Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sizin düşünceniz ama nazar da varYa her işi nazara bağlayanları anlamıyorum ben biraz da komik geliyor, bir arkadaşım var zaten bağışıklığı düşüktür kolay hastalanır geçen Ajda bilezik aldı kendine artık takmıyorum dedi neden dedim takınca nazara geldim rahatsızlandım dedi gülesim geldi benim.
Bir arkadaşım nişanlısıyla 3 gün iyiyse 4 gün kavgalı zaten geçenlerde kavga etmişler yine, fotoğraf paylaştım o gün nazar değdi ondan oldu dedi ona da baya güldüm.
Yani her şeye nazar demeyin lütfen kimse aslında o kadar da çok sizin hayatlarınızı umursamıyor.
Rahatsız oluyorsanız kapatın ama nazar değen birilerinin olduğunu düşünmüyorum ben
Kıskanılası bir hayatım var demedim herkeste beni kıskanıyor gözü bende demedim başıma geleni anlattım hep mi böyle denk gelir dedim kıskanmayı nerden çıkardınız ?Cok mu kiskanilasi bir hayatiniz var peki?
Ben kendi acımdan sevdiğim insanları arkadaş gördüklerimi beğeniyorum önemli değil ama insan karşılık bekliyorBu neden önemli ki beğeni almak yani? O zaman birşey paylaşmadan önce sosyal medya yokken herkes eşiyle mükkemel mi anlaşıyordu?
Mutlu olacaksan evet diyeyim de susBelli oldu nedeni
Saçma dediğiniz ne paylaşıyosunuz merak ettim. Bir de insan neden saçma olduğunu düşündüğü şeyleri paylaşır kinerde saçma bir paylaşım yapsam en yakın bildiklerim o paylaşımı beğenirler .
Normal paylaşımıma göre o kişinin o paylaşımı beğenmesi saçma geliyor mesela en son en yakın gördüğüm kişi ayda yılda bir foto beğendi o da neydi ben bile unuttum muhtemelen manzaradır doğa da çekilmişSaçma dediğiniz ne paylaşıyosunuz merak ettim. Bir de insan neden saçma olduğunu düşündüğü şeyleri paylaşır ki
İster bayıl ister ayıl ferihacımAyyy bayılacammmm oturup çetele mi tutuyorsunuz cidden ya .
Ayyy bayılacammmm oturup çetele mi tutuyorsunuz cidden ya .
Anlatma böyle şeyler linçlerler :)) güya kendileri nazara inanmıyormuşValla ben nazara inanıyorum kim ne derse desin.Beyaz tenliyim ve güneş kremini ilk sürdüğüm zaman iyice beyazlıyorum.
Yazın işte çalışırken erken saatte çıkıyorduk bende güneş kremimi yeniliyordum iş yerinde arkadaki aynadan, diğerleri de görüyordu birkaçı sanki kokoşmuşum gibi yorumlar yapıyordu ''Kızz ne o öyle süt gibi olmuşsun iyice , yine mi süsleniyorsun'' vs. şaka kisvesi altından.Sonra ne hikmetse benim cildim bir anda bozuldu alerji gibi kırmızı kırmızı sivilceler çıktı geçmedi bir türlü. Bazı insanların gerçekten gözü var ben ergenlikte bile böyle sivilcelenme yaşamamıştım.Çevremdeki çoğu kişi de nazara geldiğimi söyledi zaten.
Neyseki doktora gittim şimdi maşallah kem gözlere bebek gibi cildim var.Bazıları sanıyor ki herkes kendileri gibi dikkat çekmiyor, bu olay dışında yüzüme yüzüme seni kıskanıyorum diyen kaç kere oldu.
Güvendiğim insanlar bile aynı şeyi söyledi herkesle aynı inançta olmak zorunda değiliz umrumda değiller vallaAnlatma böyle şeyler linçlerler :)) güya kendileri nazara inanmıyormuş
laf soktu Kezbanİnstagrama eşinizle olan kavgalarınızı mı atıyorsunuz?
Nazar neden degiyor o vakit kiskancliktan soz etmiyorsaniz?Kıskanılası bir hayatım var demedim herkeste beni kıskanıyor gözü bende demedim başıma geleni anlattım hep mi böyle denk gelir dedim kıskanmayı nerden çıkardınız ?
Sen beni kıskanamazsın zaten ötede oynaNazar mazar onu bilemeyeğim de böyle düşünenler yüzünden sosyal medyada bile rahat edemiyoruz.
Kocamı koydum beğenmedi çocuğumu koydum beğenmedi diyenler yüzünden storileri açmıyorum artık. Magazin, komedi hesaplarına falan bakıp çıkıyorum.
Daha önce birçok kişinin storileri beğenilmiyor diye kıskanıldıklarını düşündükleri paylaşımlarını gördüm. Kız sizi niye kıslanalım zort yani.