• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal hizmetler

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
merhabalar
ben pazartesi benim geçen yıl mezun olduğum okula gittim... rehber hocamla konuştum. bana okul öncesini önermedi... çok okuyan var sosyal hizmetle iyi dedi... kendini geliştir bu bölümde... gönüllü çalış,seminerlere katıl,üni.de hocaların asistanlığını yap cv.ne eklenir okul bitince iş bulma ihtimalin çok yüksek dedi... sizcee bu doğru mu??? bölümü araştırdım aslında güzel bir bölüme benziyor ama bana yardımcı olur musunuz???? :///

sosyal hizmetlerde sadece ek bilgin olur :34:
iş anlamında okul öncesi çok okuyan olsa bile unutma ki artık okul öncesi eğitimde zorunlu hale gelmeey başladı.iş bulman daha kolaylaşır.yine kendini geliştir sosyal hizmetlerde aö bölümü var onu oku ama ben yerinde olsam okul öncesinde geliştriridim kendimi :6:

merhaba arkadşım sosyal hizmetler benim hedefimdi ilk yıl gelmedi tekrar denedim olmadı başka bölüme gittim ama hala aklımda bi kere iş imkanı çok geniş atanması kolay die söyleniyorn 60 ile atanan bile varmış 2 yıl öncesinden bahszediyorum..bence bu bölümü okumalısın ama çok çalışman lazım puan epey iyi..

sosyal hizmetlerde sadece ek bilgin olur :34:
iş anlamında okul öncesi çok okuyan olsa bile unutma ki artık okul öncesi eğitimde zorunlu hale gelmeey başladı.iş bulman daha kolaylaşır.yine kendini geliştir sosyal hizmetlerde aö bölümü var onu oku ama ben yerinde olsam okul öncesinde geliştriridim kendimi :6:

okul öncesi zaten en çok istediğim bölümdü ama rehber hocası iş yok sosyal hizmetler daha iyi dedi diye onu da düşünmeye başladım.. peki okul öncesinde kendimi nasıl geliştirebilirim??? bilgi verir misiniz?

merhaba arkadşım sosyal hizmetler benim hedefimdi ilk yıl gelmedi tekrar denedim olmadı başka bölüme gittim ama hala aklımda bi kere iş imkanı çok geniş atanması kolay die söyleniyorn 60 ile atanan bile varmış 2 yıl öncesinden bahszediyorum..bence bu bölümü okumalısın ama çok çalışman lazım puan epey iyi..

evet puanlarına baktım bende bayaa bi yüksek... istediğim iki bölümünde puanı çok yüksek ama inşallah birinden biri olur:16::16:

okul öncesi zaten en çok istediğim bölümdü ama rehber hocası iş yok sosyal hizmetler daha iyi dedi diye onu da düşünmeye başladım.. peki okul öncesinde kendimi nasıl geliştirebilirim??? bilgi verir misiniz?

benimde en istediğim bölümde 5 puanla gazi ünv kaçırdım :14:
rehber hocan iş yok dedi ama şöle gözünün önüne getir :34:
artık anaokulu bile zorunlu hale gelicek bu bir ve bayanlar artık hem çalışıp hem çocuk sahibi oluyolar o yüzden kreşler ve oyun kulüpleri kuruluyo.daha yeni habrlerde izledim en küçük 3 yaşından itibaren kabul ediliyo çocuklar kreşlere.
kendini geliştirmeye gelince.artık kreşlerde drama ing dersleri veriliyo bunların dersini alabilirsin.aöden ing okuyabilirsin.yada sosyoloji okuyabilirsin ayrıca.yada işletme okuyup kendi kreşini açabilirsin.
okul öncesi yetişme çağındaki bi çocukla ilgilenmek demek onun gelişimi sağlaman deemk eğer bunları yapıyosan o zman kendinide geliştirmen gerek ve bunun bi sürü yolu var:34:
kpss ye gelince okulöncesi öğretmenliği taban ve tavan puanları
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama.php?arama=4175 (nitelik kodu 4175tir:34:)
sosyal hizmetler taban tavan puanları
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama.php?arama=4177 (nitelik kodu 4177 dir :34:)

benimde en istediğim bölümde 5 puanla gazi ünv kaçırdım :14:
rehber hocan iş yok dedi ama şöle gözünün önüne getir :34:
artık anaokulu bile zorunlu hale gelicek bu bir ve bayanlar artık hem çalışıp hem çocuk sahibi oluyolar o yüzden kreşler ve oyun kulüpleri kuruluyo.daha yeni habrlerde izledim en küçük 3 yaşından itibaren kabul ediliyo çocuklar kreşlere.
kendini geliştirmeye gelince.artık kreşlerde drama ing dersleri veriliyo bunların dersini alabilirsin.aöden ing okuyabilirsin.yada sosyoloji okuyabilirsin ayrıca.yada işletme okuyup kendi kreşini açabilirsin.
okul öncesi yetişme çağındaki bi çocukla ilgilenmek demek onun gelişimi sağlaman deemk eğer bunları yapıyosan o zman kendinide geliştirmen gerek ve bunun bi sürü yolu var:34:
kpss ye gelince okulöncesi öğretmenliği taban ve tavan puanları
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama.php?arama=4175 (nitelik kodu 4175tir:34:)
sosyal hizmetler taban tavan puanları
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama.php?arama=4177 (nitelik kodu 4177 dir :34:)

