- 26 Aralık 2009
- 1.852
- 541
canım iyiyim,teşekkür ederim.sen nasılsın
işte çalışıyorum günde 1 ünite bitirmeye çalışıyorum(bazen bitiremiyorum 1 günde 1 ünite)
şimdiki dersimden hariç 2 dersim kaldı türkiye'nin toplumsal yapısı ve ınkılap tarihi.en sona ınkılap'ı bırakacağım.şubat'ın 20sine kadar hepsini bitirmeye çalışacağım artık ondan sonra nisan'a kadar bütün dersleri tekrar edeceğim,deneme falan çözerim.işte böyle.bakalım çalışıp gerisini ALLAH'a bırakacağım
hakettiğim kadar not alsam yeter.tabi geçer not:))
ee sen napıyorsun dgs'ye gircek misin?
bu sene belki ben de dgs'ye girerim diye düşünüyorum.en azından kendimi denerim.olur değil mi?
bende iyiyim canım saol.az kalmış derslerin baya.kalan zamanında bolca tekrar yaparsın.dgs ye giricem ben.güvenderin setini aldım ama çok fazla çalışmak gelmiyor içimden.arada bir sorulara falan bakıyorum işte.sende gir bu sene.kendini denemiş olursun .bellimi olur bakarsın kazanırsın bir yerleri.hem soru stillerinide görmüş olursun canım.benim dgs de çok şansım yok .çünki sadece ankaraya izin veriyor babam.onunda puanları hem çok yüksek hemde çok az kontenjanları var sanırım 4 yada en fazla 5 kişi alınıcakmış.yani çok zor.ama ben yinede giricem .en azından kendimi denemiş olurum.şu an evdeyim pek bişey yaptığım yok canım.