• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal hizmetler

ayy canım yaa :14:off çok özür dilerim ben yaa:14: ne olur kusuruma bakma:14: Allah çok büyük canım bebeğin de olacaktır inşallah... yarana tuz bastım galiba özür dilerim:14:

tatlım bozmadın moralimi inşallah o da olucakta daha evlenmedik sevdiceğimle bu sene evlenicez inşallah :9:
inşallah olucak bide ikiz olucak inşallah :16::16::16:

tatlım bozmadın moralimi inşallah o da olucakta daha evlenmedik sevdiceğimle bu sene evlenicez inşallah :9:
inşallah olucak bide ikiz olucak inşallah :16::16::16:

ayy canım yaa sen öyle yazınca bebeğin olmuyor diye düşünmüştüm:26:.. seni üzdüm sandıydım ben de üzüldüm:25:...

demek bu sene evleniyorsunuz :):nazar::nazar::16: çok güzel canım yaa çok sevindim valla :):nazar::nazar::16: Allah gönlünüze göre versin :) Allah kavuştursun sizi :) Hayırlısıyla kurun yuvanızı :) inşallah ikiz olur bebekleriniz de :) sen burada bize güzel haberlerini verirsin hep birlikte seviniriz inşallah :):54::54::16::nazar::nazar::nazar:

[sıze=2]ayy canım yaa sen öyle yazınca bebeğin olmuyor diye düşünmüştüm[/sıze]:26:[sıze=2].. Seni üzdüm sandıydım ben de üzüldüm[/sıze]:25:[sıze=2]...

Demek bu sene evleniyorsunuz :):nazar::nazar::16: çok güzel canım yaa çok sevindim valla :):nazar::nazar::16: Allah gönlünüze göre versin :) allah kavuştursun sizi :) hayırlısıyla kurun yuvanızı :) inşallah ikiz olur bebekleriniz de :) sen burada bize güzel haberlerini verirsin hep birlikte seviniriz inşallah :):54::54::16::nazar::nazar::nazar:
[/sıze]

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16::52::52::52::52::52::52::52:

Back