• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal Hizmetler okuyan var mı? Bilgi edinmek istiyorum.

ya umarım bi bilgin vardır tatlım ya şimdi okul bittikten sonra bu çalışma ortamlarını devletmi belirliyor ya ben deli gibi sosyal hizmet istiyodum ama hastane ve kimsesizler yurtlarında bunu belirlemek bizim elimizdemi yoksa devletin mi tatlımm

bildiğim kadarıyla kpss ile en düşük puanla atanıyomuş zaten

hımm :( işi şansada bırakmakta istemiyorum ya olmadı pdr yada çocuk gelişimi yazıcamm
ya bu arada ankarada çocuk gelişiimi uzamanlığı adında bir bölüm var mı ya

ek kont. kılavuzuna bak ama malum puanları yüksek olur büyük bir ihtimalle pdr nin puanlarıda maalesef yüksek

hımm iyimişşşş ....

emin misin tatlımmmm....

hemde çok eminim defalarca baktım ama yazmaya korktuğum için yazamadım bir türlü kendimce net bir cevap bulamadım

avantaj bölümün bu sene açılmış olması seneye falan fırlar puanları bu sene puansız giricek tercih edenler ve 60 kişi alınması 2. avantaj oluyo :)

hemde çok eminim defalarca baktım ama yazmaya korktuğum için yazamadım bir türlü kendimce net bir cevap bulamadım

avantaj bölümün bu sene açılmış olması seneye falan fırlar puanları bu sene puansız giricek tercih edenler ve 60 kişi alınması 2. avantaj oluyo :)

of benimde kafam karıştı acaba tercih etsem mi bende ya :( yarın bir dersaneye sormmak lazımmm

Sosyal hızmetler güzel bır bence ama tam fikrim yok..
Ben de ek tercihlerle uğraşıyorum kafam çok karıştıı :((((
Bende tercıhlerde hemsırelık anestezı ılkogretm mat ogretmenlıgı yazmayı dusunuyrm ama sağlık konusunda cok karışık kafam...:((((
Herkese soruyorum bılgı almak ıstıyorum ama bır turlu kendımden emın olamıyorum.

tamam tatlım yarın öğrenir öğrenmez haber verririm başka bölümlerde var baktın mı tatlım çocuk gelişimi tam burlu bahçe şehir üniverstesinin var tam bakamadım ya

açıkçası İstanbul tutmadığı için İstanbul bakmadım pek zaten İstanbul yarısından çoğu özel şehir dışında pdr falan yazdım ben 2 yer puasız alıyor pdr Antalya ve Zonguldak İstanbul - Antalya nasıl gidip gelicem bilmiyorum ama pdr için değer diye düşünüyorum gerisi de zaten arkeoloji ve sosyoloji yazmak zorunda kaldım puanım düşük diye artık yerleşemezsem kısmet ama inşallah yerleşirim bir yere :(

Son düzenleme:
Sosyal hızmetler güzel bır bence ama tam fikrim yok..
Ben de ek tercihlerle uğraşıyorum kafam çok karıştıı :((((
Bende tercıhlerde hemsırelık anestezı ılkogretm mat ogretmenlıgı yazmayı dusunuyrm ama sağlık konusunda cok karışık kafam...:((((
Herkese soruyorum bılgı almak ıstıyorum ama bır turlu kendımden emın olamıyorum.

bende emin olamıyorum ya korkuyorum ya beklediğim gibi olmassa öbür yandan düşünüyorum ya bu senede ii puan getiremessem :(

açıkçası İstanbul tutmadığı için İstanbul bakmadım pek zaten İstanbul yarısından çoğu özel şehir dışında pdr falan yazdım ben 2 yer puasız alıyor pdr Antalya ve Zonguldak İstanbul - Antalya nasıl gidip gelicem bilmiyorum ama pdr için değer diye düşünüyorum gerisi de zaten arkeoloji ve sosyoloji yazmak zorunda kaldım puanım düşük diye artık yerleşemezsem kısmet ama inşallah yerleşirim bir yere :(

hımm ben genel olarak puansızlara bakıyorum aslında pdr de iimiş ya istanbuldada var puansız tatlımm ek tercihini yaptın mı canım sen

bende emin olamıyorum ya korkuyorum ya beklediğim gibi olmassa öbür yandan düşünüyorum ya bu senede ii puan getiremessem :(

Bende canımm :(( .Çok kararsız bır ınsanım bıdeee:(.tercıh donemı ben delı oluyorum resmen..30 eylül son güne kadar emınım ,ben gece gunduz tercihlerle ugrasıcam..

Bende canımm :(( .Çok kararsız bır ınsanım bıdeee:(.tercıh donemı ben delı oluyorum resmen..30 eylül son güne kadar emınım ,ben gece gunduz tercihlerle ugrasıcam..

tercih işi çok sancılı bir dönem kafa çok karışıyor iyi bir bölüm olsun istiyruz ama bölüm çok bide puana göre bulma meselesi tercih rehberiyle yatıp kalkıyorum resmen :(

Back