canım iyiyim,teşekkür ederim.sen nasılsın
işte çalışıyorum günde 1 ünite bitirmeye çalışıyorum(bazen bitiremiyorum 1 günde 1 ünite)
şimdiki dersimden hariç 2 dersim kaldı türkiye'nin toplumsal yapısı ve ınkılap tarihi.en sona ınkılap'ı bırakacağım.şubat'ın 20sine kadar hepsini bitirmeye çalışacağım artık ondan sonra nisan'a kadar bütün dersleri tekrar edeceğim,deneme falan çözerim.işte böyle.bakalım çalışıp gerisini ALLAH'a bırakacağım
hakettiğim kadar not alsam yeter.tabi geçer not:))
ee sen napıyorsun dgs'ye gircek misin?
bu sene belki ben de dgs'ye girerim diye düşünüyorum.en azından kendimi denerim.olur değil mi?
sınavlar test mi oluyo
bende iyiyim canım saol.az kalmış derslerin baya.kalan zamanında bolca tekrar yaparsın.dgs ye giricem ben.güvenderin setini aldım ama çok fazla çalışmak gelmiyor içimden.arada bir sorulara falan bakıyorum işte.sende gir bu sene.kendini denemiş olursun .bellimi olur bakarsın kazanırsın bir yerleri.hem soru stillerinide görmüş olursun canım.benim dgs de çok şansım yok .çünki sadece ankaraya izin veriyor babam.onunda puanları hem çok yüksek hemde çok az kontenjanları var sanırım 4 yada en fazla 5 kişi alınıcakmış.yani çok zor.ama ben yinede giricem .en azından kendimi denemiş olurum.şu an evdeyim pek bişey yaptığım yok canım.
sıla sakın ara sınavlara girmemezlik yapma, yanlış doğruyu götürmüyor ufak da olsa bir puan alsan dahi seni finallerde rahatlatır...
canım yaahayırlısı artık.inşallah istediğin gibi olur
üzüldüm ya insan sınırlandırılınca çalışma isteği de gelmez.ne de olsa tutmaz vs.gibi düşündüğü için.olsun sen gir ya boşver.belki tutar belli mi olur.
olmadı aöften tamamlarsın.en azından aöf 'ün sistemini falan biliyorsun.
ben de girerim diye düşünüyorum az çok bir şeyler yaparım heralde
evet derslerim az kaldı da unutuyorum bazen artık bol bol konu tekrarı yapıcam
ya alan dersleri neyse de ınkılap'tan korkuyorum ben ya:18:
ya da ınkılap'tan geçiyormuşum diğerlerinden kalıyormuşum ya:84:
sınava kadar hep böyle olacak galiba.ya öyle olursa ya böyle olursa vs vs.:18:
ınkılaptan hiç korkma canım.ben yüksek not almıştım.o dersten korkuyordum.bol bol çıkmış sorulara çalıştım.onları ezberle mutlaka
kahve fincanı nasılsın.çalışmalar nasıl gidiyor
canım işletme ingilizce kaldı..üniteleri okuyup sonlarındaki testleri çözüyorum şimdilik bu şekil ne kadar öğreniyorum bilemem ama hiç değilse içerikle ilgili bir fikrim oluyor...şubatta sorularla birlikte üniteleri tekrar gözden geçirecem inşallah:)
ay öyle mi
tamam şuan ınkılap hariç 7 üniteden kaldı
onlar bitsin ınkılap çalışcam çıkmış sorularını da indiririm
nedense en çok korktuğum ders ya.ya da bundan geçip diğerlerinden kalıyormuşum
hakkımızda hayırlısı artık
vahiba sen kpss'ye girdin mi?
eğer 70 ve üzeri puan aldıysan zabıt katipliği ve mübaşirlik başvuruları var,ayın 27si son gün
eğer böyle bir şansın varsa değerlendir.hiç ummadık bir yerden bir şeyler çıkar belki:))
ben başvurdum dün mübaşirliğe.3 kişi alınacakmış ama olsun.şansıma kalmış
hayır canım ben girmedim kpss ye.aslında ben pek çalışmayı düşünmüyorum.yani çok istediğim birşey deil.sadece ünv mezunu olmak için okudum.yani iş çok önemli deil .yinede bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim.inş senin istediğin gibi bir iş olur.eğer istiyosan tabi
aslında istesem de aynı istemesem de çünkü kendi bölümümden alım yok.illaki 4 yıllık mezun istiyorlar.
bize kadro bile verilmedi.ben de ne yapayım.mübaşirlik,katiplik ne varsa sınavlarına gireyim en azından şansımı denemiş olurum ve belki çıkar.kamu da memur olmuş olurum.böyle işte
peki sen niye çalışmayı düşünmüyorsun.özel değilse
maddi olarak ihtiyacım yok canım.bide yapıdan kaynaklanıyor sanırım.yani bide çok işe girmek isteyen insanlar var benim yerime onlar girerler diye düşünüyorum.birazda tembellik heralde
ya ne iyi niyetli bi insansın sen ya
kendini düşünmüyorsun başkalarını düşünüyorsun:)
güzel bir şey ne bileyim şaşırdım
inşallah her şey istediğin gibi olur.daha ne diyeyim bilemedim:)
teşekkürler canım.inş sende istediğin gibi bir işe girersin.vede bu sene mezun olursun inş
kızzlarrr
ben bu sınavda aöf sosyal hizmetleri tercih etmeyi düşünüyorum ama bitirdikten sonra kpssde yüksek bi puanmı almak gerekiyo acaba. biraz araştrdım ama cokta bişey bulamadm ... ve okurken bi yerde işe girme olasılıgı nedir kii.. cok iş imkanı var ama oralara nsıl girillck onu merk ettm..teşekkürler..
yanlış hatırlamıyorsam alım yapıldığında 43 puanla bile atanan olmuş