Sosyal Hizmetler okuyan var mı? Bilgi edinmek istiyorum.

puansız alıyor değil yeni bölüm olduğu için taban puan oluşmamış demek. çevresinde illerin sosyal hizmet puanlarına bakarak fikir edinebilirsin

Konu sahibi arkadaşım ve diğer arkadaşlar inşallah istediginiz yere yerleşirsiniz ama bade arkadaşımız açıklamış puansız değil istediginiz bölüm sadece taban puanı oluşmamış yeni oldugu için o yüzden tercih yaparken iyi düşünün arkadaşlar.

şahsen kaybedecek bir şeyim yok şansımı denicem ama diğerlerini bilemem

en sonlarda zaten onlardan önce sosyoloji falan var çocuk gelişimi meslek çıkışlılar öncelikli sevmediğimde bir meslek

Sınıf ogretmenlıgı yazcakmısnız cnmm benım elımdekı dokümanlarda büssürü sınıf ogretmenlıgı buldum yenı açılanda puanı cok düşük olanlarda var.
Pardon cnm yenı acılan yokmuş dokumanlardaa tum unılere baktım yok sanırım

Son düzenleme:
şahsen kaybedecek bir şeyim yok şansımı denicem ama diğerlerini bilemem

ölü tercihler yapmayın arkadaşlar. Şahsen 2 yıllıkta atanabileceğiniz çok güzel bölümler mecvut.
İlla sosyal hizmet derseniz önlisans bölümünü okuyun sonra tamamlarsınız
Emlak yönetimi, çevre sağlığı, iş sağlığı ve güvenliği ve de bilgi yönetimi gayet güzel atanabilen bölümler...

Sınıf ogretmenlıgı yazcakmısnız cnmm benım elımdekı dokümanlarda büssürü sınıf ogretmenlıgı buldum yenı açılanda puanı cok düşük olanlarda var

sınıf öğretmenliği ? açıkçası benden eğitimci olur mu hiç bilmiyorum ama zahmet olmazsa nereler olduğunu yazar mısın?

diyosun yapıcam ulan tercihh :) öğrenir öğrenmez ya psikoloji bölümünü okuyunca hastanelerde çalışabiliyomyduk ya

Psikoloji bölümünü bitiren herkes psikolog unvanını alıyor ama klinik psikolog unvanı ile çalışmak istersen yüksek lisans yapman şarttır.

meslek öncelikle tatlım onlar meslek çıkışlılardan yer kalırsa ki sanmam 2 senelik okuyabileceğim içime sinen bir meslek yok

kızlar
Antalya akdeniz üiverstesi pdr
bahç şehir üniverstesi çocuk gelişim
Zonguldak pdr
9 eylül üniverstesi psikoloji
İstanbul eseyut üni sosyal hizmet
istenbul gelişşim psikoloji
Karabük sosyal hizmet
bunları yazıcam ne diyonuz ama sıralama bu deil öncelikliler psikoloji

özellere dikkat et alttan ders alman durumunda bursun %50 düşüyor

sınıf öğretmenliği ? açıkçası benden eğitimci olur mu hiç bilmiyorum ama zahmet olmazsa nereler olduğunu yazar mısın?

Tabi yazarım canım hepsını yazıyorum Puanını tam bılmedıgım ıcın hepsını yazıyorum kendıne uygun olanları secersın canım
:sınıf ogretmenliği
Gaziosmanpaşa üniv.(Tokat) 235 puan
Amasya üni 247 puan
Bartın üni 255 puan
Bayburt unı 256 puan
Bülent ecevıt unı.(Zonguldak) puan yok taban puanı yok.Dolmamış 14 kontenjan boş
Dumlupınar unı 253 puan
Giresun unı.248 puan
Kastamonu unı.206 puan
Mehmet akıf unı.(Burdur)204 puan
Sinop unı 242 puan

Yazdıkların guzell bolumler canım

sanırım tutanlar Kastamonu ve burdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…