazar degerdi
senin gecimsizliginle, "su sunu begendi bu bunu begenmedi demek ki bilerek yapti" gibi küçük fesat hesaplarinla kocani da biktirdin ki demek ki adam her paylaşımından sonra kavga edip duruyor

ekleme; konudan engellendigim icin cevap atamiyorum. kalan arkadaslara sabirlar

Hahaha kudur baby kocam kendi seçiyor aşkım bunu paylaşalım diye :). Bak kocam diyorum 3 günlük sevgili değil yani

İyi bu da sana ders olsun anlamadan dinlemeden dalmazsın :) tabi ders alırsan

canim sacma seyler takilma bunlara.bende baskasinin kocasiyla olan fotolarini begenmem yani adami begeniyomus gibi olur ayiptir derim belki boyle dusunuyodur arkadaslaein

Herkesin gorusune saygim var oncelikle onu belirterek yorumları okuduğumda yanlış anlaşıldığını düşünüyorum sen senin gibi başka bu sekilde düşünen varmi onu merak etmişsin var hayatım bende senin gibi kötü enerjili insanlarin tesiri ile olumsuzluk yasanildigina şahit oluyorum ama bosver takılma paylasim yapmayi seviyorsan paylaş gitsin gözü olanın gözü çıksın de geç

canim sacma seyler takilma bunlara.bende baskasinin kocasiyla olan fotolarini begenmem yani adami begeniyomus gibi olur ayiptir derim belki boyle dusunuyodur arkadaslaein
Ben beğenip beğenmemekten ziyade akşamında olan kavgaya takılıyorum genelde zaten kendimi paylaşırım kocamı ayda yılda bir o zaman da kavga gürültü oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…