sosyal hizmetler

ben 1.sınıfım...iktisat işletme ve ingilizce dışındaki dersleri okuyup konu sonlarındaki testleri çözdüm...bugün işletmeye başladım...amacım martta girmeden bütün dersleri bitirip martta sadece soru çözmek...gidişatım iyi mi sence bulacak?

:nazar:
benim 3 dersim kaldı;
Inkılap Tarihi,Sosyal Psikoloji,Türkiye'nin Toplumsal Yapısı

bitirdiklerim;

Sosyal Hizmete Giriş
Sosyal Hizm.Uygulamaları
Sosyal Hizm.Mevzuatı
Sosyal Hizm.Kuruluşları ve Yönetimi(bu dersin son ünitesi yarım kaldı bu akşam bitiririm onu da)

eee siz ne yaptınız?
ohh ohhhh maşallah bitmiş nerdeyse :KK53: :KK19:
:nazar:
ben 1.sınıfım...iktisat işletme ve ingilizce dışındaki dersleri okuyup konu sonlarındaki testleri çözdüm...bugün işletmeye başladım...amacım martta girmeden bütün dersleri bitirip martta sadece soru çözmek...gidişatım iyi mi sence bulacak?
bence gayettt iyisin maşallah hemide çok iyi gitmişsin :KK28: :KK19: tebrikler canım darısı bana :nazar: :KK16:

bence iyi çalışmışsın,hem de zor derslerden başlamışsın
en iyisini yapmışsın böyle.iktisat ve işletmenin bazı konuları benziyor birbirine.
ben de mart'a kadar bitirip konu tekrarı,soru çözme,deneme falan yapacağım
:KK12:ınkılap'tan çok korkuyorum ya,onu en sona bıraktım :18:

şifaacım sen ne yaptın:21:
bize soruyorsun kendin anlatmıyorsun:KK52:
dimi yaaa bahsettiğim yok :KK53: toru-tpou 10-15 ünite bitirdim bu aralar iktisata başladım :KK5: ufff yaaaa ne ders ama :KK50: ya kızlar ben geriden takip ediyorum sizi :KK66: olsun ama uğraşıyorum fırst buldukça :86:

dimi yaaa bahsettiğim yok :KK53: toru-tpou 10-15 ünite bitirdim bu aralar iktisata başladım :KK5: ufff yaaaa ne ders ama :KK50: ya kızlar ben geriden takip ediyorum sizi :KK66: olsun ama uğraşıyorum fırst buldukça :86:

olsun o kadar çalışmışsın yine de ama biraz hız ver çalışmana az kaldı sınava 2-3 nisan vizeler
bence ilk önce sözelleri bitir iktisat sayısal yani ve işletme-iktisat birbirine benziyor bazı konular
sürekli de deneme çöz ve cevaplarına da bak aklında kalır
artık ALLAH kolaylık versin.inşallah:KK70:

olsun o kadar çalışmışsın yine de ama biraz hız ver çalışmana az kaldı sınava 2-3 nisan vizeler
bence ilk önce sözelleri bitir iktisat sayısal yani ve işletme-iktisat birbirine benziyor bazı konular
sürekli de deneme çöz ve cevaplarına da bak aklında kalır
artık ALLAH kolaylık versin.inşallah:KK70:
sağol canım moral oldu tamam canım tamam hızlanıcammm :KK66: :KK66: sağol verdiğin püf noktaları için değerlendireceğim :KK52: :KK19:
dizi izlemeyi bırak şifa ders çalış:KK37:
eyvahhhh :18: :18: :18: ben ne zaman yakalandım canımm sana :KK58: :KK58: her gün dizi izlemiyorum ki canım şölee bi kaç tane olmaz mı yine de :78: :KK16: :KK16: sağol ilgin için canım :KK19:

yakaladım çünkü bir bayanı yine bir bayan anlar:KK52:..merak etme benim de 1-2 dizim var:90: ne yapalım ders çalışacağız diye ölelim mi?:KK47: yine de vakit nakittir aklımızdan çıkarmasak iyi olur:KK53:

arkadaşlar türk dili edebiyatı 2.sınıf öğrencisiyim
okulu bırakmayı düşünüyorum öss başvurdum
açıköğretm sosoyal hizmetler düşünüyorum
iş bulma imkanı fazla diye biliyorum
puanı ve biraz bölüm hakkında bilgi verebilirmsiinz

