sosyal medya kitap uyglamasından biriyle tanıştım ve sonrasında bu oldu

Yani okuduğum konularınız içinde en zararsız bu gibi geldi çünkü kabul etmiş ağzının payını bence gelsin bakın

Sürekli rahatsız oluyorum diye diye niye devam ettiniz ? 1gecede ne yakınlığı

Fazla mı ciddiye almışsınız?

Kız düşürmek için, bu kadar kitap okuyan biri rolü yapmadığı nerden malum? Kendimle uğraşıyorum= mast. yapıyorum.

40 yaşında adama çocuk diyorsunuz siz de

Adamın canı sıkılmış gırgır yapmış çokta şaaaapmamak lazım
Bu arada kitap okuyan birisi olarak kelime anlamlarını öğrenmenizi tavsiye ederim. Misal;

Çocuk, bebeklik ile ergenlik arasındaki gelişim döneminde olan insanı ifade eder. Çocukluk dönemi, genellikle konuşma ve yürüme yeteneklerinin kazanılmasıyla başlar ve cinsel gelişimin başladığı ergenlik dönemine kadar devam eder.

40 yaşındaki bir insan çocuk değildir

Ceren abla sen biraz aranıyorsun gibi geldi sanki bana

Ah Ceren ah.
Bu kafayla başına bi iş alma, senin için öncelikli dileğim bu.
Sevmek, sevilmek, hayatında birinin olması isteklerini anlıyorum ama bu şekilde olmaz, ne olur bunu anla. Saf ve iyi niyetli birisin, arayış da var, haliyle göremiyorsun şu saçmalıkları. Gırgır şamata yapılsa da inan senin iyiliğin için konuşuyor millet.
Abazan, arsız, basit, pespaye tipleri ciddiye alıp, muhatap alıp kendine şu muameleleri yaptırma artık, lütfen ya.

Aynı uygulamayı kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım tabi insanın ne amaçla kullandığı da önemli.

Yoo yaa o adamdan bir halt olmaz;zaten yukarda yazmisim degisik bir kelime kullsndi igrenclesilmémistir umarim mesajlari ozellestireyim en iyisi ya da hic vevap vermeyeyim

Tinder kitap uygulamasi mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…