çok teşekkür ederim :)) zaten üniversiteye yazıldıktan sonra aöf.den de bir bölüm okumak istiyordum. eğer okul öncesi olursan (İNŞALLAH) sosyoloji,ingilizce ya da işletmeyi düşüncem :) tavsiyeleriniz için çok saolun :) ama hani ben eşit ağırlık öğrencisi olduğum için ingilizceye yazılamayabilirim ama üniversite okurken dil kurslarına yazılıp ingilizcemi o şekilde geliştiririm açık öğretimden de sosyoloji ya da işletme okurum :) tabii kısmet ama inşallah olur :)

çok teşekkür ederim :)) zaten üniversiteye yazıldıktan sonra aöf.den de bir bölüm okumak istiyordum. eğer okul öncesi olursan (İNŞALLAH) sosyoloji,ingilizce ya da işletmeyi düşüncem :) tavsiyeleriniz için çok saolun :) ama hani ben eşit ağırlık öğrencisi olduğum için ingilizceye yazılamayabilirim ama üniversite okurken dil kurslarına yazılıp ingilizcemi o şekilde geliştiririm açık öğretimden de sosyoloji ya da işletme okurum :) tabii kısmet ama inşallah olur :)

canım aklında var işte bak tamam okudun say :34:
yolunu çizebiliyosun.benim bunlardan 2.sınfta haberim oldu :30:
şimdi 2 diplomam var bi ara dershanede çalştım sosyoloji ve felsefe çıkışlılar rehber oluyo bilgin olsun :34: 2 ay falan dedim acaba bi de onamı yazılsam :60:

canım aklında var işte bak tamam okudun say :34:
yolunu çizebiliyosun.benim bunlardan 2.sınfta haberim oldu :30:
şimdi 2 diplomam var bi ara dershanede çalştım sosyoloji ve felsefe çıkışlılar rehber oluyo bilgin olsun :34: 2 ay falan dedim acaba bi de onamı yazılsam :60:

çok saol canım :)

bu arada tebrik edrim seni ;) ne güzel iki üniversite okumuşsun :) hem yazıl onada canım yaa 3 tane olur :34::34::34:

Özel sektör şansı sıfır. Devlet memurluğu mümkün.
Ama insanlar 2. üni. olarak seçiyorlar bu bölümü.
Mesela benim en yakın arkadaşım; sosyoloji + sosyal hizmetler yaptı. Durumu muallak.
Daha tatminkar bir bölüm seçmeni öneririm..
:)

Özel sektör şansı sıfır. Devlet memurluğu mümkün.
Ama insanlar 2. üni. olarak seçiyorlar bu bölümü.
Mesela benim en yakın arkadaşım; sosyoloji + sosyal hizmetler yaptı. Durumu muallak.
Daha tatminkar bir bölüm seçmeni öneririm..
:)

:) peki gerçekten sana göre gelecek vaad eden bölümler neler canım ??
biraz yardımcı olur musunuz? hani önceden istemediğim bölümde okumam diyordum ama şimdi bakınca böyle bir lüksüm yok diye düşünüyorum.. böyle bir lüksü kalmadı kimsenin.. ekmek nerede insanlar oraya yöneliyor... sence neler var cnm ?

mat yapabilirsen zihinsel engelliler derim ben..onun da geleceği parlak..ayrıca okul öncesi çok revaçta bir meslek hem artık zorunlu hale gelecek

canım zihinsel engelliler gerçekten çok güzel bir bölüm ama okuduktan sonra yapabilir miyim inan emin değilim.. yanlış anlaşılmasın kesinlikle yadırgamıyorum.. Allahtan gelen bişey bu.. Allah hepsinin yardımcısı,olsun ailelerine sabır versin inşallah.. Lise sondayken bir tane özel eğitim merkezine gitmiştik aslında çocuklar bizi çok sevdiler hani bizde sevdik onları ama kimi zaman ani hareketler yapıyolardı korktum açıkcası :50:
okul öncesi öğretmenliği gönlümden en çok geçen meslek canım bakalım inşallah olur :) bilgilerin ve önerilerin için çok teşekkürler
:16:

Allah yolunu açık etsin canım inşallah olur yaa :) Dua edeceğim sizin için :) Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın :) Gönlünüze göre versin inşallah
:16:
yolda bir ufaklık mı var ne ???:8::emir_bebek::nazar::16:

saol canım yok ufaklık ama düüğn var inşallah bak aklıma geldi şimdi stres oldum yine :18::18:

Back