- 30 Kasım 2007
- 400
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ohhhh maşallah bitmiş nerdeysebenim 3 dersim kaldı;
Inkılap Tarihi,Sosyal Psikoloji,Türkiye'nin Toplumsal Yapısı
bitirdiklerim;
Sosyal Hizmete Giriş
Sosyal Hizm.Uygulamaları
Sosyal Hizm.Mevzuatı
Sosyal Hizm.Kuruluşları ve Yönetimi(bu dersin son ünitesi yarım kaldı bu akşam bitiririm onu da)
eee siz ne yaptınız?
bence gayettt iyisin maşallah hemide çok iyi gitmişsin tebrikler canım darısı banaben 1.sınıfım...iktisat işletme ve ingilizce dışındaki dersleri okuyup konu sonlarındaki testleri çözdüm...bugün işletmeye başladım...amacım martta girmeden bütün dersleri bitirip martta sadece soru çözmek...gidişatım iyi mi sence bulacak?
ben 1.sınıfım...iktisat işletme ve ingilizce dışındaki dersleri okuyup konu sonlarındaki testleri çözdüm...bugün işletmeye başladım...amacım martta girmeden bütün dersleri bitirip martta sadece soru çözmek...gidişatım iyi mi sence bulacak?
dimi yaaa bahsettiğim yok toru-tpou 10-15 ünite bitirdim bu aralar iktisata başladım ufff yaaaa ne ders ama ya kızlar ben geriden takip ediyorum sizi olsun ama uğraşıyorum fırst buldukça :86:şifaacım sen ne yaptın
bize soruyorsun kendin anlatmıyorsun
dimi yaaa bahsettiğim yok toru-tpou 10-15 ünite bitirdim bu aralar iktisata başladım ufff yaaaa ne ders ama ya kızlar ben geriden takip ediyorum sizi olsun ama uğraşıyorum fırst buldukça :86:
dimi yaaa bahsettiğim yok toru-tpou 10-15 ünite bitirdim bu aralar iktisata başladım ufff yaaaa ne ders ama ya kızlar ben geriden takip ediyorum sizi olsun ama uğraşıyorum fırst buldukça :86:
sağol canım moral oldu tamam canım tamam hızlanıcammm sağol verdiğin püf noktaları için değerlendireceğimolsun o kadar çalışmışsın yine de ama biraz hız ver çalışmana az kaldı sınava 2-3 nisan vizeler
bence ilk önce sözelleri bitir iktisat sayısal yani ve işletme-iktisat birbirine benziyor bazı konular
sürekli de deneme çöz ve cevaplarına da bak aklında kalır
artık ALLAH kolaylık versin.inşallah
eyvahhhh :18: :18: :18: ben ne zaman yakalandım canımm sana her gün dizi izlemiyorum ki canım şölee bi kaç tane olmaz mı yine de :78: sağol ilgin için canımdizi izlemeyi bırak şifa ders çalış
evet canım vakit nakittiryakaladım çünkü bir bayanı yine bir bayan anlar..merak etme benim de 1-2 dizim var:90: ne yapalım ders çalışacağız diye ölelim mi? yine de vakit nakittir aklımızdan çıkarmasak iyi olur
offf offf ben bu sınavdan çok mayıs sınavını deert ediyom canım nisan mayıs arası nedir ki zaten :18:çalışmalarınıza hız verin
80 gün kaldı valla:18:
arkadaşlar türk dili edebiyatı 2.sınıf öğrencisiyim
okulu bırakmayı düşünüyorum öss başvurdum
açıköğretm sosoyal hizmetler düşünüyorum
iş bulma imkanı fazla diye biliyorum
puanı ve biraz bölüm hakkında bilgi verebilirmsiinz
iyi akşamlar arkadaşlar bne aranıza yeni katıldım sosoyal hizmetler 1.sınıftayım ders çalışmakta zorlanıyorum hiç canım istemiyo aralıktan beri başlıycam ama hala tam anlamıyla çalışmıyorum ne yapmam lazım yardımcı olun lütfennnnnnn
offf offf ben bu sınavdan çok mayıs sınavını deert ediyom canım nisan mayıs arası nedir ki zaten :18:
merhaba
yardımcı kitap edinmenizi söyleyeceğim ilk önce ,okul kitaplarına oranla daha iyi.yardımcı kitap,önemli olan kısımları yazıyor.okulun kitapları da lüzumlu lüzumsuz bütün bilgileri yazıyor.
yani aöf okuyanlar genelde yardımcı kitapla çalışıyor(istisnalar da var tabi)
birde bu forumda kızlar çalışmaya başlıyoruz başlığı var piolin arkadaşımız liste hazırlıyor orda
herkes vizeye kadar kaç ünitesi olduğunu yazıyor ve ne kadar ünite çalıştığını yazıyor.listeye ekleniyor
insanın o listeye bakınca çalışma isteği geliyor.şu anlık aklıma gelenler bunlar
yine soracağınız bir şey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
canım hoş geldin yardımcı kitaplarımızın hepimizin kurtarıcısı inşallah bu yola baş koyduk üstesinden çalışarak geleceğizçok sağol canım yardımcı kitaplarım var murat yayınlarının ondan çalışmaya çalışıyorum benim sorunum tembellik biraz dediğin siteyede bakıcam motive olmam yardımcı olabilir
canım hoş geldin yardımcı kitaplarımızın hepimizin kurtarıcısı inşallah bu yola baş koyduk üstesinden çalışarak geleceğiz