- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
sosyal hizmetlerde sadece ek bilgin olur
iş anlamında okul öncesi çok okuyan olsa bile unutma ki artık okul öncesi eğitimde zorunlu hale gelmeey başladı.iş bulman daha kolaylaşır.yine kendini geliştir sosyal hizmetlerde aö bölümü var onu oku ama ben yerinde olsam okul öncesinde geliştriridim kendimi
merhaba arkadşım sosyal hizmetler benim hedefimdi ilk yıl gelmedi tekrar denedim olmadı başka bölüme gittim ama hala aklımda bi kere iş imkanı çok geniş atanması kolay die söyleniyorn 60 ile atanan bile varmış 2 yıl öncesinden bahszediyorum..bence bu bölümü okumalısın ama çok çalışman lazım puan epey iyi..
okul öncesi zaten en çok istediğim bölümdü ama rehber hocası iş yok sosyal hizmetler daha iyi dedi diye onu da düşünmeye başladım.. peki okul öncesinde kendimi nasıl geliştirebilirim??? bilgi verir misiniz?
benimde en istediğim bölümde 5 puanla gazi ünv kaçırdım
rehber hocan iş yok dedi ama şöle gözünün önüne getir
artık anaokulu bile zorunlu hale gelicek bu bir ve bayanlar artık hem çalışıp hem çocuk sahibi oluyolar o yüzden kreşler ve oyun kulüpleri kuruluyo.daha yeni habrlerde izledim en küçük 3 yaşından itibaren kabul ediliyo çocuklar kreşlere.
kendini geliştirmeye gelince.artık kreşlerde drama ing dersleri veriliyo bunların dersini alabilirsin.aöden ing okuyabilirsin.yada sosyoloji okuyabilirsin ayrıca.yada işletme okuyup kendi kreşini açabilirsin.
okul öncesi yetişme çağındaki bi çocukla ilgilenmek demek onun gelişimi sağlaman deemk eğer bunları yapıyosan o zman kendinide geliştirmen gerek ve bunun bi sürü yolu var
kpss ye gelince okulöncesi öğretmenliği taban ve tavan puanları
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama.php?arama=4175 (nitelik kodu 4175tir)
sosyal hizmetler taban tavan puanları
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama.php?arama=4177 (nitelik kodu 4177 dir)
çok teşekkür ederim :)) zaten üniversiteye yazıldıktan sonra aöf.den de bir bölüm okumak istiyordum. eğer okul öncesi olursan (İNŞALLAH) sosyoloji,ingilizce ya da işletmeyi düşüncem :) tavsiyeleriniz için çok saolun :) ama hani ben eşit ağırlık öğrencisi olduğum için ingilizceye yazılamayabilirim ama üniversite okurken dil kurslarına yazılıp ingilizcemi o şekilde geliştiririm açık öğretimden de sosyoloji ya da işletme okurum :) tabii kısmet ama inşallah olur :)
canım aklında var işte bak tamam okudun say
yolunu çizebiliyosun.benim bunlardan 2.sınfta haberim oldu
şimdi 2 diplomam var bi ara dershanede çalştım sosyoloji ve felsefe çıkışlılar rehber oluyo bilgin olsun2 ay falan dedim acaba bi de onamı yazılsam
Özel sektör şansı sıfır. Devlet memurluğu mümkün.
Ama insanlar 2. üni. olarak seçiyorlar bu bölümü.
Mesela benim en yakın arkadaşım; sosyoloji + sosyal hizmetler yaptı. Durumu muallak.
Daha tatminkar bir bölüm seçmeni öneririm..:)
çok saol canım :)
bu arada tebrik edrim senine güzel iki üniversite okumuşsun :) hem yazıl onada canım yaa 3 tane olur
saol canım ama yo kartık 3.yü kaldıramam yeter
hiçbişey cnm ne demek :)
o zaman kpss.de başarılar sana cnm :) anladığım kadarıyıyla sınavına hazırlanıyorsun galiba :)
saol canım bakalım elimizden geldiğince yapıyos bişiler
mat yapabilirsen zihinsel engelliler derim ben..onun da geleceği parlak..ayrıca okul öncesi çok revaçta bir meslek hem artık zorunlu hale gelecek
Allah yolunu açık etsin canım inşallah olur yaa :) Dua edeceğim sizin için :) Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın :) Gönlünüze göre versin inşallah
yolda bir ufaklık mı var ne ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?