sosyal hizmetler

herkese kolay gelsin öncelikle...
2. sınıftayım bölüm dersleri bizrazdaha dikkat istiyor..
sosyal hizmet uygulamaları adlı derste 11 ünite var vizede kaç üniteden sorumluyuz 5 mi 6 mı?
cevaplarsanız sevinirim...

5 üniteden sorumluyuz.
nasıl gidiyor çalışmalar

5 üniteden sorumluyuz.
nasıl gidiyor çalışmalar

geçen seneki vize sorularına baktım 6. ünitedende soru vardı
neyse canım 1 eksik bifazla nasılsa finalde hepsi çalışılacak...
sadece bir kitap bitirebildim biraz yavaşım buaralar
yardımcı kitap sipariş ettim gelince hızlanacam bakalım...

yaa kusura bakma
ben sosyal hizm.kuruluşları ve yönetimleri ile karıştırdım.evet 6.üniteden sorumluyuz
şimdi kitaptan baktım.
ben yardımcı kitaptan çalışıyorum.okulun kitaplarından da ünite sonu sorularını çözüyorum
iyi oluyor yardımcı kitaptan.az kaldı sınava biraz hızlanmalısın temmuzcum

canım nbr?nasılsın?nasıl gidiyor çalışmaların?az kaldı sınavınıza.inş hepsinden yüksek notlar alırsın .bütün sınava giricek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.:80:

öss başvurdum dedğiniz gbiyse ilk tercihimde gelir inşallah öss bilgilerim taze hala
evet örgündeyim türk dili edebiyatı
pek sevmiyorum bölümü edebytı çok seviyorum ama sorun hocalarla okulla
bi de bi geleceği yok bölümün

canım nbr?nasılsın?nasıl gidiyor çalışmaların?az kaldı sınavınıza.inş hepsinden yüksek notlar alırsın .bütün sınava giricek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.:80:

canım iyiyim,teşekkür ederim.sen nasılsın
işte çalışıyorum günde 1 ünite bitirmeye çalışıyorum(bazen bitiremiyorum 1 günde 1 ünite)
şimdiki dersimden hariç 2 dersim kaldı türkiye'nin toplumsal yapısı ve ınkılap tarihi.en sona ınkılap'ı bırakacağım.şubat'ın 20sine kadar hepsini bitirmeye çalışacağım artık ondan sonra nisan'a kadar bütün dersleri tekrar edeceğim,deneme falan çözerim.işte böyle.bakalım çalışıp gerisini ALLAH'a bırakacağım
hakettiğim kadar not alsam yeter.tabi geçer not:))
ee sen napıyorsun dgs'ye gircek misin?
bu sene belki ben de dgs'ye girerim diye düşünüyorum.en azından kendimi denerim.olur değil mi?

öğretmenlik falan yapamıyor musunuz?hani formasyon falan oluyormuş
neyse artık hayırlısı.140 ve üzeri alırsanız ilk tercihe de son tercihe de aöf bölümü yazsanız mutlaka gelir.

öğretmenlik falan yapamıyor musunuz?hani formasyon falan oluyormuş
neyse artık hayırlısı.140 ve üzeri alırsanız ilk tercihe de son tercihe de aöf bölümü yazsanız mutlaka gelir.

başka bi tercih yapmıcam zaten bi onu yazıcam
mezun olduktan sonra formsyon alıp kpss kazanıp atanıp öğretmen olabiliyoruz çok zor ve uzun yani
benn onları yapmıcam da dershanede falan iş bakıcam
bi de bu çocuk esirgemede çalışmak istiyorum da bu alandanmış o da o yüzden

ygs puanıyla alıyo demi sadece ilk sınava girmem yeticek ??

evet ygs puanıyla alıyor şimdiki bilgim bu
ama inşallah değişmez bu sene sınav sistemi.her sene değişiyor farkındaysanız
artık hayırlısı.evet çocuk esirgeme kurumunda çalışmak için bu bölüm iyi ama unvanımız yok yani 4 yıllık sosyal hizmet mezunları sosyal çalışmacı olarak geçiyor
artık haftaya alımlarda belli olacakmış.bakalım hayırlısı

selam kızlarrr
bende sosyal hizmetlere kaydoldum bu senee..bir bilgi alamadım benn
bana bilgi verirmisnizzz sınav ne zaman ve nereden sorumluyuzz arkadaslarrr
ben bu kadar aöf kitaplarını nasıl calışcamm cıkan soruu felann nerden bulabilirizzz birdee

selam
hayırlı olsun ilk önce:)
ara sınav 2-3 nisan 2011 de.%30 etkiliyor.bu sınava ağırlık verin derim ben
yılsonu 28-29 mayıs.%70 etkiliyor.
bütünleme 10-11 eylül de.
her dersin ünite sayısı vardır mesela hukuka giriş 20 ünite arasınav da 10 üniteden sorumluyuz.
diğerleri de öyle yarı yarıya yani.final yani yılsonu ve bütünleme sınavında da bütün ünitelerden sorumluyuz.
siz 1.sınıf mısınız?
okul kitaplarından çalışamıyorsanız yardımcı kitap önerebilirim.murat veya egem yayınları.
kısa olarak anlatıyor dersleri ve derslere başlamadıysanız başlayın az kaldı sınava
ha bir de ders geçme notu 50.

Son düzenleme:

evet canım ben 1 im dahamini mini birr..:)

ben son 20 gün kala calışsam yeter diye düşünüyordum.aöf sınavları kolay oluyor diye düşünüyodum..
vizeenin pek bi etkisi yokk heralde tek finale calışsam gecermiyim acaba su an calışıyorum canımdaa..derse hiç bakamam heralde
standart sapma varmıı yoksa 50 yii tutturdunmu geciyomusun bidee sınavlar 2 gün içinde arkaa arkaya hepsi testmi oluyoo canım bana sifre vermişlerdii olmuyoo siteye girdim yapamadımm niyee öyle oldukii

teşekkkürr ederim bu aradaa

iyi akşamlar arkadaşlar ben 2 gündür çalışamıyorum misafir falan fırsatım olmadı sizde ne var ne yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…