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar bne aranıza yeni katıldım sosoyal hizmetler 1.sınıftayım ders çalışmakta zorlanıyorum hiç canım istemiyo aralıktan beri başlıycam ama hala tam anlamıyla çalışmıyorum ne yapmam lazım yardımcı olun lütfennnnnnn:KK59::KK59:

arkadaşlar türk dili edebiyatı 2.sınıf öğrencisiyim
okulu bırakmayı düşünüyorum öss başvurdum
açıköğretm sosoyal hizmetler düşünüyorum
iş bulma imkanı fazla diye biliyorum
puanı ve biraz bölüm hakkında bilgi verebilirmsiinz

çalışma imkanımız fazla mesela;

Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı rehberlik ve araştırma merkezlerinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda, SSK'da, İş ve İşçi Bulma Kurumunda, DPT'de, sosyal hizmet il müdürlüklerinde, rehabilitasyon merkezlerinde, körler ve sağırlar okullarında, çocuk yuvalarında, yetiştirme yurtlarında, kreş ve gündüz bakımevlerinde, huzurevlerinde, ıslahevlerinde,cezaevlerinde, nüfus planlaması ile ilgili kuruluşlarda çalışabiliyoruz.

aöf olduğu için de puanı düşük yani ygs'den 140 ve üzeri alsanız yeterli.yazsanız direkt çıkar zaten
bir şey soracağım örgün türk dili mi okuyorsunuz?
neden bırakmak istiyorsunuz ki?:26:

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar bne aranıza yeni katıldım sosoyal hizmetler 1.sınıftayım ders çalışmakta zorlanıyorum hiç canım istemiyo aralıktan beri başlıycam ama hala tam anlamıyla çalışmıyorum ne yapmam lazım yardımcı olun lütfennnnnnn:KK59::KK59:

merhaba:KK71:
yardımcı kitap edinmenizi söyleyeceğim ilk önce ,okul kitaplarına oranla daha iyi.yardımcı kitap,önemli olan kısımları yazıyor.okulun kitapları da lüzumlu lüzumsuz bütün bilgileri yazıyor.
yani aöf okuyanlar genelde yardımcı kitapla çalışıyor(istisnalar da var tabi)
birde bu forumda kızlar çalışmaya başlıyoruz başlığı var piolin arkadaşımız liste hazırlıyor orda
herkes vizeye kadar kaç ünitesi olduğunu yazıyor ve ne kadar ünite çalıştığını yazıyor.listeye ekleniyor
insanın o listeye bakınca çalışma isteği geliyor.şu anlık aklıma gelenler bunlar
yine soracağınız bir şey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım:21:

offf offf ben bu sınavdan çok mayıs sınavını deert ediyom canım nisan mayıs arası nedir ki zaten :18: :KK5: :KK16:

ya evet o da var da ben onu hep unuttum ne bilim ya artık hızlı hızlı geçerim napim artık
off sıkıntılandım şimdi ya:18:

Son düzenleme:
merhaba:KK71:
yardımcı kitap edinmenizi söyleyeceğim ilk önce ,okul kitaplarına oranla daha iyi.yardımcı kitap,önemli olan kısımları yazıyor.okulun kitapları da lüzumlu lüzumsuz bütün bilgileri yazıyor.
yani aöf okuyanlar genelde yardımcı kitapla çalışıyor(istisnalar da var tabi)
birde bu forumda kızlar çalışmaya başlıyoruz başlığı var piolin arkadaşımız liste hazırlıyor orda
herkes vizeye kadar kaç ünitesi olduğunu yazıyor ve ne kadar ünite çalıştığını yazıyor.listeye ekleniyor
insanın o listeye bakınca çalışma isteği geliyor.şu anlık aklıma gelenler bunlar
yine soracağınız bir şey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım:21:

çok sağol canım yardımcı kitaplarım var murat yayınlarının ondan çalışmaya çalışıyorum benim sorunum tembellik biraz dediğin siteyede bakıcam motive olmam yardımcı olabilir :KK16::KK16:

çok sağol canım yardımcı kitaplarım var murat yayınlarının ondan çalışmaya çalışıyorum benim sorunum tembellik biraz dediğin siteyede bakıcam motive olmam yardımcı olabilir :KK16::KK16:
canım hoş geldin yardımcı kitaplarımızın hepimizin kurtarıcısı :KK19: inşallah bu yola baş koyduk üstesinden çalışarak geleceğiz :KK66: :KK16: :KK19:

X